Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '13

 
Kategori
Astroloji
 

18 - 24 Mart : 20 Mart Çarşamba Ay (ev, vatan, güvenlik, kadınlar, üreticiler) Yengeç'de süper !

18 - 24 Mart : 20 Mart Çarşamba Ay (ev, vatan, güvenlik, kadınlar, üreticiler) Yengeç'de süper !
 

Astroloji


Geçen hafta yaptığımız yorumlarda Neptünün Balık burcunda ve Jüpiterin de İkizler burcunda kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık olaylar olabileceği ve Salı, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri için ise skandal haberlerin çıkabileceğini yazmıştık; gerçekten de imralı tutanaklarının kimin sızdırdığına ilişkin bilgi 12 Mart Salı günü açıklandı. Önce BDP'nin çaycısı sızdırdı iddiaları ortaya atıldı daha sonra ise BDP Meclis üyelerinin sızdırdığı açıklandı.

Bu hafta Ay 20 Mart Çarşamba günü Yengeç burcunda +8 katsayısı ile süper bir konumda. Çarşamba günü Ay'ın Yengeç burcunda iyi konumda oluşu yüzünden Yengeç burcunu simgeleyen ev, yurt, vatan, güvenlik, vatanseverler, kadınlar, üreticiler ve gayrimenkul konuları çok olumlu etkiler almakta. Örneğin ülke genelinde güvenlik konularının ve huzurun arttığı bir gün olabilir. Kadınlar ve kadınlarla ilgili konularda huzur, güven ve uyumun sağlandığı bir gün olabilir. Vatansever insanların daha anlayışlı ve güven duyacakları bir gün olabilir. Üretken yada üretimle uğraşan kişilerin uyumlu, huzurlu ve üretken olacakları bir gün olabilir.

Ay 18 Mart Pazartesi günü ise İkizler burcunda kötü konumda olduğundan iletişim sektörüyle uğraşanlar (gazeteciler, internetle uğraşanlar, entel kişiler, vs), ticaretle uğraşanlar aşırı duyarlı ve güvensiz olabilirler; üretkenlikleri düşebilir. Medyada ve basında aşırı duyarlılık ve güvensizlik yaratan fikirler, yazılar ve konuşmalar olabilir. İletişim kurarken dikkatli olunması gereken bir gün. İletişim konusunda alınganlıkların, hassasiyetin ve güvensizliğin hüküm sürebileceği bir gün.

Mars Cumartesi günü Koç burcunda haftanın en iyi konumunda olduğundan asker, polis ve güvenlikle ilgili konular olumlu etkiler almakta. Asker, polis ve güvenlikle ilgili konularda olumlu bir atılım, başlangıç yada girişimcilik olabilir.

Neptün geçen haftadan beri Balık burcunda kötü konumda olmaya devam ediyor. Bu hafta da Çarşamba ve Pazar günleri hariç hep kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlarda (Hastane, Hapishane, Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, vs), Hayırsever Kurum  ve Kuruluşlarda, artistik konularla (resim, müzik, sinema, vs.) uğraşanlarda, bağımlılık yaratan maddelerle uğraşanlarda (alkol, uyuşturucu, vs.) bulanık olaylar, aldanma ve aldatılmalar, dikkatsizlik ve düşüncesizlikten
kaynaklanan olaylar, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları olabilir. Örneğin Yangınlar, zehirlenmeler, kimin yaptığı belli olmayan olaylar, patlamalar, baskınlar vs. gibi.

Plüto bir süredir Oğlak burcunda hep iyi konumdaydı bu hafta da iyi konumda en iyi konumda olduğu günler Perşembe ve Pazar günleridir. Bu günlerde bir süredir süren eskimiş değerlerin yenilenmesi ve olumlu değişimler sürebilir. Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler yenilik yapmaya ve  yeni kararlar almaya devam edebilirler.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 18 - 24 Mart haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç
Mars 1.evde Cts çok iyi
: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, kararlılık.

Ay 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 4.evde Çrş çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Plüto 10.evde Prş, Pazar çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 12.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Yükselen Boğa

Ay 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 3.evde Çrş çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Plüto 9.evde Prş, Pazar çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 11.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Mars 12.evde Cts çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, kararlılık. (Sıkıntı ve Sorunlarınızın, gizli düşmanlarınızın üstesinden cesaret ve enerjinizle gelebilirsiniz !)

Yükselen İkizler

Ay 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 2.evde Çrş çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Plüto 8.evde Prş, Pazar çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 10.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Mars 11.evde Cts çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, kararlılık. (Girdiğiniz grup ve organizasyonlarda başa geçebilirsiniz, arkadaş ve tanıdıklarınıza liderlik edebilirsiniz.)

Yükselen Yengeç

Ay 1.evde Çrş çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Plüto 7.evde Prş, Pazar çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 9.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Mars 10.evde Cts çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, kararlılık. (İş ve Kariyer konusunda liderlik, terfi yada başa geçme olabilir.)

AY 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Aslan

Plüto 6.evde Prş, Pazar çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 8.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Mars 9.evde Cts çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, kararlılık. (Yüksek öğrenim ve hukuki işlerinizde azim ve başarı.)

Ay 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 12.evde Çrş çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Yükselen Başak

Plüto 5.evde Prş, Pazar çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 7.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Mars 8.evde Cts çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, kararlılık. (Başkaları ile kaynaşmak size
zor gelmeyecek. Bankacılık konularında, Kredi yada borç almak için cesur girişimlerde bulunabilirsiniz.)

Ay 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 11.evde Çrş çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Yükselen Terazi

Plüto 4.evde Prş, Pazar çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 6.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Mars 7.evde Cts çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, kararlılık.

Ay 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 10.evde Çrş çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Yükselen Akrep

Plüto 3.evde Prş, Pazar çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 5.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Mars 6.evde Cts çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, kararlılık.

Ay 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 9.evde Çrş çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Yükselen Yay 

Plüto 2.evde Prş, Pazar çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 4.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Mars 5.evde Cts çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, kararlılık.

Ay 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 8.evde Çrş çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Prş, Pazar çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Plütonun iyi konumda oluşu size fiziksel açıdan kuvvet veriyor.)

Neptün 3.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Mars 4.evde Cts çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, kararlılık.

Ay 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 7.evde Çrş çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Yükselen Kova

Neptün 2.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Mars 3.evde Cts çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, kararlılık.

Ay 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 6.evde Çrş çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Plüto 12.evde Prş, Pazar çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Gizli düşmanlarınıza yada sıkıntı ve sorunlarınıza karşı iradeli ve güçlü olacaksınız.)

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Mars 2.evde Cts çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, kararlılık.

Ay 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 5.evde Çrş çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Plüto 11.evde Prş, Pazar çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Eski arkadaşlıklarınıza son verip yeni arkadaşlar edinebilirsiniz yada teknolojik aletlerinizi
yenileyebilirsiniz.)

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..