Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '16

 
Kategori
Astroloji
 

18 - 24 Nisan 2016 Haftalık burç astroloji: Dikkat! 19, 20, 21 Nisan ayın en yoğun günleri.

18 - 24 Nisan 2016 Haftalık burç astroloji: Dikkat! 19, 20, 21 Nisan ayın en yoğun günleri.
 

haftalık burç


19, 20 ve 21 Nisan günleri Nisan ayının en düşük katsayıya sahip günleridir. Bu günlerde Neptün ve Plüton transiti hangi evinizdeyse o konularda Neptünü sembolize eden bulanık olaylara Plütonu sembolize eden ölüm, yıkım yada olumsuz değişimlere dikkat edilmesi gerekir. Ancak Natal gezegenlerinizin katsayısı yüksekse bu olumsuz transitlere dur diyebilirsiniz. Natal gezegenlerinin katsayısı düşük olanlar da iradeleri ile katsayılarını yükseltebilirler. Sonuçta irade çok önemli bir şeydir. (Nisan 2016 burç) (haftalık burç)

Plüton 18 Nisandan itibaren Mars, Jüpiter ve Satürn gibi retro yapan gezegenler kervanına katılacaktır. Plüton yüksek katsayıda iken olumlu değişimleri ve reformları sembolize ederken düşük katsayıda iken olumsuz değişimleri (ölüm, yıkım, vs), deprem, afet ve toplu ölümleri, gizli saklı işleri ve örgütleri sembolize eder. Plüton bütün bir hafta boyunca düşük katsayıda olacak ama en çok 20 Nisan Çarşamba günü -2 katsayında olacağından etkisini hissettirebilir. Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, siyasetçilerde olumsuz değişim, ölüm ve yıkımlar olabilir. (Nisan astroloji)

 

Bütün bir hafta

 

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar) Suriye, Irak, Nijerya / IMF, FED, NATO

 

Bütün bir haftam Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)

Tayvan, İtalya, Panama, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Azerbaycan, Türkmenistan, Belçika, Işid, İran, Yemen / PYD, DHKP-C / MHP / AB / Devlet Bahçeli, Obama, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi

 

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş veya Marsı Akrep olanlar)

 

Filistin, Türkiye, KKTC, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Azerbaycan, Türkmenistan / MHP / AB, BM / Abdullah Gül, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ve Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı çok dikkatli olmaları gerekebilir. Bilhassa 20 Nisan günü Plütonun katsayısı -2 olacağından bugünde Suriye, Irak yada NATO'nun olumsuz etkiler alması olasıdır. (haftalık astroloji)

Suriye, Irak ve NATO'nun Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Azerbaycan, Türkmenistan, Avrupa Birliği, Suriye Başkanı Esad veya Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'ye bilhassa dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2016 Nisan burç)

Neptün de bu hafta dikkat çekici bir biçimde düşük katsayıya ulaşacak. Neptün yüksek katsayıdayken yaratıcılığı, hayırseverliği, merhametli olmayı sembolize eder ama düşük katsayıda iken bulanık, kimin yaptığı belli olmayan olayları, dikkatsizliği ve karışıklığı sembolize eder. 18 Nisan haftası boyunca Neptün düşük katsayıda seyredecek ama 19, 20 ve 21 Nisan günleri -2 katsayısında olacağından Balık, İkizler, Başak ve Yay burcunu sembolize eden şeyleri hissedilebilir bir şekilde olumsuz etkileyebilir. Hafta boyunca Balık burcunu sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlarda, başka devletlerde, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde (Bilgi, belge, internet, vs), ülke içi yollarda, Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmetlerde, işçi ve çalışanlarda, Yay burcunu sembolize eden uzun yolculuklarda, hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda bulanık olaylar olabilir. Neptün olumsuz anlamda psikolojisi bozuk kişileri, zehirlenmeleri, boğulma vakalarını, salgın hastalıkları da sembolize ettiğinden bu gibi durumlara çok dikkat etmek gerekebilir. (2016 haftalık burç)

 

Bütün bir hafta Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Panama, Ermenistan, Yemen, Ukrayna / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Belçika Başbakanı Charles Michel, Edward Snowden

 

Bütün bir hafta Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)

Tayvan, İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Mısır, Nijerya, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Azerbaycan, Türkmenistan, Tunus / MHP / IMF, FED, BM, AB / IMF Başkanı Christine Lagarde, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah

 

Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş veya Marsı Balık olanlar)

Belçika, Işid, İran, Yemen, Tunus / PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, PYD Başkanı Salih Müslim

Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Neptünü sembolize eden veya Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlunun birbirlerini yada kendi kendilerini olumsuz etkilemeleri olasıdır. Bu arada Neptünden olumsuz etki alan Ermenistanın Neptünden olumlu etki alan Azerbaycana dikkat etmesi gerekebilir. Bir ihtimal Natal Marsı Balık burcunda olan Işid ve İran da Neptüden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilere karşı zararlı etkiler verebilir. Örneğin Belçika Başbakanı Charles Michel'ın Işide karşı daha dikkatli olması gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Nisan 2016)

19 Nisan günü Neptün transiti -2 katsayısında olup diğer transitler ise -1 katsayısında seyredecektir. 20 Nisan günü ise Neptün ve Plüton -2 katsayısında olup Satürn hariç diğer transitler -1 katsayısında olacaktır. 21 Nisan günü Neptün yine -2 katsayısında olup Merkür ve Satürn hariç diğer transitler -1 katsayısında olacaktır. (Nisan 2016 burç)

Neptün Balık burcunun yöneticisi olduğundan Natal gezegenleri Balık olanların katsayısı son derece düşecektir.
Natal Güneşi Balık olanlar kendilerini ifade etmekte zorlanabilirler.
Natal Ay.ı Balık olanlar duygu ve sezgilerinde bulanıklık yaşayabilirler.
Natal Merkürü Balık olanlar zihinsel bulanıklık yaşayabilirler.
Natal Venüsü Balık olanlar evlilik, ortaklık gibi yada parasal konularda bulanık olaylara sebep olabilir veya dikkatsiz davranabilirler.
Natal Marsı Balık olanlar hareket ve davranışlarında bulanık olaylara sebebiyet verebilirler.
Natal Jüpiter Balık olanlar yüksek öğrenim, hukuk ve yasalarla ilgili konularda bulanıklığa veya karışıklığa sebep olabilirler.
Natal Satürn Balık olanlar kendi kariyerleriyle ilgili konularda bulanık olaylara ve karışıklığa sebep olabilirler.
Natal Uranüs Balık olanlar plan ve projeleriyle ilgili yada teknolojik aletlerle ilgili konularda karışıklığa sebep olabilirler.
Natal Neptün Balık olanlar Büyük kurum ve kuruluşlarla ilgili konularda yada hayır işlerinde karışıklığa sebep olabilirler.
Natal Plütonu Balık olanlar henüz Plüton Balık burcunda değil. :)

Plüton Akrep burcunun yöneticisi olduğundan Natal gezegenleri Akrep olanların da katsayısı son derece düşecektir.
Natal Güneşi Akrep olanlar kendilerini ifade etmekte zorlanabilirler.
Natal Ay.ı Akrep olanlar duyguları katılaşabilir.
Natal Merkürü Akrep olanlar zihinsel anlamda yıkıcı fikirler üretebilirler.
Natal Venüs Akrep olanlar evlilik, ortaklık gibi ikili ilişkilerinde, parasal konularda biraz kıskanç yada katı olabilirler.
Natal Marsı Akrep olanlar yıkıcı ve katı davranışlarda bulunabilirler.
Natal Jüpiteri Akrep olanlar yüksek öğrenim, hukuk ve yasalarla ilgili konularda olumsuz değişimlere neden olabilirler.
Natal Satürn Akrep olanlar kariyerle ilgili konularda hırslanabilirler.
Natal Uranüs Akrep olanlar plan ve projelerinde, teknolojik konularda yıkıcı ve katı olabilirler.
Natal Neptün Akrep olanlar Büyük kurum ve kuruluşlarla ilgili konularda yada hayır işleriyle ilgili konularda hırslı ve katı bir tutum içine girebilirler.
Natal Plüton Akrep olanlar (06.11.1983 - 10.11.1995) Başkalarıyla kaynaşma, cinsellik gibi konularda biraz katı, kıskanç olabilirler. Başkalarıyla ortaklaşa sahip oldukları kaynaklarda (ortak paralar, krediler, vergiler, miras vs) biraz katı, kıskanç yada manipülatif olabilirler. Kendi çaplarında olumsuz yada yıkıcı değişimlere sebebiyet verebilirler.

Natal gezegenlerinizin haritanızda hangi evinizde olduğu ve katsayıları da önemlidir. Natal gezegenlerinizin katsayısı yüksekse daha olumlu davranma olasılığınız mevcut. (haftalık burç)

19 Nisan günü en olumsuz etkiyi İkizler, Başak, Yay ve Balık burçları alacaktır. Bu burçlar ve sembolize ettikleri şeyler Ay, Venüs, Mars, jüpiter, Satürn ve Neptünden olumsuz etkiler alacaktır. 19 Nisan günü İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde (Bilgi, belge, eğitim, internet, kısa yollar), Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmetlerde (sağlık, eğitim, ulaşım, günlük işler), işçi ve çalışanlarda, Yay burcunu sembolize eden yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve kültürlerde, uzun yolculuklarda (uçak, vs), Balık burcunu sembolize eden Büyük devlet kurumlarında, şirketlerde, vakıflarda, hayır kurumlarında güvenlik problemleri, talepkarlıklar, kavgalar, sorumsuzluk ve fanatiklik (terörizm), bunalımlar ve bulanık olaylar oabilir. (haftalık astroloji)

20 Nisan günü en olumsuz etkiyi Yengeç ve 180 derecesindeki Oğlak burcu almaktadır. Yengeç ve Oğlak burçları Güneş, Ay, Venüs, Jüpiter, Uranüs ve Plütondan olumsuz etkiler alacaktır. Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda, ülke güvenliğinde, Oğlak burcunu sembolize eden ülke Başkanlarında, patron ve otorite sahiplerinde egoistlik, güvenlik problemleri, talepkarlıklar, sorumsuzluk ve fanatiklik (terörizm), aykırılıklar ve ölümcül değişimler olabilir. (Nisan astroloji)


21 Nisan günü en olumsuz etkiyi
Koç - Terazi (Güneş, Ay, Venüs, Uranüs, Plütondan) burçları,
İkizler - Yay (Ay, Venüs, Mars, Jüpiter, Neptünden) burçları,
Yengeç - Oğlak (Güneş, Venüs, Jüpiter, Uranüs, Plütondan) burçları almaktadır.

 

21 Nisan günü Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, siyasetçilerde, İkizler ve Yay burcunu sembolize eden yurt içi ve dışı yollarda, hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda, her türlü iletişimde (Bilgi, belge, internet,vs), Yengeç ve Oğlak burçlarını sembolize eden vatani konularda, ülkelerin Başkanlarında, patron ve otorite sahibi kişilerde olumsuz değişimler ve bulanık olaylar olabilir. (2016 Nisan burç)

24 Nisan ise Merkür +3 katsayısında olup bütün burçları bilhassa Aslan, Başak, Kova ve Balık burçlarını sembolize eden şeyleri son derece olumlu etkileyecektir. Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu kişilerde, gençleri ilgilendiren konularda, spekülatif konularda (Borsa, altıni, döviz vs), Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmetlerde (eğitim, sağlık, ulaşım), işçi ve çalışanlarda, Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplarda, bilimsel ve teknolojik konularda, Balık burcunu sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlarda, devlet kurumlarında, başka devletlerde, şirketlerde, vakıflarda, yaratıcı işlerde iletişim trafiği olumlu yönde artabilir, anlaşma ve sözleşmeler olabilir. (2016 haftalık burç)

 

24 Nisan Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)

Çin, İsrail, Ürdün, Suudi Arabistan, Kuveyt, İtalya, Panama, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Rusya, Libya, Belçika, Işid, İran, Yemen / CHP / PYD, DHKP-C / Can Dündar, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Donald Trump, Hillary Clinton, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Devlet Bahçeli, Obama, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Selahattin Demirtaş, Julian Assange

 

Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş veya Marsı İkizler, Başak olanlar)

Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Ürdün, Ermenistan, Mısır, Yemen, Kuveyt, Endonezya, Kuzey Kore, İtalya, Panama, KKTC, Ukrayna, Makedonya / CHP / PYD / Başbakan Davutoğlu, Can Dündar, Belçika Başbakanı Charles Michel, Donald Trump, Edward Snowden, Devlet Bahçeli, Obama, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Suriye Başkanı Esad, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Hindistan Başbakanı Narendra Modi

Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişilerden, her türlü iletişim, bilgi, belge, konuşma, anlaşma, hizmetlerden olumlu etkiler alabilirler. Bu arada Natal Güneşi İkizlerde olan gazeteci Can Dündarın da Merkürden yani bilgi, belge ve konuşmalardan olumlu etki alabileceği görülmektedir. Bir ihtimal de Can Dündar Natal Marsı İkizler burcunda olan Başbakan Davutoğlundan da olumlu bir etki alabilir. Tabiki bu sadece bir tahmin mutlaka alacak diye bir şey yok ! :) Bu arada Işid, PYD, DHKP-C gibi terör gruplarının da Merkür bazında Merkürü sembolize den ülke, grup ve kişileden olumlu etki alabileceği görülmektedir. 24 Nisan günü özellikle Işidin bilgi ve iletişim ağını arttırabileceği ihtimali yada anlaşma veya sözleşme benzeri bir şey yapma ihtimali olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Nisan 2016)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/04/18-24-nisan-2016-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Koç (1, 6, 9, 10, 12.ev Dikkat, 24 Nisan 2.ev Merkür Süper)
Yükselen Boğa (12, 5, 8, 9, 11.ev Dikkat, 24 Nisan 1.ev Merkür Süper)
Yükselen İkizler (11, 4, 7, 8, 10.ev Dikkat, 24 Nisan 12.ev Merkür Süper)
Yükselen Yengeç (10, 3, 6, 7, 9.ev Dikkat, 24 Nisan 11.ev Merkür Süper)
Yükselen Aslan (9, 2, 5, 6, 8.ev Dikkat, 24 Nisan 10.ev Merkür Süper)
Yükselen Başak (8, 1, 4, 5, 7.ev Dikkat, 24 Nisan 9.ev Merkür Süper)
Yükselen Terazi (7, 12, 3, 4, 6.ev Dikkat, 24 Nisan 8.ev Merkür Süper)
Yükselen Akrep (6, 11, 2, 3, 5.ev Dikkat, 24 Nisan 7.ev Merkür Süper)
Yükselen Yay (5, 10, 1, 2, 4.ev Dikkat, 24 Nisan 6.ev Merkür Süper)
Yükselen Oğlak (4, 9, 12, 1, 3.ev Dikkat, 24 Nisan 5.ev Merkür Süper)
Yükselen Kova (3, 8, 11, 12, 2.ev Dikkat, 24 Nisan 4.ev Merkür Süper)
Yükselen Balık (2, 7, 10, 11, 1.ev Dikkat, 24 Nisan 3.ev Merkür Süper)  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..