Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '16

 
Kategori
Astroloji
 

18 - 24 Ocak 2016 Haftalık burç astroloji: 21 Ocak ayın en olumsuz gün!

18 - 24 Ocak 2016 Haftalık burç astroloji: 21 Ocak ayın en olumsuz gün!
 

haftalık burç


Güneş ve Venüs bütün bir hafta düşük katsayıda olacak. 21 Ocak -6 katsayısı ile Ocak ayının en yoğun ve olumsuz günü olabilir. Bu günde Güneş pek de rahat edemediği Kova burcuna geçiş yapıp -2 katsayısında olacak ve başta Kovalar olmak üzere Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. Örneğin Kova burcunu sembolize eden bilimsel çalışmaları, çeşitli organizasyon ve grupları, özgürlükçü kişileri, teknolojik aletleri, Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimlerini, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimi (ulaşım, eğitim-öğretim, konuşma, yazışma) ve ticari konuları, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konuları, Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu kişileri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs), Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konuları, Yay burcunu sembolize eden kendimize göre yabancı ülke ve kültürleri, hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları, din ve inançları, Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri olumsuz etkileyebilir. Güneş Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay ve Oğlak burcunu sembolize eden şeylere egoist ve baskın yüzünü gösterebilir. Güneşi sembolize eden bir takım egoist ve baskın kişiler Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay ve Oğlak burçlarını olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Koç ve Terazi burçları Kova burcundaki Güneşin bu baskın ve egoist etkisinden çift etki alabilir. Yani askeri konularda, sosyal ve siyasi konularda baskın ve egoist kişiler ön plana çıkabilir. (Ocak 2016 burç)

21 Ocak günü Ay, Merkür, Venüs ve Plüto da -1 katsayısında olacağından baskınlık ve egoistliğin yanı sıra güvensizlik, kurnazlık, talepkarlık ve yıkıcılık da görülebilinir. 22 Ocak da ise Akrep burcundaki Marsın +5 katsayısı ile ön plana çıktığını görmekteyiz. Mars olumlu anlamda atılgan olmayı ve cesareti sembolize eder. Yani 22 Ocak günü Mars başta Akrep burcu olmak üzere Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova ve Balık burcunu sembolize eden şeylere cesaret ve atılganlık verecektir. Örneğin Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işlerde, yer altı ve üstü kaynaklarda (doğalgaz, petrol, madenler, vs), bankacılık konularında, Boğa burcunu sembolize eden para konularında, mal-mülk ve toprak paylaşımlarında, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda, Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu kişilerde, gençlerde, spekülatif konularda, Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmetlerde (sağlık, eğitim, ulaşım, vs), işçi ve çalışanlarda, Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde, Kova burcunu sembolize eden bilimsel ve teknolojik konularda, özgürlükçü kişilerde, Balık burcunu sembolize eden yaratıcı ve özverili işlerde, Büyük kurum ve kuruluşlarda, insanlık adına yapılan çalışmalarda atılım ve yeni başlangıçlar yapılması beklenebilir. (haftalık burç)

21 Ocakda bir tek Güneş -2 katsayısında olacağından Güneşi tek başına ele aldık. Ay, Merkür Venüs ve Plütonun katsayıları aynı yani -1 olduğundan bunları da birlikte ele aldık. (haftalık astroloji)
 

21 Ocak günü
Güneşden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Kova olanlar)

Amerika, Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Suudi Arabistan, Afganistan, Mısır, Lübnan, Libya, Kuveyt, Nijerya / HDP, AKP / IMF, FED, NATO / PKK / Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Türkmenistan Başkanı Muhammedov


21 Ocak günü
Güneşden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)

Işid, İran, Yemen, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Belçika / PYD, DHKP-C / Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Devlet Bahçeli

- 21 Ocak günü Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmek zorunda kalabilirler. Örneğin Amerika, Rusya, Almanya, Fransa, Suriye gibi belli başlı ülkeler Işide karşı dikkat etmek zorunda kalabilirler. Yada Rusya Ukraynaya karşı dikkat etmek zorunda kalabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Ocak astroloji) (Ocak 2016)
 

21 Ocak günü
Ay, Merkür Venüs ve Plütondan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)
IMF, FED

 

22 Ocak günü
Marsdan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar)

Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Tunus, Rusya, Libya, Belçika, Işid, İran, Yemen / MHP, CHP / AB, IMF, FED, BM / PYD, DHKP-C / Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş

Olayları bir bütün olarak ele alırsak: 21 Ocak günü Güneşden olumlu etki alan Işid, İran, Yemen, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Belçika, PYD, DHKP-C, Obama, Çipras, Mustafa Akıncı ve Devlet Bahçelinin 22 Ocak günü de Marsdan olumlu etki alması bu ülke, grup ve kişilerin güçlenme olasılığına işaret etmektedir. Bu yüzden 21 Ocak günü Güneşden olumsuz etki alan ülke, kişi ve grupların 22 Ocak günü Marsdan olumlu etki alan kişi, grup ve ülkelere daha çok dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin Amerika, Rusya, Almanya, Fransa, Suriye gibi ülkelerin Işide karşı daha bir dikkatli olması gerekebilir. Suudi Arabistanın da İrana karşı daha dikkatli olması gerekebilir. Şaşırtıcı bir şekilde Işid ve İranın güçlenme olasılıkları çok yüksek. Rusya Başkanı Putinin de Obamaya karşı yada Ukraynaya karşı dikkatli olması gerekebilir. Kemal Kılıçdaroğlu ile Selahattin Demirtaşın da Devlet Bahçeliye karşı dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2016 Ocak burç) (2016 haftalık burç)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/01/18-24-ocak-2016-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Koç (9, 10, 11.ev Dikkat, 22 Ocak 8.ev Süper)
Yükselen Boğa (8, 9, 10.ev Dikkat, 22 Ocak 7.ev Süper)
Yükselen İkizler (7, 8, 9.ev Dikkat, 22 Ocak 6.ev Süper)
Yükselen Yengeç (6, 7, 8.ev Dikkat, 22 Ocak 5.ev Süper)
Yükselen Aslan (5, 6, 7.ev Dikkat, 22 Ocak 4.ev Süper)
Yükselen Başak (4, 5, 6.ev Dikkat, 22 Ocak 3.ev Süper)
Yükselen Terazi (3, 4, 5.ev Dikkat, 22 Ocak 2.ev Süper)
Yükselen Akrep (2, 3, 4.ev Dikkat, 22 Ocak 1.ev Süper)
Yükselen Yay (1, 2, 3.ev Dikkat, 22 Ocak 12.ev Süper)
Yükselen Oğlak (12, 1, 2.ev Dikkat, 22 Ocak 11.ev Süper)
Yükselen Kova (11, 12, 1.ev Dikkat, 22 Ocak 10.ev Süper)
Yükselen Balık (10, 11, 12.ev Dikkat, 22 Ocak 9.ev Süper)  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..