Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ocak '21

 
Kategori
Astroloji
 

18-24 Ocak 2021 Astroloji

18 - 24 Ocak 2021 Haftalık Burç Astroloji: 21 Ocak Ayın En Yoğun Günlerinden! 
 
20 Ocak Güneş Kova burcunda ve katsayı düşürecek olup Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Oğlak olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Başak, Balık burçlarını ise olumlu etkilediğini görmekteyiz. 20 ve 21 Ocakta Tr Güneşe Tr Plüton de eşlik etmektedir. (Ocak 2021 burç) (haftalık burç)
 
21 Ocak -9 katsayısı ile Ayın En Yoğun günlerinden olup bu günde Koç ve Terazilerin Tr Güneş ve Plütona, Yengeç ve Oğlakların ise Mars ve Uranüse çok dikkat etmeleri gerekebilir. Yengeç burcu deyince aklımıza ilk Amerika gelmektedir. 20 Ocakta Biden'ın Trump'dan Başkanlık görevini teslim alacağını biliyoruz ama 20 Ocak ve 21 Ocakta Akrep burcu Biden'ın Tr Ay, Merkür, Venüs, Mars ve Uranüsden son derece olumsuz etkiler alması söz konusu olabilir. Ayrıca Yengeç burcu Amerika'nın 20 ve 21 Ocakta Mars ve Uranüsün yanı sıra Güneş, Ay ve Plütondan da olumsuz etkiler alması olasıdır. 20 Ocakta görevi teslim edecek olan İkizler burcu Trump'In da Güneş, Ay ve Plütondan olumsuz etkiler alması söz konusu olabilir. 
 
20 ve 21 Ocakta Yengeç burcu Amerika'Nın içi Uranüsü sembolize eden özgürlükçü ve asi gruplar yüzünden karışabilir ama Amerika'Nın Natal Marsı İkizler olduğundan bu durumun üstesinden gelebilir. Bir diğer Yengeç burcu ülke ise Irak olup esas 20 ve 21 Ocakta Irak'ta terör saldırıları olabilir. Irak'In (14 Temmuz 1958) Natal Güneşi Yengeç Marsı Koç olduğundan Irak bu terör saldırılarından son derece olumsuz etkiler alabilir. Irak'ta olası bu saldırılara sebep Natal Marsı Balık olan İran, Işid, PYD ve/veya Natal Marsı Yay olan PKK ve/veya Natal Marsı İkizler olan Amerika saldırıları olabilir. (haftalık astroloji) (Ocak astroloji)
 
20 ve 21 Ocakta Terazi burcu Suriye'de de Tr Güneş ve Plüto yüzünden terör saldırıları olabilir. Bu terör saldırılarına da yine Amerika, İran, PKK, PYD, Işid sebep olabilir. 20, 21 Ocakta ülkemiz Türkiye'Nin de Tr Güneş, Mars, Uranüs, Plüto yüzünden terör saldırılarına dikkat etmesi gerekebilir. (2021 Ocak burç)
 
20 ve 21 Ocakta Terazi burcu Azerbaycan'In Ermenistan'dan gelebilecek olası saldırılara karşı hazırlıklı olması gerekebilir. Terazi burcu Suudi Arabistan'da da terör saldırıları olabilir. Bir diğer Terazi burcu ülke ise Çin olup 20 ve 21 Ocakta Çin'in de Tr Güneş ve Plütondan gelebilecek olası saldırılara karşı hazır olması gerekebilir. Örneğin Çin Akrep burcu Biden'dan yada Natal Marsı Aslan olan Trump'dan olumsuz etkiler alabilir. (2021 haftalık burç)
 
20, 21 Ocakta bir diğer olasılık Natal Marsı Aslan olan İsrail'in Koç burcu İran'a ve/veya Terazi burcu Suriye'ye yapacağı olumsuz etki söz konusu olabilir. İran'In da buna karşılık vermesi olasıdır.
 
21 Ocakta İkizler ve Yay burcunu sembolize eden şeyler de Tr Güneş ve Plütondan olumsuz etkiler alacağından Dünyanın muhtelif yerlerinde olumsuz hava koşulları, (fırtına, kar, tipi, sel, sis, vs) her türlü iletişim kazaları (hava, kara, deniz, internet, vs) olabilir. (Ocak 2021)
 
21 Ocak Astro Carto Grafide Tr Güneş, Plüto, Mars, Uranüsden olumsuz etki alan Mars, Venüs, Ay, Satürn çizgilerinin geçtiği bölgeler: Tükiye (Tekirdağ, Kırklareli, Marmara, Balıkesir, Edirne, Çanakkale, Manisa, Denizli, Muğla, Aydın, Bartın, Karabük, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Ankara, Mersin, Sinop, Kastamonu, Çorum, Amasya, Yozgat, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep, Hatay, Adana, Ağrı, Ardahan, Kars, Van, Şırnak, Hakkari, Bitlis), Rodos Adası, Akdeniz Açıkları, Lübnan, Ürdün, Filistin, İsrail, Suudi Arabistan, Suriye, Irak**, Yemen, İran, Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan, Hindistan, Çin, Tayland, Tayvan, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Singapur, Malezya, Yeni Zelanda, Papua Yeni Gine, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Panama, Kolombiya, Venezuella, Şili, Peru, Arjantin, Brezilya, Ekvador, İngiltere**, Fransa, İspanya, Portekiz, Norveç**, İsveç**, Polonya**, Romanya, Bulgaristan, Almanya, İtalya, Avusturya, Rusya, Fas, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Yunanistan (Atina)**
 
Yukarda 21 Ocakta Astro Carto Garfide adı geçen bölgelerde olumsuz hava şartları (fırtına, kasırga, sel, sis, vs) ve her türlü iletişim kazaları (hava, kara, deniz), cinayet, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar, orta şiddette depremler ve toprak kaymaları olabilir.
 
23 ve 24 Ocakta Tr Merkür 22 Derece Kovada olup Balık burcuna çok yakınlaştığından bilhassa Boğa ve Akrep burçlarını son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin 23 ve 24 Ocakta Akrep burcu Biden İkizler burcu Trump'dan bir takım bilgi ve belgeler kapsamında olumsuz etkiler alabilir. Bu bilgi ve belgeler Biden'In para konularına, başkalarıyla ortaklaşa sahip olduğu değerlere ait olabilir.
 
23, 24 Ocakta Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Oğlak, Balık olanlar Tr Merkürden olumsuz etki alırken Natal Marsı Koç, Terazi olanlar olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Natal Marsı Terazi olan ülkemiz Türkiye 23, 24 Ocakta yapacağı olası sözleşmelerden son derece olumlu etkiler alabilir. 
 
23 Ocakta Natal Güneşi İkizler Marsı Aslan olan Trump Tr Aydan olumlu etkiler alıp kariyeriyle ilgili bazı konuları güvence altına alabilir. 23 Ocakta Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar Tr Aydan son derece olumlu etkiler alabilirler.
 
24 Ocak Pazar günü Boğa ve Akrep burçları Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Uranüsden olumsuz etki alacaklarından zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik patlamalar, toprak kaymaları, göçükler, şiddet ve terör olayları, kurnazlık ve bilgi hırsızlığı olabilir. 
 
24 Ocak Astro Carto Grafide Tr Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Plüto, Ay, Satürn çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Sakarya, Düzce, Bolu, Bilecik, Eskişehir, Afyon, Isparta, Burdur, Antalya, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Ordu, Giresun, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Rize, Bayburt, Erzurum, Bingöl), Akdeniz Açıkları, Ege Açıkları, Suriye, Suudi Arabistan, Irak, Yemen, Gürcistan, Azerbaycan, İran, Umman, İran Körfezi, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin**, Tayvan, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Yeni Zelanda, Papua Yeni Gine, Japonya, Kuzey Kore, Güney Kore, Amerika, Kanada, Meksika, Haiti, Kolombiya, Venezuella, Peru, Brezilya, Arjantin, İngiltere, Fransa, İspanya, Norveç, İsveç, Almanya, İtalya, Avusturya, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Bulgaristan, Romanya, Polonya, Bosna-Hersek, Çekya, Ukrayna, Rusya
 
Yukarıda 24 Ocakta Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, volkanik aktiviteler, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar olabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç ----------------------------------------------------------------------------
(21 Ocak 1 ve 7.eve Güneş ve Plütondan, 4 ve 10.eve Mars ve Uranüsden, 5 ve 11.eve Aydan olumsuz yansıma)
Yükselen Boğa ----------------------------------------------------------------------------
(21 Ocak 12 ve 6.eve Güneş ve Plütondan, 3 ve 9.eve Mars ve Uranüsden, 4 ve 10.eve Aydan olumsuz yansıma)
Yükselen İkizler ----------------------------------------------------------------------------
(21 Ocak 11 ve 5.eve Güneş ve Plütondan, 2 ve 8.eve Mars ve Uranüsden, 3 ve 9.eve Aydan olumsuz yansıma)
Yükselen Yengeç ----------------------------------------------------------------------------
(21 Ocak 10 ve 4.eve Güneş ve Plütondan, 1 ve 7.eve Mars ve Uranüsden, 2 ve 8.eve Aydan olumsuz yansıma)
Yükselen Aslan ----------------------------------------------------------------------------
(21 Ocak 9 ve 3.eve Güneş ve Plütondan, 12 ve 6.eve Mars ve Uranüsden, 1 ve 7.eve Aydan olumsuz yansıma)
Yükselen Başak ----------------------------------------------------------------------------
(21 Ocak 8 ve 2.eve Güneş ve Plütondan, 11 ve 5.eve Mars ve Uranüsden, 12 ve 6.eve Aydan olumsuz yansıma)
Yükselen Terazi ----------------------------------------------------------------------------
(21 Ocak 7 ve 1.eve Güneş ve Plütondan, 10 ve 4.eve Mars ve Uranüsden, 11 ve 5.eve Aydan olumsuz yansıma)
Yükselen Akrep ----------------------------------------------------------------------------
(21 Ocak 6 ve 12.eve Güneş ve Plütondan, 9 ve 3.eve Mars ve Uranüsden, 10 ve 4.eve Aydan olumsuz yansıma)
Yükselen Yay ----------------------------------------------------------------------------
(21 Ocak 5 ve 11.eve Güneş ve Plütondan, 8 ve 2.eve Mars ve Uranüsden, 9 ve 3.eve Aydan olumsuz yansıma)
Yükselen Oğlak ----------------------------------------------------------------------------
(21 Ocak 4 ve 10.eve Güneş ve Plütondan, 7 ve 1.eve Mars ve Uranüsden, 8 ve 2.eve Aydan olumsuz yansıma)
Yükselen Kova ----------------------------------------------------------------------------
(21 Ocak 3 ve 9.eve Güneş ve Plütondan, 6 ve 12.eve Mars ve Uranüsden, 7 ve 1.eve Aydan olumsuz yansıma)
Yükselen Balık ----------------------------------------------------------------------------
(21 Ocak 2 ve 8.eve Güneş ve Plütondan, 5 ve 11.eve Mars ve Uranüsden, 6 ve 12.eve Aydan olumsuz yansıma)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..