Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Haziran '16

 
Kategori
Koleksiyon
 

18 Haziran Bayram koç - Ziyaver Şencan Kitap Müzayedesine çok az kaldı

18 Haziran Bayram koç - Ziyaver Şencan Kitap Müzayedesine çok az kaldı
 

30 Nisan müzayedesi gibi, Bayram Koç ve Ziyaver Şencan'ın ortaklaşa gerçekleştirdikleri 18 Haziran müzayedesinin de kitapseverler arasında ses getirmesi beklenmekte.


18 Haziran 2016, Cumartesi günü, 15.00 - 18.00 saatleri arasında 'İkinci Bayram Koç / Kırıkambar Sahaf Kita Müzayedesi' gerçekleştirilecektir. Münadiliğini ve moderatörlüğünü, bu etkinliğikler serisinin ilki olan 30 Nisan 2016 müzayedesinde olduğu gibi Ziyaver Şencan'ın yapacağı açık arttırmanın adresi yine aynı: Üsküdar Kanaat Lokantası'nın üst katındaki Üsküdar Mezat Salonu.
 
Bu müzayedemizde de, ilkinde olduğu gibi, Bayram Koç koleksiyonundan nadir, ilk baskı ve imzalı eserler çıkarılacak kitap dostlarının huzuruna.
 
Binlerce liralık çok nadir kitapların bile sadece 50 lira açılış bedeliyle müzayedeye çıkacağı etkinliğin, 30 Nisan müzayedesini aratmayacak bir kültür şöleni havasında ve kıran kırana cereyan edecek olan bir açık arttırmalar silsilesi şeklinde cereyan etmesi bekleniyor.
 
Kitap dostlarının heyecanla bekledikleri müzayedeye konu 500'den fazla kitap, dergi ve efemeranın 261 lotta toplandığına işarete ettikten sonra, hemen akabinde de, siz değerli kitapseverleri daha fazla merakta bırakmadan, bu eserlerin görsellerinin ve kısa kitabiyat bilgilerinin yer aldığı tam ve sıralı listeyi paylaşalım.
 
İşte 18 Haziran müzayedesinin sıralı ve tam listesi:
 
http://ziyaversencan.blogspot.com.tr/2016/06/18-haziran-bayram-koc-krkambar-sahaf.html
 
Mezkur etkinlikte birlikte olabilmek ümidiyle değerli kitap dostları.
 
 
Toplam blog
: 297
: 1623
Kayıt tarihi
: 29.08.11
 
 

1958 Fatih / İstanbul doğumlu. Etiler Lisesi ve İTÜ Maden Fakültesi Petrol Mühendisliği Bölümü me..