Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '16

 
Kategori
Futbol
 

18

Kadıköydeki derbi öncesi Mehmet Topal ve Lens'in olmamaları G. Saraylıları epey ümitlendirmişti. 3 Temmuz sonrasında  bile Kadıköye bu kadar umutlu gelmemişlerdi Artık 17 son olacak diye düşünüyorlardı. Ama makus talih yine tekerrür etti. Advocaat Topal'ın yerine Roman, Lens'in yerine de Alper ile başlamayı tercih ederken Bay Riekerink Selçuk İnan'ı yanında oturtup De Jong ile başladı. Maça iki takımda çok temkinli birbirlerini tartarak başladılar. Aslında Alper daha maçın ilk dakikasında ceza shası içinde ne yapacağını şaşırmasa maç erken bir golle başlayabilirdi. İlk yarıda topla daha çok oynayan G.Saraydı ama pozisyonlara giren FenerBahçe oldu. Volkan Şen'in yine aceleci kararsız futbolu golün gecikmesine sebep oldu. Alper'in harika pasında ceza sahasına giren Şener RVP'ya harika bir top çıkardı. RVP'de yürümek için kullandığı ayağı ile topu öyle bir yere gönderdi ki Muslera'nın yapacağı bir şey yoktu. Böylece RVP gerçek Fenerbahçeli olurken Şener'in Van der Wiel'den daha iyi olduğunuda herkes gördü. 

Son dakikada gelen gol soyunma odasıana giderken Fenerbahçeli futbolcular için moral olurken rakip için yine mi yenileceğiz korkusunu iliklerine kadar hissetmelerine sebep oldu. Maçın ilk yarısında Cüneyt Çakır yine eyyam yapmaya devam etti. De Jong ve Tolga'nın sert faullerini uyarıyla geçiştirdi. Hele De Jong'un yaptığı bir faul bir gün önce Adana-BJK maçında Adanasporlu Bekir'in kırmızı gördüğü pozisyonun aynısıydı. İlk yrıda hakeme itirazdan kat gören yeni Burak Yılmaz Sinan Gümüş devre arasında soyunma odasında kalmış yerine kadro dışı bırakılıp affedilen Yasin oyuna girmişti. 

İkinci devreye Fenerbahçe sağlı sollu bindirmelerle önde basarak başladı. Kornerden gelen topa çok iyi yükselen De Souza kafayı vuracakken De Jong tarafından ittirilerek topa iyi vurması engellendi. Ancak Eyyamcı Cüneyt yine görmezden geldi. Ama Serdar Aziz'in kaybettiği toptan sonra yaptığı faule penaltıyı vermek zorunda kaldı. Çünkü tribünün en uzak yerinden bile çok net bir çekme vardı. RVP topun başına gçerken kendinden çok emindi ve net bir vuruşla Muslera köşeyi bilmesine rağmen topa yetişemedi. 2-0'dan sonra artık Fenerbahçeli futbolcular topa daha fazla sahip olarak zamana oynadılar. Advocaat RVP'yi alkışlatırken yerine giren Emenike önceki maçların aksine gülerek oyuna girerek sorunlu bir futbolcu olmadığını takımı için yedek kalmayı sorun etmeyeceğini Fenerbahçe düşmanı yorumculara gösterdi. Sabri'nin Volkan Şen'in önünden topu eliyle aldığı pozisyonda Cüneyt Çakır yine 3 maymunu oynadı. Maç eğer 0-0 bitseydi bugün herkes kendisini konuşuyor olacaktı. O ise yine ben ne kadar iyi bir hakemim herkes benden bahsediyor diye burnu biraz daha kaf dağınna yaklaşarak dolaşacaktı.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..