Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '14

 
Kategori
İlişkiler
 

1.85'lik kadınlar da topuklu ayakkabı giyerse!...

1.85'lik kadınlar da topuklu ayakkabı giyerse!...
 

Topuklu ayakkabı giymeyi bilmeyen kadınlar, arada bir, Marilyn Monreo filmleri izlesin.


1.85'lik kadınlar da topuklu ayakkabı giyerse, ne olur bu memleketin hali! Nedir bu kadınlardaki gökyüzüne kavuşma merakı!

Hani ihtiyacı olan, boyu kısa kalan, yakıştırsın topukluyu ayağına... Ama 1.85'lik ablalar da kendini ekstra yükseltiler üzerinde gezdirmeye meylederse; damsız kalırlar bu memlekette!... Benden söylemesi... Türkiye, ortalama fizikli erkeler ülkesi; maalesef Harlem değil!

Sabah 8.24... Ünalan Metro İstasyonu'undan Uzunçayır Metrobüs Durağı'na ağır ağır yürümekteyim... Afyonum patlamamış henüz... Bildiğin, ayakta uyumaktayım!...

O da ne!... Birden, önümü bir karanlık kapladı... Enine boyuna bir silüet, önümsıra hoplaya zıplaya seyirtiyor... Kafamı kaldırırken, içimden, " Kimmiş lan bu hadsiz dangalak! " nezaketinde bir cümle geçiriyorum! Aman Allahım! Bi de ne göreyim! Önümde yürüyen, dalyan gibi bir ablaymış! Ama ne dalyan haa! Şöyle dönüp, bana okkalı bir tokat savursa, emin ol, 2.80 yerlerdeyim!

Hatun zaten devasa cüsseli... Boyu en az 1.85... Bi de ayağına, krem rengi, en az 6-7 santim apartman topuklu ayakkabı geçirmiş! Omzuna dökülen siyah, dalgalı, uzun saçları; üzerindeki simsiyah ceketle kaban arası giysi, siyah kumaş pantolunu; sabah sabah beni hayata küstürdü!

Arkadaş!... Evden çıkmadan, aynaya hiç mi bakmadın sen! Bu halinle, bir kadından çok, dokunduğunu yıkacak bir pehlivana benziyorsun!

1.85'lik boyunla, sen de topuklu giyeceksen, boyu 1.65'in altında kalan kadınlar, sokağa bile çıkmasın! Zira, senin gibilerin metresine, ancak boy uzatma ameliyatları yaptırarak yetişebilirler!

Bilirim. Topuklu ayakkabı giymek, onlarla dans eder gibi yürüyebilenlere, ayrı bir seksepalite katar. Topuklusunun üzerinde, abartmadan, hafiften kalça sallayan kadın; ister istemez, daha vamp bir havaya bürünür.

Topuklu ayakkabı giymek, boyu normalden kısa kadınlara, belli bir rahatlıkla, hissedilebilir bir güven de kazandırır. Tamam kabul de... Boy 1.85... Kilo, kesin 100'ün üzerinde... Bi de gardrobunda ne kadar siyah varsa giymişsin üzerine...

olmadı be abla! Olmadı... Arkanda yürüyen, benim gibi kadınlara dünyanın meraklı adamlarından biri de olsa!; verdiğin tek duygu; kaçmak! Mümkünse, senden yüzlerce kilometre öteye!...

Ablam! Her elbise yakışmaz herkese... Her ayakkabıyı herkes giyemez.

Bir kadın, bedenini biz erkeklerden çok daha iyi tanımalı... Kadın, dünyanın zerafetidir çünkü. 

Biraz da bizi düşünmelisiniz değil mi!

Misal... Birçok adam gibi, ben de dalyan fizikli kadınlara bayılsam da... O dalyan fizik, biraz da kadın ruhu taşıyacak üzerinde... Kadın, her hareketiyle, erkeğine cazibeli bir çekicilik vadetmeli...

Yoksa baktığım bir hatun kişi; " Eline düşsem, ne pataklar beni haa! " korkusu salıyorsa yüreğime!; o kadın bana, " Şekerim! Ben Kleopatra'nin 2014 modeliyim! " dese; vız gelir, tırıs gider! Anladın mı?

Gerçek kadın, ruhuyla, acık da fiziğiyle tavlar adamı... Ruhu dişi olmayana, bir değil, bin topuklu az gelir.

Kadına baktıran; havasıdır; topuklu ayakkabıları değil...

Öyle olmasaydı, Ayağına her topuklu geçiren, Marilyn Monreo kesilirdi!

Cık! Cık! Cık!... Haksız mıyım ama! Hadi çekinme, sen söyle.

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..