Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '13

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

18.Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'ne davetlisiniz

18.Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'ne davetlisiniz
 

Görsel: Manavgat Belediyesi


Irmağı, şelalesi, denizi ve doğal güzellikleriyle dünyada büyük bir üne sahip olan Manavgat’ta her yıl geleneksel olan düzenlenen Barış Suyu festivalinin bı yıl 18’incisi kutlanacak. 
 
5-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali’ne bu yıl adeta yıldız yağacak. Her yaştan insana hitap eden farklı etkinlikleri ile öne çıkan festival, 5 Temmuz Cuma Günü Saat:18.00’deki kortej ile başlayacak. 
 
Türkiye’nin alanında başarılı sevilen sanatçılarının ve gösteri gruplarının katılacağı festivalde bu yıl, ünlü sanatçılar, Edip, Akbayram, Volkan Konak, Ebru Gündeş, Gülşen, Kutsi, Mehmet Erdem, Anadolu Ateşi, Şaman Dans Grubu sahne alarak 3 gün boyunca Manavgat halkına ve festivallere yoğun ilgi gösteren turistlere eğlenceli günler yaşatacak. 
 
Çocuklar da unutulmadı
Her yaştan insana hitap edebilme özelliğini taşıyan Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat ve Gençlik Festivalinde çocuklar için de birçok aktivite yapılacak. Her gün saat 18.00-19.00 saatleri arasında Manavgat stadyumunun ön tarafında özel olarak hazırlanacak alanda çocuk aktiviteleri gerçekleştirilecek. Hepiniz davetlisiniz. 
 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..