Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '20

 
Kategori
Astroloji
 

19-25 Ekim 2020 Astroloji

19 - 25 Ekim 2020 Haftalık Burç Astroloji: 23 Ekim Merküre, 25 Ekim Uranüse Çok Dikkat ! 
 
19 Ekim haftasına 23 Ekimde Merkürün -4 katsayısına inmesi damga vurabilir. Merkür her türlü iletişimi (hava, kara, deniz, internet, vs), yakın çevreyi, komşuları, komşu devletleri, düşük katsayıdayken hacker ve casusluk olaylarını, bilgi hırsızlığını, kurnazlık ve sahtekarlıkları, dolandırıcılık ve hırsızlıkları, dedikodu ve asılsız haberleri, acelecilik ve dikkatsizlik yüzünden oluşabilecek kazaları, Merküryen hastalıkları (Solunum yolu ve Akciğer kaynaklı hastalıklar, Sinir sistemiyle ilgili hastalıklar) sembolize etmektedir. (Ekim 2020 burç,)
 
23 Ekimi Dünya Hacker yada Casuslar Günü İlan Edebiliriz çünkü Merkürün katsayısı -4 olup bütün yılın en düşük katsayısına ulaşacaktır. Daha önce Merkür 10 Temmuz 2019'da Aslan burcunda -4 katsayısına inmişti ve 3 ay sonra (Ekim) Çin'de Covid19 hastalığı ortaya çıktı ve bütün Dünyaya yayıldı. (Merak edenler 2015'de yazdığım "Temmuz 2019 Kaostan da Öte" yazımı okuyabilirler) (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
23 Ekimde Dünya çapında belki yeni bir Hastalık, belki bir Hacker yada Casusluk olayı ortaya çıkabilir. Bu olayın ortaya çıkması ve medya tarafından bizlere duyrulması belki yine 3 ayı bulabilir. Biz astroloji olarak olayların başlangıcına işaret etmketeyiz. (Ekim astroloji)
 
23 Ekimde Tr Merkür yüzünden Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler/Başak burçlarının katsayısı -4 birim düşeceğinden İkizler ve Başak burçlarının Tr Merkür hangi evlerindeyse o konular yüzünden huzurları kaçabilir. Natal Marsı İkizler ve Başak olanların ise Tr Merkür hangi evlerindeyse o konularda aceleci, sabırsız ve kurnaz olmaları beklenebilir. (2020 Ekim burç)
 
23 Ekimde Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova olanlar Tr Merkürden son derece olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar ise bir takım fırsatlar elde edebilirler. (2020 haftalık burç)
 
23 Ekimde Tr Merkürden ötürü bir takım olumsuz hava olayları da (fırtına, kasırga, dolu, sel, kuraklık, vs) meydana gelebilir. (Ekim 2020)
 
23 Ekimde İkizler ve Başak burcuna denk gelen Natal gezegenlerimizin sembolize ettiği hastalıklarda artışlar yaşanabilir. Örneğin Natal Merkürü İkizler/Başak olan bir kişide akciğer, solunum yolu yada sinirsel rahatsızlıklar baş gösterebilir. Yada Natal Güneşi İkizler/Başak olan bir kişide kalple ilgili problemler oluşabilir. 23 Ekimde İkizler/Başak burcundaki Natal Gezegenlerinizin katsayısı +5 ve üzeri ise hastalıklardan pek etkilenmeyebilirsiniz. 
 
23 Ekimde İkizler ve Başak burcundaki Astrolojik evlerinizin katsayısı da düşeceğinden bu evlerle ilgili konularda kurnaz ve hilekar kişilere çok dikkat etmeniz gerekebilir. Örneğin Yükselen Aslanların 2.evi Başak, 11.evi İkizler olduğundan 23 Ekim ve civarı para konularında dolandırıcılara çok dikkat etmek gerekebilir. Yada arkadaş ve tanıdıklar arasından katsayısı düşük kişilerin yayabileceği dedikodulara veya bazı iletişimle ilgili elektronik aletlerin bozulmasına (internet, cep telefonu, vs) çok dikkat etmek gerekebilir. 
 
23 Ekimde bir sözleşme veya anlaşma yapılacaksa çok iyi okunması mümkünse bu anlaşma veya sözleşmeyi Kasım ayına bırakılması tavsiye edilir.
 
22 Ekim (-1), 23 Ekim (-4), 24 Ekim (-2), 25 Ekim (-3)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Pakistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / ABD Doları, BitCoin / A** Ö**, S** D**, M** İ**, F** G**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, A** B**, Ali Hamaney
 
22 Ekim (-1), 23 Ekim (-4), 24 Ekim (-2), 25 Ekim (-3)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası, Euro /A** D**, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, D** B**, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, A** G**, C** E**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, M** A**, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İ** B**, F** Y**, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, M** Y**, Hafter
 
22 Ekim (-1), 23 Ekim (-4), 24 Ekim (-2), 25 Ekim (-3)
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Güneşi Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, KKTC, İtalya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası, Euro / AB Başkanı Donald Tusk, D** B**, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, A** G**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İ** B**, F** Y**, M** A**, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Hafter
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / C** D**, D** B**, A** D**, S** O**, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, M** Y**, E** İ**, Hafter
 
Yukardaki Merkür Tablosundan bakınca Libya'nın Natal Marsı İkizler olan Hafter'den olumsuz etkiler alması, Suriye'Nin Natal Güneşi Başak olan Esad'dan olumsuz etkiler alması olasıdır. Bu etki Merküryen (bilgi, belge, sözleşme, anlaşma) konularda aldatıcı bir etki olabilir. Örneğin Hafter ve/veya Esad ile yapılacak sözleşmelerin güvenilmez oluşu yada bu kişilerin etrafa yayacakları sahte bilgi, belge ve haberler gibi. TSK ve/veya NATO içinde hacker ve bilgi hırsızlıklarına da 23 Ekim ve civarı çok dikkat edilmesi gerekebilir. 23 Ekim civarı Azerbaycan'ın Ermenistan'a bir takım sahte bilgi ve belgeler konusunda, hacker ve casusluk yada ülke içine sızma konusunda çok dikkat etmesi gerekebilir. 23 Ekim ve civarı İsrail ve Başkanı Netanyahu'nun da Merküryen kişi ve ülkelere, hacker ve casusluk olaylarına çok dikkat etmesi gerekebilir. 23 Ekim civarı İsrail'in Işid ve/veya İran'ın hacker ve casusluk girişimlerine dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan Merkürden olumsuz etki alanların Merkürden olumlu etki alanlara ve Merkürü sembolize edenlere Merküryen konularda çok dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir.
 
23 Ekimde Deprem ve Olumsuz Hava Koşullarına Dikkat etmek gerekebilir. 
 
23 Ekim Astro Carto Grafide Tr Merkür, Ay, Güneş, Uranüs, Plüto'dan olumsuz etki alan Merkür, Ay, Satürn, Venüs, Plüto çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Yalova, Bursa, Edirne, Çanakkale, İzmir, Uşak, Kütahya, Denizli, Muğla, Antalya, Zonguldak, Düzce, Bolu, Eskişehir, Ankara, Konya, Sinop, Çorum, Kırıkkale, Ordu, Giresun, Malatya, Adıyaman, Sivas, Erzincan, Elazığ, Gaziantep, Şanlıurfa), Ege Açıkları, Akdeniz Açıkları, Kıbrıs, Suriye, Ürdün, Suudi Arabistan, Irak, Azerbaycan, İran, BAE, Umman, Yemen, Afganistan, Türkmenistan, Hindistan, Çin, Bangladeş, Miyanmar, Tayland, Malezya, Endonezya, Filipinler**, Avustralya, Yeni Zelanda, Papua Yeni Gine, Hong Kong, Tayvan**, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika (Washington), Kanada, Honduras, Nikaragua, Küba, Bahamalar, Panama, Ekvador, Peru, Venezuella, Brezilya, Paraguay, Arjantin, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, İspanya, Fransa, İngiltere, Ukrayna, Romanya, Rusya, Finlandiya, Norveç, İsveç
 
23 Ekim ve civarı Yukardaki Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kayması, volkanik patlamalar, şiddet olayları, saldırılar, hacker ve casusluk olayları, salgın hastalıklar, terör olayları, yangın ve patlamlar, her türlü ulaşım kazaları ve arızaları (hava, kara, deniz, internet), olumsuz hava koşulları ve kazaları, sınır savaşları, hava yolu ve uçak kazaları olabilir.
 
23 Ekim ve 25 Ekim arası Uranüsün de katsayı düşürmesiyle hava yolu kazalarında (Uçak, roket, füze, vs) ve saldırılarında artışlar olabilir. Bu yüzden uçakların elektronik aksamlarının kontrollerinde her zamankinden daha çok dikkatli olunmalıdır. 
 
19 Ekim haftası boyunca D** artış devam edebilir. Ons Altın fiyatlarında artış da devam edebilir. Ancak 21, 23, 24 Ekimde Ons Altın bir miktar düşebilir.
 
19 Ekim Haftası Altının Katsayıları:
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Altın     6  4     3     5        2       1     4
 
23 Ekim ve civarı İkizler burcu Trump'ın keyfi 7.evindeki (Yükselen Boğa) Akrepdeki Tr Merkür yüzünden kaçabilir. 7.ev sosyal ve siyasi konuları ve rakipleri sembolize etmektedir. Bu durum Tr Plüton (Akrepin yöneticisi) 10.evde olduğundan 9.eve de yakın olduğundan kariyer ve hukuki konulardan kaynaklı olabilir. Özetle bir takım haberler, bilgi ve belgeler Trump'ın keyfini kaçırabilir. Ayrıca Trump'ın Natal Güneşi ve Uranüsü İkizler burcunda olduğundan kalp ve tansiyon sorunlarına da dikkat etmesi gerekebilir. Belki Trump'ın Covid19 yüzünden aldığı yada alacağı ilaçlar kalbine ve/veya tansiyonuna dokunabilir. Zaten 28, 29 Ekimde de Trump'ın sağlık sorunları tavan yapabilir.
 
Hafta boyu Tr Uranüsün katsayısı düşük olup bilhassa 25 Ekimde -3 seviyesine düşecektir. Hafta boyu Tr Uranüsden Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar olumsuz etkiler alabilir. Tr Uranüs bilimsel çalışmaları da sembolize eder ve düşük katsayıda olduğundan doğaya zararlı bir takım bilimsel projelerin, elektronik alet ve silahların hayata geçirilmesi söz konusu olabilir. Bu alet ve silahlar Boğa - Akrep ekseninde Doğaya, Toprak Anaya, Toprak Mahsüllerine, Ekinlere, Toprak Altındaki katmanlara, Başak - Balık ekseninde insan sağlığına zarar verici nitelikte olabilir. 
 
Hafta boyu ama bilhassa 25 Ekimde Natal Güneşi Başak Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad'ın Tr Uranüsden son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Esad'ın yükselen burcunu bilmesek de 25 Ekimde hayati tehlikesi olabilir.
 
Hafta boyu ama bilhassa 25 Ekimde Kova burcu Libya'Nın içi karışabilir.
 
Hafta boyu Jüpiter ve Satürnün katsayıları yüksek olup bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrepleri son derece olumlu yönde etkileyebilir. Örneğin ülkemiz Türkiye'nin Natal Marsı Terazi olduğundan Jüpiter, Satürn ve Plütondan son derece olumlu etkiler alabilir. Türkiye'nin genişleme ve askeri açıdan güçlenmesi olasıdır. Aynı şekilde Natal Güneş ve Marsı Terazi olan Suriye'nin içinde bir takım reformlar olabilir. Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan'ın da genişlemesi ve güçlenmesi olasıdır. Natal Marsı Terazi olan A** B** ile Natal Marsı Koç olan M** İ**'nin de güçlenmesi ve başarılı adımlar atması olasıdır.
 
Hafta boyu Boğa, Aslan, Akrep, Kovaların Tr Plütona çok dikkat etmeleri gerekebilir. Plütonun katsayısı yüksek olsa da Boğa, Aslan, Akrep, Kovaları olumsuz etkilerken diğer buçları olumlu etkileyebilir. Plütonun yıkıcı etkisinden korunmak için paylaşımcı, yapıcı, kendinden emin, insancıl olmak gerekebilir. Eğer Egoist, aç gözlü, yıkıcı ve asi olursak Plütonun olumsuz etkisine hedef olabiliriz. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
 
Yükselen Koç -------------------------------------------------------------
(23 Ekim 8.ev Merkür, 25 Ekim 2.ev Uranüs Dikkat, 10.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper)
Yükselen Boğa -------------------------------------------------------------
(23 Ekim 7.ev Merkür, 25 Ekim 1.ev Uranüs Dikkat, 9.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper)
Yükselen İkizler -------------------------------------------------------------
(23 Ekim 6.ev Merkür, 25 Ekim 12.ev Uranüs Dikkat, 8.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper)
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------
(23 Ekim 5.ev Merkür, 25 Ekim 11.ev Uranüs Dikkat, 7.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper)
Yükselen Aslan -------------------------------------------------------------
(23 Ekim 4.ev Merkür, 25 Ekim 10.ev Uranüs Dikkat, 6.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper)
Yükselen Başak -------------------------------------------------------------
(23 Ekim 3.ev Merkür, 25 Ekim 9.ev Uranüs Dikkat, 5.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper)
Yükselen Terazi -------------------------------------------------------------
(23 Ekim 2.ev Merkür, 25 Ekim 8.ev Uranüs Dikkat, 4.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper)
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------
(23 Ekim 1.ev Merkür, 25 Ekim 7.ev Uranüs Dikkat, 3.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper)
Yükselen Yay -------------------------------------------------------------
(23 Ekim 12.ev Merkür, 25 Ekim 6.ev Uranüs Dikkat, 2.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper)
Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------------
(23 Ekim 11.ev Merkür, 25 Ekim 5.ev Uranüs Dikkat, 1.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper)
Yükselen Kova -------------------------------------------------------------
(23 Ekim 10.ev Merkür, 25 Ekim 4.ev Uranüs Dikkat, 12.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper)
Yükselen Balık -------------------------------------------------------------
(23 Ekim 9.ev Merkür, 25 Ekim 3.ev Uranüs Dikkat, 11.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..