Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '13

 
Kategori
Burçlar
 

19 Ekim 2013'de Ay Tutulması ve burçlara yansıması

19 Ekim 2013'de Ay Tutulması ve burçlara yansıması
 

internetten alıntı...


‘’Maviye çalar maviye gözlerin yangın mavisine

Rüzgârda asi körsem senden gayrısına yoksam
Can benim düş benim ellere nesi
Hadi gel gel ay karanlık
İtten aç yılandan çıplak vurgun ve bela
Gelip durmuşsa kapına
Var mı ki var mı ki doymazlık ille de
İlle sevmelerin sevmelerin gibisi
Oturmuş yazıcılar fermanım yazar
Etme gel ay karanlık…’’

https://www.youtube.com/watch?v=AARN7luhFtA

Ay dolandı, dolandı… 19 Ekim gecesi yakalandı.

Dünyada her yerden gözlenecek dendi ama hava şartlarının kızıl sonbahara teslim olduğu bugünlerde; bulutların ardına saklandı.

Gözlemlesek de gözlemleyemesek de; dört ay süresince, Dolunay’da esir düşen Ay’ın yüksek enerjisinin hayatımızda çeşitli etkileşimlere sebep olacağı astroloji uzmanlarınca belirtildi.

Karınca kararınca, uzmanların çalışmalarından da destek alarak, içsel dünyamın önsezilerinin de yardımıyla; Ay Tutulmasından, burçların nasıl etkileneceğini aktarmaya çalıştım sizlere.

Burçlar, yaşamımızda kimi kez ya da çoğu kez etkilerinin varlığı yadsınamaz burçlar.

Ay Tutuldu, tutuldu… Burçlar Ay’ın, Mars’ın, Jüpiter’in, Neptün’ün etkisi altında kaldı.

Bakalım bu süreç içerisinde neler neler bekliyor burçları ve bu burçlardaki insanları.

Koç Burcu; Bir süredir ötelenen ve gerçekleştirmekte tereddüt ettiğiniz girişimleriniz; olumlu atılımlarınız neticesinde; şans kapılarınızın ardına değin açılmasına sebep olacak ama ille ki olumlu davranışlarınıza ve düşüncelerinize ihtiyaç var. Deneyin bakın, belki de bugüne kadar sahip olamadığınız sevgi ve ilgi can yoldaşınız olacak.

Aşk yaşamı süper… Kıymetini bilin…

Boğa Burcu; Dışarı vuramadığınız, hep güler yüzünüzün ardına gizlediğiniz, gizli saklı tüm sıkıntılar su yüzüne çıkacak ve büyük bir ferahlama yaşayacaksınız. Sizin dingin ve sakin duruş ve de davranışlarınızla hayat istediğinizden de daha kolay ve güzelliklerle dolu olacak. Aşk konusunda, temkinli ve daha çekimser tavırlarınız, karşınızdaki insanın sınırlarını zorlayacakmış gibi görünse de yaydığınız sevgi dolu hava olumlu yönde gelişecek.

Mutluluk ve enerji sizi ve çevrenizi çepeçevre sarıp sarmalayacak. Sıkıntı yok…

İkizler Burcu; Aman dikkat! Sakın ola, ailenizden ve çevrenizden gelen tavsiyeleri saf satmak gibi bir yanılgıya düşmeyin! Önemli kararlar alma arifesinde olduğunuz bu dönemde; adım atmadan evvel düşünün, bir kez daha düşünün. Yatırım yapmak için önünüze birçok fırsat çıkacak ama değerlendirmeden evvel iyice irdeleyin. Başarılarınızın zirve yapacağı bu dönemi iyi değerlendirin.

Aşk ve iş durumlarınız hayli olumlu yönde ilerleme kaydedecek…

Yay burcu; En çok eğitim konularına ağırlık verecek ve kendinizi bu yönde geliştirmek adına girişimlerde bulunacaksınız. Fırsatların bir bir önünüze geleceği bir enerji yoğunluğu içerisinde olmanız nedeniyle; kariyerinizde en üst basamaklara çıkma imkânı bulacaksınız. Enerjiyi olumlu yönde kullanmanız, size her türlü şans kapısının açılmasına sebep olacak.

Aşk ve iş yaşamınızdaki düzen mükemmel…

Aslan Burcu; hayata bakış açınız zaman zaman durağan bir halde. Bunu olumlu duygu ve düşüncelerle değiştirmeniz halinde; Ay Tutulmasından ötürü yayılan enerji de hayatınıza güzelliklerle yansıyacak. Bilhassa edebi konularda; eğer yazar iseniz ya da yazı ile ilgileniyorsanız, başarının anahtarı olabilecek niteliklerde. Finans yönünden de çok parlak bir duruma geliyorsunuz. Özellikle harcamalarınızda dikkatli olmanızda yarar var.

Aşk ilişkinizde; hep fedakâr olan tarafın siz olmamanız gerektiğini bilmenizde de fayda olduğunu unutmayın…

Başak Burcu; Mutlu ve sakin bir dönem geçirmeniz ihtimali kuvvetle muhtemel. Sağlık sorunları yaşamamak adına; sağlığınıza azami dikkat göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Bütçe konularını akılcı çözümlerle daha iyi bir konuma getirmeniz mümkün. Aşırı harcamalardan kaçınmanızda fayda var.

Aşk ve iş konularında da aceleci davranmayın…

Terazi Burcu; Son derece kazançlı bir dönem yaşayacaksınız. İş ortaklığı, yatırım yapma gibi konular önünüze daha fazla çıkacak bu dönemde. Planlamalarınızı düzgün ve disiplinli hazırlayıp uygulamanız halinde; kazanan siz olacaksınız bunu unutmayın. Ancak, aceleci, tez canlı ve atak davranmaktan kaçınmanız yararınıza olur, asla aklınızdan çıkartmayın.

Aşk, iş ve sosyal ilişkilerde hayli başarılı bir devredesiniz…

Akrep Burcu; Ay Tutulması ile birlikte, özlediğiniz sıcak ve içten buluşmalara hatta kavuşmalara ulaşacaksınız bir bir. Enerjinin sürdüğü süreç içerisinde; mücadele gücünüzün ve bu güçten gelen olumlu havanın etkisiyle zirve yapacak ve de daha da güçlendiğinizin farkına varacaksınız. Özellikle sağlık konularına dikkat etmelisiniz.

Aşk, mutluluk eğer kapalı bir kapının ardında ise; merak etmeyin ki o kapı, dönem içerisinde sizin için ardına değin açılmış olacak…

Yay Burcu; iş konularında biraz çekimser tutumunuz sizi ters yönde etkiliyor olabilir, bu evrede tüm bu çekimserliklerinizden sıyrılarak, özellikle işinizde başarılar yaşayacaksınız. Unutmayın ki acele ile işe kalkışanın eli ayağı dolanır. Daha sakin ve içsel dünyanızın dinginliğini, hareketlerinize ve yaşamınıza aksettirdiğiniz an; yaşamımınız daha kolay yön vereceğiniz bir dönem yaşayacaksınız.

Aşk ve iş yaşamınızda; Ay tutulmasının yüksek enerjisinin etkisiyle hareketli ve yoğun günler sizi bekliyor.

Oğlak Burcu; Ani değişimler yaşamanız ihtimali hayli yüksek bir devredesiniz. Hayatınızdaki değişimler iş ve çevre değişikliği olarak yansıyacak. Umulmadık güzel gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Planlı ve düzenli hareket etmekten asla vaz geçmeyin. Ki bu kazandığınız her başarının anahtarı olabilecek nitelikte. İçsel dünyanızda yaşamakta olduğunuz karamsarlıkların her birini bu evrede terk edeceksiniz. Rahata ve huzura ereceğiniz günler yakındır.

Aşk yaşamınızdaki olumsuzluklar da tamamen düzelme sürecine girecek…

Kova Burcu; Net ve kesin kararlar vereceğiniz bir zaman dilimine girmektesiniz. Çevrenizdeki inatçı ve bencil nitelikteki kişilerden tamamen uzaklaşacaksınız. Sevdiğiniz, mutlu olacağınız birlikteliklerin başlangıcına adım attığınız bu dönemde; finansal konularda da hayli rahatlama yaşayacaksınız. Yaşamınızın zaman zaman olumsuz etkilenmesine sebep olan çevresel faktörleri de saf dışı edebileceğiniz bir döneme ulaşacaksınız.

Aşk yaşamınızda; net kararlarınız sonucunda; mutluluğa adım atmanız an meselesi…

Balık Burcu; hayal gücünüzün en yüksek olduğu bu tutulma enerjisi; yatırım ve iş fırsatlarının önünüze serileceği bu dönemde; bunları elden kaçırmamak adına çok çaba sarf edeceksiniz. Sadık ve düşünceli duygu yapınızın, başkalarının tutum ve davranışları ile zedelenmemesi için çok dikkat etmelisiniz. Sanata dair çalışmalar yapanlar için çok verimli ve parlak bir dönem. Üstün başarılar kazanacağınız bu günleri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Aşk yaşamınızda; içsel dünyanızın güzelliklerinin, karşınızdaki kişiye de yansıması şüphe götürmez bir olgu.

Ve… Netice itibariyle; Ay Tutulmasının, yüksek enerjisinin, bu uzun süreç içerisinde;  insanlığa, sevgi, barış ve huzur olarak yansımasını diliyorum.

Sevgilerimle…

 

Ay Şen/ İzmirden

  

 

 

 

 
Toplam blog
: 533
: 1375
Kayıt tarihi
: 14.11.10
 
 

Aydoğdu; kızgın güneşinde Ağustos'un, sararmıştı altın sarısı başaklar. Kırlangıçların göç dansın..