Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '12

 
Kategori
Güncel
 

19 Mayıs törenleri yasaklandı…

19 Mayıs törenleri yasaklandı…
 

Hiç şaşırmadım nedense. Hani perşembenin gelişi çarşambadan bellidir derler ya işte öyle bir şey. Zafer bayramımız teröre, Cumhuriyet bayramımız depreme kurban edildi. 23 Nisan çoktan birisinin doğum haftasına yem edildi.(Hz. Muhammet’in kesin değil) Bir 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı kalmıştı. Onu da yok ettiler.

Neden milli bayramlarımız yasaklanıyor dersiniz? Yasaklananlar kıvırıp duruyor. Mazeret üretmeye çalışıyorlar. Söyleyemedikleri içlerini ağrıtan şeyleri hadi biz söyleyelim. Bütün bu yasaklanan bayramlar milli bayram. Yani içinde yoğun olarak TÜRK kelimesi geçiyor. Eh bir yandan içinde Türk kelimesi geçmeyen anayasa yapmaya çalış, diğer yandan da içinde coşku ile geçen TÜRK kelimesi olan bayramları kutla. Olacak şey mi yani?

Çünkü bu ülke Türklerin değil. Bu ülkeyi Türkler kurmadı. Osmanlı yıkılırken bir yandan yıkılışı hızlandırmaya çalışan bir yandan da onun bunun mandası olmak için çabalayanlar Türkler di sanki.

Değil mi efendim. Ne lüzum varmış Türk adına. Silin gitsin. Bayramlarını yasaklayın. Ezin, yok edin. 1920 lerde yapamadığınızı şimdi yapın. Nasılsa korku imparatorluğu kuruldu. Size kimse karşı gelemez. Her tarafı doldurun kendinizden gelenlerle.

İzmir 2012

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..