Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kendimi bildim bileli futbol oynamayı ve izlemeyi çok seviyorum. Fenerbahçe taraftarıyım, hep destek tam destek diyenlerle beraberim.

 
 
Ri'zico'lu futbol...

Sevgili renkdaşım Şampiyonluk gitti gibi gözüküyor ama asla karamsar değilim, Fenerbahçe'de ki bu istikrar ortamı devam etmeli, taraftar da senin belirttiğin gibi takımını alkışlayarak inancını gösterdi. Nietsche nin dediği gibi"Beni öldürmeyen darbe bana güç verir" evet bir darbe oldu belki ama yarınlara umutla bakmamızı engelleyecek bir durum yok, daha güçlü olacağımız bir gelecek bizi bekliyor. Sevgilerimle.

05 Mayıs 2008 13:04
Her koşulda Fenerbahçem

Öncelikle bir derby maçını rakip takım taraftarları ile izlemek çekilecek bir dert değil ama sizi Fenerbahçe taraftarı nasıl olmalıya örnek göstermek lazım, takım taraftarlığı iyi ve kötü günde bağlılık gerektirir, yabancı filmlerde gördüğümüz evlilik merasimlerinde iyi günde ve kötü günde hep yanında olacağım sözü takım tutmayla çok özdeşleşecek bir kavramdır. Ben kombine sahibi bir taraftarım stada her gidişimde heyecanlanırım, kalp atışlarım hızlanır, tribüne çıktığımda heyecan yerini mutluluğa bırakır, harika bir duygu. Fenerbahçe'li olmak çok farklı. Sevgilerimle.

01 Mayıs 2008 23:08
Nonda’nın kafası neyi sarstı ?

Türkiye'de futbolu iyi bildiğini zanneden aslında futboldan bihaber bir yorumcu grubu var. Onlara göre Zico geçen sene Bursa maçında gitmeliydi, şimdi ise Şampiyonlar liginde şampiyon olamadığımız için gitmeli deseler onları anlayacağım ama o kadar içi boş sallıyorlar ki kendileri de inanmıyorlar. Zico'lu Fenerbahçe son iki senede hiç bir Avrupa kupası maçında kendi sahasında yenilmedi, geçen sene şampiyon oldu, bu sene daha bitmedi! İstikrar=başarı Saygılarımla.

30 Nisan 2008 12:19
 
Toplam blog
: 14
: 395
Kayıt tarihi
: 25.03.08