Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '22

 
Kategori
Astroloji
 

2-8 Mayıs Haftası

2 Mayıs haftası, iki tutulma arasında ve Merkür retrosundan önce biraz nefes alabildiğimiz bir hafta olacak. Tutulmaların etkileri uzun vadeli ama ilk şok edici etkileri biraz sarmalamaya çalışan açılar var bu hafta. Merkür retrosu başlamadan önce atmak isteyeceğimiz adımlar için değerlendirebiliriz.
 
2 Mayıs Pazartesi öğleden sonra Ay İkizler burcuna geçecek ve Ramazan Bayramının ilk gününü iletişim olarak oldukça aktif geçirmemize destek verecek. Hepimizin ağzının tadının olduğu, hayırlı ve güzel bir bayram olmasını diliyorum. Aynı gün sevgi lisanımızı anlatan Venüs de Koç burcuna geçecek. Venüs’ün 28 Mayıs’a kadar sürecek yolculuğunda ilişkilerimizde daha mücadeleci ve sabırsız olabiliriz. Finansal konularda da daha girişimci eğilimler baskın olacak.
3 Mayıs Salı ilişkilerde derinleşmek istenebilir. Sosyalleşmeye ve aşka yoğunlaşabiliriz. Akşamüstü saatlerinde ise tepkilerimizde kararsızlık yaşanabilir.
 
4 Mayıs Çarşamba davranışlarımızda merhametli duygusu baskın olacak. Manevi yönümüz ve farklılık arayışımız ön planda. Yeni başlangıçlar yapmaya hevesli olabiliriz. Öğle saatlerinde net karar vermekte zorlanılabilir. Akşam saatlerinde ise konuşmalarımızda abartıya kaçmamaya gayret edelim.
 
5 Mayıs Perşembe Güneş ile Uranüs’ün kavuşumu bizlere hızlı gelişmeleri, beklenmedik durumları yaşatabilir. Söylenmeyen şeyler, söylenenlerden daha önemli olabilir. Ani tepki vermeye yatkınlık olan bu günde kalp rahatsızlıklarına karşı da dikkatli olunmalı.
6 Mayıs Cuma iletişimin daha rahat aktığı, kendimizi kolay ifade edebildiğimiz bir gün. Duygularımızla, hareketlerimizi ve ifadelerimizi dengeli bir şekilde kullanabiliriz. 
 
7 Mayıs Cumartesi romantik davranmayı ve keyfin ön planda olacağı aktivitelerde bulunmayı tercih edeceğiz. Özellikle günün ikinci yarısını bu anlamda değerlendirebiliriz.
8 Mayıs Pazar, Ay Aslan burcunda ilerliyor. Gün genelinde kendimizi merkeze alan kararlar verebiliriz. Akşam saatlerinde inatlaşmalardan, fevri tepkilerden uzak durmak haftayı güzel kapatmaya yardımcı olacak.
 
2 Mayıs haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
 
YÜKSELEN KOÇ
Sorumluluk almaya daha hevesli olacağınız bir hafta. Maddi konularda ani gelişmelerle, bir yandan da fırsatlarla karşılaşılabilir. Temkinli adım atmaya özen gösterin. Yakın çevrenizle etkileşiminiz kendinizi iyi hissettirecek. 
YÜKSELEN BOĞA
Uzaklarla ilgili işlerde gelişmeler yaşanabilir. İşinizle ya da geleceğe yönelik planlarınızla ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Göz ardı ettiğiniz yeteneklerinizi de sergileyebileceğiniz bir hafta olacak. Sağlığınız konusunda daha dikkatli davranmaya özen gösterin.
YÜKSELEN İKİZLER
Sosyalleşmenin artacağı bir haftadasınız. Olaylara karşı daha iyimser davranma eğiliminde olacaksınız. Yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bazı beklenmedik gelişmeler sizi psikolojik süreçlerde zorlayabilir.
YÜKSELEN YENGEÇ
İş hayatında aktifleşme, ortaklı işlerde girişimde bulunma ön planda olacak. Eğitimde ve ticari konularda etkin adımlar atabilirsiniz. Gelir-gider dengesini kurmaya çalışacaksınız. Arkadaş çevrenizde şaşırtıcı durumlar yaşanabilir.
YÜKSELEN ASLAN
Günlük hayatınızın daha hareketleneceği, arkadaşlarınızla seyahat planları yapacağınız bir hafta. İkili ilişkilerinizde uyumu yakalayabilirsiniz. Beklenmedik, kadersel bazı gelişmeler yaşanabilir. Bu olaylar size değişim fırsatı verecek.
YÜKSELEN BAŞAK
İlişkilerinizde tutkunun ön plana çıkacağı bir hafta. İkili ilişkilerde olumlu gelişmeler olabilir. Çalışma hayatınızda riskli durumları fırsata çevirebilirsiniz. Hukuki konularda ve yurt dışıyla ilgili işlerde beklenmedik gündemler çıkabilir.
YÜKSELEN TERAZİ
İkili ilişkilerinizde daha aktif olacaksınız. Gayrimenkullerle ilgili gelişmeler olabilir. Aile içinde de hareketliliğin yaşanacağı bir hafta. Planda olmayan harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Kazalara karşı da temkinli olunmalı.
YÜKSELEN AKREP
Çalışma hayatınızdaki iletişimin güzel sonuçlar vereceği bir hafta. Çocuklarla ya da yaratıcılıkla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Aile içi iletişim daha rahatlatıcı olacak. İkili ilişkilerde ise beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.
YÜKSELEN YAY
Eğlenceye ve çocuklara odaklanacağınız bir hafta. Ebeveynlerle ilgili bazı düzenlemelere ön ayak olabilirsiniz. Tanıtım ve eğitim faaliyetlerinde kazanç arttıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda daha dikkatli olunmalı.
YÜKSELEN OĞLAK
Evde ve aileyle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz. Beslenme düzeninizi gözden geçirebilirsiniz. İlham gerektiren işlerde güzel fikirler üretilebilir. Aşk hayatınızda şaşırtan gelişmeler gündemde olacak.
YÜKSELEN KOVA
Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin hareketleneceği bir hafta. Uzun zamandır fırsat bulamadığınız kişilerle iletişim kurabilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemelere harcama yapabilirsiniz. Ailevi konularda da planda olmayan gelişmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN BALIK
Kazançlarınızı geliştirmeye ve maddi hedeflerinize odaklanacağınız bir hafta. Uzaklardaki dostlarınızla görüşebilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Trafikte ve yakın çevreyle olan ilişkilerde fevri olmamaya gayret edilmeli.
 
Hepimize huzurlu bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..