Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

2.Atacan buluşması

2.Atacan buluşması
 

buluşma sonu karesi:)


Biz insanları mutlu eden tekelimizdeki anlar vardır, birde sevdiğimizin mutluğunu görüp de kendi mutluğumuzu katlandırdığımız anlar. İnsanoğlu özelliklede anne/ baba olduktan sonra bireysel mutluluktan ziyade çocuğunun mutluluğuna mutlanır.

Çoğumuz onlar hastalandığında bedenen hastalanır, canı acıdığında yüreğimizi kanatır, ağladığında ruhumuzu yakarız.

Ve yine çoğumuz her anlarını keyifle yaşamaları için zamanımızdan çalar, hayatımızdan ödün veririz. Mutlu olacakları eylemlere karışır, eğlenecekleri mekanlara onlar için toplanır, bazen de onlar için katlanırız.

İşte o anlardan birini de yaklaşık 2 hafta önce yani 07 Mart 2009 Cumartesi günü Atacan Koleji 2/A şubesi velileri olarak 2. kez gerçekleştirdik. Nerede mi?

Play Barn Oyunevi Erenköy’de. Bu buluşmadan çocuklarımızın mutlu ayrılması bizlere ayrıca keyif verirken, yüzlerinde doymamışlığın gölgesi 3.sü için hazırlıklara başlama gerekliliğini hatırlattı.

Ancak tabi ki farklı bir mekanda. Neden mi?

Çünkü çocuklarımızın istedikleri gibi koşup oynamalarına, biz büyüklerin de rahatça sohbet etmemize olanak sağlayan Play Barn, yavrularımızla zaman geçirmeniz için ideal bir mekan olsa da brunch menüsüyle hayal kırıklığı yaşattı. Oldukça vasat ve sıradan bir kahvaltı sofrasını anımsatan açık büfesi zorlamaya sunulan hizmetin bir sergisiydi.

Yinede katılanlar adına güzel bir gün geçirdiğimizi yazmak sanırım abartı olmayacaktır. Çünkü yediğimizin de önemi yoktu, servis kalitesinin de. Gönül ne kahve istiyordu ne kahvehane, gönül sohbet istiyordu brunch bahane. Biraz değiştirdim ama idare edin lütfen.

Son olarak geleneksel hane gelen katılım listesi:

Ahmeteren-Münire ÇAĞATAY

Arda-Emel ÖZKAVCI

Ilgın-Aylin SAVAŞ

Kaan-Raziye BİLGİÇLİ

Melis-Sefanur BOZOVA

Mert-Yeşim HATUN

Onur-Pınar BALCI

Sude-Mine YİŞ

Suzan-Renan CANBAŞ

(İsimler alfabetik dizilmiştirJ)

Katılanlara teşekkür ederken katılamayanlar kıskansın diyerek bitiriyorum.

Sevgiler,

 
Toplam blog
: 76
: 1458
Kayıt tarihi
: 25.03.07
 
 

1976 yılında Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde doğmuşum... 8 yaşımda göç ettiğim bu ile bir daha hiç git..