Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '09

 
Kategori
Teknoloji
 

2 yeni site inceledi Websearcher incelemesinde!

2 yeni site inceledi Websearcher incelemesinde!
 

Merhabalar,  


bu haftaki incelememizde 2 yeni girişim 2 yeni web sitesi ele aldık.
http://www.e-apartmanyonetimi.com/ ve www.internetnakliyat.com 


İlki, apartman yöneticilerinin mevcut iş yükleri göz önüne alınarak oluşturulmuş bir site. Yöneticiler, cüzi bir ücret karşılığında apartman aidatlarını, apartman giderlerini takip edebiliyor, raporlayabiliyor. Ayrıca apartmanlarında ikamet eden apartman sakinlerini de kaydedebiliyorlar. Yöneticilerin sürekli ihtiyaç duyabilecekleri firmaları için de sitede bir yer ayrılmış fakat henüz aktif değil.  

En çok hoşumuza giden noktalardan birisi de forum uygulaması. ApartmanForum başlığı altında açılan bir sayfa bu. Yöneticilerin fikir alışverişinde bulunabilmesi ve sorularına yanıt bulabilmeleri için düşünülmüş bir bölüm. Girişim ve fikir olarak e-apartmanyonetimi.com bizim hoşumuza gitti.  


Diğer site ise www.internetnakliyat.com
Aslında çok güncel bir ihtiyaçtan yola çıkılarak oluşturulmuş. Eşyasını taşıtmak isteyenler ile taşıyabilecek firmaları buluşturan ve böylece eşya sahiplerine daha düşük maliyet ile daha kaliteli hizmet alam yolu açan bir site. Ayrıca taşıma firmaları da sitede anıtım yapabiliyorlar. Eşya sahipleri için ücretsiz taşıma firmaları için ücretli üyelik esasına göre çalışan bir site. 


Websearcher yeni girişimlerden haber vereye devam edecek. 

 
Toplam blog
: 142
: 1570
Kayıt tarihi
: 17.03.09
 
 

İnternet ve bilişim teknolojileri konularına ilgi duyan, yenilikleri takip eden ve bu yenilikleri pa..