Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '15

 
Kategori
Astroloji
 

20 - 26 Nisan 2015 Haftalık burç astroloji: 22 Nisan Venüs ve Merkür süper!

20 - 26 Nisan 2015 Haftalık burç astroloji: 22 Nisan Venüs ve Merkür süper!
 

haftalık burç


2015'in sayılı iyi günlerini yaşamaktayız. Bu hafta bilhassa 22 Nisan günü Venüs ve Merkür yüksek katsayılarda olacak. Venüs İkizler burcunda ve İkizlerin yöneticisi Merkür de Boğa burcunda yüksek katsayılarda olacağından Venüs ve Merkür birbirlerini olumlu birşekilde etkileyecekler. Venüsü simgeleyen para konuları, sosyal ve siyasi konular Merkürü simgeleyen her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, vs), her türlü hizmeti (sağlık, eğitim, vs), ticari konuları, komşu ülkeleri, kısa yolları, ulaşımı, işçi ve çalışanları olumlu olarak etkileyebilir. Aynı şekilde her türlü iletişim, he türlü hizmet, komşu ülkeler ve ticari konular da para konularını, sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri karşılıklı olarak olumlu bir şekilde etkileyebilir. Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar ile Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar arasında karşılıklı olumlu bir etkileşim de olabilir. (Nisan 2015 burç) (2015 haftalık burç)

Bu arada 22 Nisan Çarşamba günü ile 24 Nisan Cuma günlerinde Güneş Boğada, Satürn Yayda düşük katsayıda olacağından bugünlerde Aslan - Boğa ve Oğlak - Yay çatışması görülebilinir. Güneşi yani Aslan burcunu simgeleyen nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) talepkarlıklar olabilir. Boğa burcunu simgeleyen para konularında, sosyal ve siyasi konularda ise egoistlikler, yetersizlikler yada saldırganlıklar görülebilinir. Spekülatif konularda olası talepkarlıklar para konularında egoistliklere yol açabilir. (haftalık burç) (Nisan 2015)

22 ve 24 Nisan günleri Oğlak burcunu yani Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite konumundaki kişilerde fanatikliğe varan abartılı davranışlar olabilir. Yada bu kişilerde sorumsuzluk veya ziyankarlık da görülebilinir. Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerde, hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda, din ve inançla ilgili konularda bunalımlar, engel, yasak ve karamsarlıklar olabilir. Buna neden de Satürnü simgeleyen Başkan, patron gibi emir veren kişilerin fanatik ve abartılı davranışları olabilir. (haftalık astroloji)

Güneş ve Satürn yüzünden 22 ve 24 Nisan günleri haftanın en yoğun günleri sayılabilir. Her ne kadar 22 Nisan haftanın en yoğun günlerinden olsa da Venüs ve Merkürün olumlu etkileşimi yüzünden haftanın en güzel günü de sayılabilir. Zaten Venüs İkizler burcunda hemen hemen bütün bir hafta yüksek katsayıda seyredecek. Kişisel açıdan Venüs ve Merkür haritamızda hangi evdeyse o evin konuları olumlu açıdan etkilenebilir. Yada Natal gezegenlerimizden hangisi Boğa, Terazi, İkizler veya Başak burcundaysa o gezegenin simgelediği konularda doğrudan olumlu etkiler alabiliriz.(Nisan astroloji)

 

Geçen haftalarda 06 - 12 Nisan haftası için yaptığımız tahminlerde 10 Nisan için ekonomik açıdan enteresan bir gün olabilir demiştik. Özellikle dolarda ani değişimler olabilir demiştik. Gerçekten de tam da 10 Nisan günü Dolar aniden arttı. ( http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/dolar-rekora-yoneldi/16000/16918/ ) ( http://blog.milliyet.com.tr/06---12-nisan-2015-haftalik-burc-astroloji--mars-bogada-super-10-nisan-ekonomik-yonden-enteresan-/Blog/?BlogNo=494451 )


Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri (2015 Nisan burç)

Koç     20 ve 22 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda enerjik ve atılgan davranma olasılığınız mevcut.
            20 ve 22 Nisan günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Boğa   20, 21, 22, 23, 24, 25 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda sabırlı, kararlı ve uyumlu davranma olasılığınız mevcut.
            20 ve 22 Nisan günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            21, 22 ve 24 Nisan günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            21 Nisan Salı günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            26 Nisan Pazar günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            26 Nisan Pazar günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

İkizler  20, 21, 22, 23, 24, 25 Nisan günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            21 Nisan Salı günü hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimci, bilgili ve becerikli davranma olasılığınız mevcut.
            26 Nisan Pazar günü hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimsiz ve biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.

Aslan  21, 22 ve 24 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda aşırı egolu, baskın ve yıkıcı davranma olasılığınız mevcut.
            21, 22 ve 24 Nisan günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            26 Nisan Pazar günü hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda her zamankinden daha canlı davranma olasılığınız mevcut.

Başak 20, 21, 22, 23, 24, 25 Nisan günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            21 Nisan Salı günü hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimci, bilgili ve becerikli davranma olasılığınız mevcut.
            26 Nisan Pazar günü hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimsiz ve biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.

Terazi 20, 21, 22, 23, 24, 25 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda sabırlı, kararlı ve uyumlu davranma olasılığınız mevcut.
            21 Nisan Salı günü Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Yay     22, 23 ve 24 Nisan günleri Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak 22, 23 ve 24 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda kendini kısıtlayıcı ve bunalımlı davranma olasılığınız mevcut.

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/04/20-26-nisan-2015-haftalk-burc-astroloji.html  

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..