Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '14

 
Kategori
Astroloji
 

20 - 26 Ocak: 22 ve 23 Ocak kritik günler!

20 - 26 Ocak: 22 ve 23 Ocak kritik günler!
 

Astroloji


06 - 12 Ocak haftası için yaptığımız yorumlarda 11 ve 12 Ocak olan haftasonu için Plüton Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan gizli saklı işler yapanlar bu günlerde korku, kuşku içinde olabilirler ve bir takım aksiliklerle karşılaşabilirler demiştik gerçekten de 11 Ocak.dan 1 gün önce yani 10 Ocak.da Yolcu otobüslerinden gizlenmiş olarak mühimmat çıktı. (http://gundem.milliyet.com.tr/yolcu-otobuslerinden-muhimmat-cikti/gundem/detay/1820337/default.htm)

11 ve 12 Ocak günleri içinse Başkan, patron ve otorite sahipleri ile sosyal ve siyasi konular kötü etkiler alabilir demiştik gerçekten de ;

11 Ocak günü;

Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen basın gecesinde olay çıktı! CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya ile AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait arasındaki özlü tartışma salondakilerin katılmasıyla giderek büyüdü. İkili birbirine girdi! (http://www.gozlemgazetesi.com/HaberDetay/212/113278/gazeteciler-gecesinde-ak-parti-chp-kavgasi.html#.UtIg5aTxvDc)

AK Partili vekillerle Eminağaoğlu arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Ak Partili Zeyid Aslan, Eminağaoğlu’na uçan tekme atarken, iPad’ler, pet bardaklar, dosyalar havada uçtu. (http://siyaset.milliyet.com.tr/hakime-meclis-te-ucan-tekme/siyaset/detay/1820746/default.htm)

12 Ocak günü Adalet Komisyonu'nda devam eden HSYK yasası görüşmelerinde, Yargıçlar Sendikası Genel Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun konuşmak istemesi üzerine yeniden gerginlik çıktı. (http://siyaset.milliyet.com.tr/komisyonda-yine-gerilim/siyaset/detay/1820866/default.htm)

13 - 19 Ocak haftası için yaptığımız yorumlarda;

Plüton 13, 16, 17, 18 ve 19 Ocak günleri için kötü konumda olduğundan depremlerde artış olmaya devam edebilir demiştik gerçekten de 13 Ocak günü Çanakkale'nin Ezine ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (http://gundem.milliyet.com.tr/canakkale-de-deprem/gundem/detay/1821277/default.htm)

Ayrıca Jüpiterin de Yengeç burcunda bütün bir hafta kötü konumda olacağından vatani konular, üretimle ilgili konular yabancı ülke ve kültürlerden olumsuz yönde etkilenebilir demiştik gerçekten de 13 Ocak.da AB'den Müzakere süreci durdurulabilir uyarısı geldi. (http://gundem.bugun.com.tr/abden-cifte-uyari-haberi/930818)

13 Ocak.da Irak'dan Türkiye'ye petrol tepkisi de geldi. Iraklı yetkililer Irak'In izni olmadan Türkiye'ye petrol ihracına izin verilmeyeceğini söylediler. (http://dunya.bugun.com.tr/bagdattan-petrol-akisina-sert-tepki-haberi/930131)

14 Ocak.da Petrolde Türkiye'yi by-pass etme hamlesi yapıldı. (http://dunya.milliyet.com.tr/petrolde-by-pass-hamlesi/dunya/detay/1821656/default.htm)

Bu arada 13 Ocak.da Fetullah Gülen'in telefonla konuşma kasetleri medyaya sızdırıldı. Zaten 13 Ocak günü Plüton kötü konumda olduğundan gizli saklı işlerde bunalımlara işaret ediyordu. Bu günde nüfuzlu insanları temsil eden Güneşin de kötü konumda olacağını söylemiştik zaten Fetullah Gülen ve telefonda görüştükleri de nüfuzlu insanlar kategorisine giriyor. Bu kaset kimin işine yaradı dersek polis ve güvenlik güçlerinin işine yaradı. Zaten 16, 17 ve 19 Ocak tarihleri için iletişimi sembolize eden Merkürün teknolojik aletleri sembolize eden Uranüs üzerinden polis ve güvenlik birimlerini simgeleyen Marsı destekleyeceğini söylemiştik. Olay 3 gün öncesinden cereyan etti ama yankıları bütün bir hafta sürebilir. Bu olayda Fetullah Gülen.in konuşma kasetleri Merkürü simgelemekte, bir takım teknolojik aletlerle dinlenmesi de Uranüsü simgelemekte, bu olay kimin işine yaradı derseniz astrolojik açıdan bir takım polis ve güvenlik birimlerini simgeleyen Marsın işine yaradı ancak bu olay sosyal ve siyasi konuları sembolize eden Venüsü olumsuz etkiledi. (http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/fethullah-gulenin-ses-kayitlari-ortaya-cikti-h20929.html)

20 - 26 Ocak 2014 astroloji haftasına genel bakış;

Bu hafta da en kötü etkiyi Oğlak burcunu sembolize eden konular (Başkan, patron, otorite sahipleri) alıyor. Bu kötü etki ülkeyi yönetenlerden şirket patronlarına kadar hissedilebilir düzeye kadar yükselebilir. Kişisel haritalarımızda ise Oğlak burcu hangi evimizi yönetiyorsa o konularda önlem almamız gerekebilir. Ancak Oğlak burcunun bulunduğu evde iyi konumda Natal gezegenlerimiz varsa yada Oğlak burcunun yöneticisi Natal Satürnümüz iyi bir konumdaysa bu kötü dönemi en az hasarla yada hasarsız atlatabiliriz.

Transitlerden kötü etkiler alan Oğlak burcunu Terazi (Para konuları, sosyal, siyasi ve diplomatik konular), Akrep (Değişim ve dönüşümler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar gizli saklı işler), Yengeç (vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular), Kova (özgürlükçü, hümanist gruplar, insanlar, plan ve projeler, teknolojik konular) ve kısmen de Koç (asker, polis ve güvenlik birimleri, öncü ve aktivist kişiler, başlangıçlar) burçları takip etmekte.

Gezegenleri detaylı incelersek;

Venüs Oğlak burcunda bütün bir hafta kötükonumda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahipleri bu hafta da para konularından, sosyal, siyasi ve diplomatik konulardan kötü etkiler almaktalar. Para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularda kısıtlamalar, engeller, yasaklar, aksilikler ve bunalımlar olmaya devam edebilir.

Plüto da Oğlak burcunda 21, 22, 23, 25 ve 26 Ocak günleri kötükonumda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahipleri değişim ve dönüşümlerden, bankacılık konularından, yer altı ve üstü kaynaklardan ve gizli saklı işler yapanlardan kötü etkiler alabilirler. Değişim ve dönüşümlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda ve gizli saklı işler yapanlarda bunalımlar, yasaklar, engeller, aksilikler çıkabilir. Yer altı ve üstünde yıkıcı bir hareketlilik de gözlenebilir. Örneğin yer altındaki katmanlarda hareketlilik artmaya devam edebilir. Depremlerde artışlar gözlenebilir.

Satürn Akrep burcunda bütün bir hafta kötükonumda olduğundan değişim ve dönüşümler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar ve gizli saklı işler yapanlar Başkan, patron ve otorite sahiplerinden kötü etkiler alabilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri bu hafta katı, manipülatif, sahiplenici hareketlerde bulunabilirler ve yıkıcı kararlar alabilirler. Satürn ve Plüto birbirlerini etkileşimli olarak kötü yönde etkilediğinden gizli saklı işler yapanlarla Başkan, patron ve otorite sahipleri birbirlerini karşılıklı olarak kötü yönde etkileyebilirler.

Mars Terazi burcunda bütün bir hafta kötükonumda olduğundan para konuları, sosyal, siyasi ve diplomatik konular asker, polis ve güvenlik birimlerinden, öncü ve aktivist kişilerden kötü etkiler alabilirler. Bu arada asker, polis ve güvenlik birimleri, öncü ve aktivist kişiler sosyal ve siyasi konularda talepkar olabilirler.

Ay da Terazi burcunda 22 ve 23 Ocak günleri kötükonumda olduğundan para konuları, sosyal, siyasi ve diplomatik konular vatani konulardan, vatanseverlerden, güvenlik ve üretimle ilgili konulardan kötü etkiler alabilirler. Vatani konular, üretim ve ülke güvenliğiyle ilgili konularla uğraşanlar da sosyal ve siyasi konularda talepkar davranabilirler.

Yani Ay ve Mars.ın Terazi burcundaki kötü konumunu özetlersek vatanseverler, asker, polis ve güvenlik birimleri ile aktivistler sosyal ve siyasi konularda maddi yada manevi bir takım taleplerde bulunabilirler. Bu durumdan sosyal ve siyasi konularla uğraşanlar yani siyasetçiler öfkelenebilirler. Sosyal ve siyasi konularda bir takım kavgalar, saldırılar, vatani konularda aşırı hassasiyetler olabilir.

Jüpiter Yengeç burcunda 20, 21, 22, 23 ve 26 Ocak günleri kötükonumda olduğundan vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular yabancı ülke ve kültürlerden (kürt, alevi, Suriye, Irak, İran, vs.), hukuk ve yasalardan kötü etkiler alabilirler. Yabancı ülke ve kültürler ile hukuki konularda aşırı bir hassasiyet ve güvensizlik olabilir. Örneğin Irak petrolleri yada HSYK ile ilgili hukuki düzenlemelerde aşırı hassasiyetler veya buna benzer olaylar olabilir. 

Güneş Kova burcunda 20, 21, 23 ve 25 Ocak günleri kötükonumda olduğundan özgürlükçü ve hümanist gruplar, insanlar, plan ve projeler, teknolojik konular nüfuzlu kişilerden, lider konumundakilerden, spekülatif konulardan (Borsa, vs.) kötü etkiler alabilirler. Nüfuzlu kişiler, lider konumundaki kişiler bu günlerde daha huzursuz ve bencil olabilirler. Nüfuzlu kişiler ve lider konumundaki kişilerin durumlarında ani olumsuz değişimler de gözlenebilir. Bu arada spekülatif konularda (Borsa, vs) da ani değişimler olabilir. Bu günlerde borsa, döviz ve altın gibi spekülatif konulara fazla güvenilmemesi gerekebilir.

Ancak 20 Ocak Pazartesi Kova burcunu simgeleyen olay ve kişiler her ne kadar Güneş.den (nüfuzlu kişiler, liderler, spekülatif konular) olumsuz etkiler alsalar da Kova burcundaki Merkürün süper bir konumda oluşu yüzünden bu günde özgürlükçü ve hümanist gruplar, insanlar, plan ve projeler, teknolojik konular iletişim sektöründen, bir takım fikir, yazı, konuşma ve belgelerden, hizmetli ve memurlardan, gazetecilerden, internetten olumlu etkiler almaktalar. Bu olumlu etkiye Başak burcundaki Ay da (vatani konular, vatanseverler, güvenlikle, üretimle ilgili konular) destek veriyor. Böylece İletişimle, hizmet ve sağlık sektörüyle uğraşanlar, ticaretle uğraşanlar 20 Ocak günü her zamankinden daha özgün, özgür, objektif ve insancıl olabilirler. 20 Ocak günü iletişim, hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili bir takım keşifler de gündeme gelebilir.

Uranüs ise 21, 22 Ocak günleri Koç burcunda kötü konumdaolacağından bu günlerde asker, polis ve güvenlik güçleri, öncü ve aktivist kişiler bir takım özgürlükçü ve hümanist gruplardan, plan ve projelerden, teknolojik konulardan (teknolojik alet, silah, vs.) olumsuz etkiler alabilirler. Bu günlerde özgürlükçü ve hümanist gruplar daha öfkeli olabilirler. Plan ve projelerde, teknolojik konularda da bir takım zorlanmalar olabilir.

Haftanın en yoğun günleri 22 Ocak çarşamba ve 23 Ocak Perşembe günleridir.

Gezegenlerin sembolize ettikleri:

Güneş (Nüfuzlu kişiler, liderler, spekülatif konular (Borsa, döviz, vs.), gençler ve gençliği ilgilendiren konular)

Uranüs (Özgürlükçü, hümanist gruplar ve kişiler, plan ve projeler, Teknolojik aletler)

Mars (Asker, polis ve güvenlik birimleri, öncü ve aktivist kişiler)

Venüs (Para konuları, sosyal, siyasi ve diplomatik konular)

Satürn (Başkan, patron ve otorite sahipleri)

Plüto (Değişim ve dönüşümler, Bankacılık konuları, yeraltı ve üstü kaynaklar, gizli saklı işler) 

Jüpiter (Yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler)

Ay (Vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular)

22 Ocak günü;

6 gezegen kötü konumda(Venüs ve Plüto Oğlak.da, Mars Terazi.de, Jüpiter Yengeç.de, Satürn Akrep.de, Uranüs Koç.da kötü) 

Bu günde 2 önemli olay gözükmekte;

1.Olay : Bir takım öfkeli özgürlükçü ve hümanist gruplar asker, polis, güvenlik birimleri ve aktivistler ile para konuları, sosyal ve siyasi konular üzerinden Başkan, patron ve otorite sahiplerini kötü yönde etkileyebilirler. Bu durumdan negatif etkilenen Başkan, patron ve otorite sahipleri de gizli saklı işler yapanları olumsuz anlamda etkileyebilirler. Gizli saklı işler yapanlar da Başkan, patron ve otorite sahiplerini kötü anlamda etkileyebilirler. Böylece Başkan, patron ve otorite sahipleriyle gizli saklı işler yapanlar arasında karşılıklı olarak olumsuz bir etkileşim meydana gelebilir.

          kötü etki             kötü etki                 kötü etki                   kötü etki

Uranüs     -> Koç (Mars)      -> Terazi (Venüs)  -> Oğlak (Satürn)  <->  Akrep (Plüto)

 

2.Olay : Aşırı hassas ve güvensiz olan yabancı ülke ve kültürler vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular üzerinden para konularını, sosyal, siyasi ve diplomatik konuları olumsuz anlamda etkileyebilirler. Örneğin Irak petrolleriyle ilgili konular bu döngüye örnek gösterilebilinir. Bir başka olasılık da hukuki konular yine vatani konular üzerinden sosyal ve siyasi konuları kötü yönde etkileyebilirler. Bu konular da yine Oğlak burcundaki Venüs yüzünden Başkan ve patronları olumsuz yönde etkileyebilir.

               kötü etki               kötü etki

Jüpiter          -> Yengeç (Ay)    -> Terazi (Venüs)

23 Ocak günü;

7 gezegen kötü konumda(Ay ve Mars Terazi.de, Venüs ve Plüto Oğlak.da, Güneş Kova.da, Jüpiter Yengeç.de, Satürn Akrep.de kötü)

1.Olay : Huzursuz ve aykırı konumdaki bir takım nüfuzlu kişiler, liderler yada gençler özgürlükçü ve hümanist gruplar, asker, polis, güvenlik birimleri ve aktivistler ile para konuları, sosyal ve siyasi konular üzerinden Başkan, patron ve otorite sahiplerini kötü yönde etkileyebilirler. Bu durumdan negatif etkilenen Başkan, patron ve otorite sahipleri de gizli saklı işler yapanları olumsuz anlamda etkileyebilirler. Gizli saklı işler yapanlar da Başkan, patron ve otorite sahiplerini kötü anlamda etkileyebilirler. Böylece Başkan, patron ve otorite sahipleriyle gizli saklı işler yapanlar arasında karşılıklı olarak olumsuz bir etkileşim meydana gelebilir. Bu arada spekülatif konularda (Borsa, vs.) huzursuzluklar olabilir. Gençliği ilgilendiren Yüksek öğrenimle ilgili konular örneğin dershanelerin kapatılmasıyla ilgili konulardaki huzursuzluklar Başkan ve otorite sahiplerini olumsuz anlamda etkileyebilir.

        kötü etki                  iyi etki               kötü etki                  kötü etki                  kötü etki

Güneş      -> Kova (Uranüs)   -> Koç (Mars)     -> Terazi (Venüs)  -> Oğlak (Satürn)  <->  Akrep (Plüto)

 

2.Olay : Aşırı hassas ve güvensiz olan yabancı ülke ve kültürler vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular üzerinden para konularını, sosyal, siyasi ve diplomatik konuları olumsuz anlamda etkileyebilirler. Örneğin Irak petrolleriyle ilgili konular bu döngüye örnek gösterilebilinir. Bir başka olasılık da hukuki konular yine vatani konular üzerinden sosyal ve siyasi konuları kötü yönde etkileyebilirler. Bu konular da yine Oğlak burcundaki Venüs yüzünden Başkan ve patronları olumsuz yönde etkileyebilir.                 

            kötü etki               kötü etki  

Jüpiter        -> Yengeç (Ay)   ->  Terazi (Venüs)

 

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 20 – 26 Ocak haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Salı, Çrş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısıyla ilgili dünyaya yaklaşımda huzursuzluk, kişisel görünümle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, aykırılık. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide aykırılık, asilik, bencillik, aşırılık.)

Jüpiter 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle ilgili güvenlik konularında sorumsuzluk. Evle ilgili aile ve ev içi işlerde sorumsuzluk, tembellik, savurganlık. Gayrimenkulle ilgili ebeveynlerde savurganlık, patavatsızlık, ukalalık. Ebeveynlerle ilgili güvenlik konularında sorumsuzluk.)

Ay 7.evde Çrş, Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Ortaklıkla, evlilikle, rakiplerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda ani öfke, zorlama, kabalık, saldırganlık, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.)

Satürn 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla ilgili vergiler, bankacılık işlemlerinde gecikme, engelleme, karamsarlık, titizlik. Vergilerle ilgili bankacılık işlemlerinde bunalım, korku ve karamsarlık. Ameliyatlarla ilgili yeniliklerde, bankacılık işlemlerinde yetersizlik. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili yeniliklerde, mirasda, vergilerde, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda gecikme, engellemeler, karamsarlık, cimrilik, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. Ortak paralar, bankacılık işlemleriyle ilgili vergilerde, kendi kaynaklarımızda yada başkalarının kaynaklarında yetersizlik, cimrilik.)

Venüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle ilgili işveren, patron yada anne/babada talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, ağırkanlılık.)

Plüto 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili meslekte kıskançlık. Ünlü, kariyerli patronun kıskançlık, katılık ve megalomanisi. Ünlü, kariyerli, yaşlı bir işveren yada patronun ölmesi yada yıkımı. Yaşlı anne/babanın ölmesi. Kariyerle ilgili anne/babanın katılığı. Kariyerle ilgili ün ve itibarın yok olması.)

Güneş 11.evde Pzt, Salı, Prş, Cts kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili grup ve organizasyonlarda, geleceğe yönelik plan ve projelerde, teknolojik konularda ego, gurur, gösteriş. Grup ve organizasyonlarla ilgili plan ve projelerde, teknolojik konularda yetersizlik. Plan ve projelerle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda egoistlik. Plan ve projelerle ilgili teknolojik konularda yetersizlik. Teknolojik konularla ilgili plan ve projelerde yetersizlik.)

Merkür 11.evde Pzt süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık.

 

Yükselen Boğa  

Jüpiter 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, ebeveynlerle ilgili iletişimde kabalık. Evle, ev içi işlerle, gayrimenkul konularıyla ilgili yakın çevrede (kardeşler, akrabalar, komşular) sorumsuzluk, tembellik. Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle ilgili fikirlerde ukalalık. Evle, ebeveynlerle ilgili kısa yolculuklarda sorumsuzluk.)

Ay 6.evde Çrş, Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (evlilik, ortaklık, vs.), adli davalarla ilgili hizmette, günlük işlerde öfke, zorlama, kabalık, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. Adli davalarla ilgili iş arkadaşlarınızda, çalışanlarda saldırganlık, öfke ve kavgacılık.)

Satürn 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda kısıtlamalar, gecikme, güvenilmezlik, bunalım, yetersizlik, kötü niyet. Bankacılık işlemleriyle ilgili ortaklık ve danışmanlıkda güvenilmezlik. Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili ortaklıkda, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkda titizlik, kötü niyet, yetersizlik, bunalım, gecikme, kısıtlamalar.)

Venüs 9.evde Bütün bir haftakötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde kararsızlık, ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük. İşverenle, anne/babayla ilgili hukuk ve yasalarda ağırkanlılık, talepkarlık.)

Plüto 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ün ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili uzun yolculuklarda, yabancı ülke ve kültürlerde ölüm yada yıkım. Ün, itibar ve kariyerle ilgili hukuki konularda yıkım.)

Güneş 10.evde Pzt, Salı, Prş, Cts kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Teknolojik konularla ilgili meslek ve kariyerde ego, gurur. Geleceğe yönelik plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili işverende, anne/babada yetersizlik. Meslek ve kariyerdeki arkadaş ve tanıdıklarda egoistlik. Meslek ve kariyerdeki teknolojik konularda, plan ve projelerde yetersizlik.)

Merkür 10.evde Pzt süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık.

Uranüs 12.evde Salı, Çrş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Öncü, savaşçı ve gözüpek gizli düşmanların huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili sıkıntı ve sorunların huzursuz etmesi.)

 

Yükselen İkizler

Jüpiter 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle ilgili para ve mal-mülk konularında savurganlık, sorumsuzluk. Evle, ev içi işlerle ilgili harcama ve kazanma tarzında ziyankarlık. Ebeveynlerle ilgili para, mal-mülk, harcama ve kazanma tarzında ziyankarlık, sorumsuzluk.)

Ay 5.evde Çrş, Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Evlilikle, birebir ilişkilerle ilgili romantik ilişkilerde öfke, saldırganlık ve kavgacılık. Birebir ilişkilerle ilgili kendini ifadede öfke, kavga ve zorlanma. Çocuklardaki evlilik ve ortaklıklarda öfke ve kavga. Hobi ve eğlencelerdeki birebir ilişkilerde saldırganlık.)

Satürn 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle ilgili hizmette, verimlilikte kısıtlamalar, yasaklar. Mirasla ilgili verimlilikte yetersizlik. Vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili çalışanlarda, iş arkadaşlarında, günlük işlerde yetersizlik, kötü niyet, bunalım, kısıtlamalar, gecikme, titizlik. Ameliyatlarla ilgili fiziksel sağlıkta yetersizlik, bunalım, aksilik. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili hizmette, verimlilikte gecikme, yetersizlik.)

Venüs 8.evde Bütün bir haftakötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili yeniliklerde, vergilerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık. Anne/babayla ilgili mirasda, bankacılık işlemlerinde, ortak paralarda talepkarlık. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda kararsızlık, ağırkanlılık. İşverenle ilgili ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık, ağırkanlılık.)

Plüto 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde kıskançlık. Anne/babayla ilgili mirasda kıskançlık ve şiddet. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda yıkım. Anne/baba, patron yada kariyerle ilgili ortak paralar, bankacılık işlemleri, borç ve kredilerde yıkım.)

Güneş 9.evde Pzt, Salı, Prş, Cts kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili yüksek öğrenimde, hukuki konularda yetersizlik, egoistlik. Grup ve organizasyonlarla, plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili hukuki konularda yetersizlik. Teknolojik konularla ilgili yüksek öğrenimde gösteriş ve yetersizlik. Yüksek öğrenimdeki, yabancı ülke ve şehirlerdeki arkadaş ve tanıdıklarda ego, gurur ve kibir. Yüksek öğrenimdeki, hukuk ve yasalardaki, yabancı ülke ve şehirlerdeki plan ve projelerde, teknolojik konularda yetersizlik, egoistlik.)

Merkür 9.evde Pzt süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık.

Uranüs 11.evde Salı, Çrş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Savaşçı, öncü, gözüpek arkadaş ve tanıdıkların güvenilmez, sorumsuz ve huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili grup ve organizasyonların, teknolojik aletlerin güvenilmezliği.)

Yükselen Yengeç

Jüpiter 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, ziyankarlık. Aile ve ev içi işlerle ilgili dünyaya yaklaşımda tembellik, sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili dünyaya yaklaşımda kabalık, ukalalık.)

Ay 4.evde Çrş, Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Ortaklıkla, evlilikle ilgili ev ve gayrimenkullerde öfke, kavga ve zorlanma. Birebir ilişkilerle ilgili ebeveynlerde, ailede öfke ve kavgalar. Adli davalarla ilgili ebeveynlerde kavgacılık, saldırganlık, zorlama.)

Satürn 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili hobilerimizde, eğlencelerimizde aksilikler, yasaklar, bunalımlar, yetersizlikler. Bankacılıkla ilgili spekülasyonlarda aksilikler, kısıtlamalar, bunalımlar. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kendini ifadede sinirlilik, kuşkuculuk, güvenilmezlik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle ilgili çocuklarda güvenilmezlik, kötü niyet. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, kendi kaynaklarımızla ilgili romantik ilişkimizde kötü niyet, sinirlilik.)

Venüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili ortaklıklarda, ikili ilişkilerde, adli davalarda talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, ağırkanlılık, kararsızlık. Anne/babayla, işverenle ilgili ikili ilişkilerde, adli davalarda kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili adli davalarda yıkım. Anne/baba yada patronla ilgili birebir ilişkilerde katılık.)

Güneş 8.evde Pzt, Salı, Prş, Cts kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili yeniliklerde, kaynaşmalarda, miras ve vergilerde, ameliyatlarda, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık konularında, borçlarda egoistlik, yetersizlik. Grup ve organizasyonlarla ilgili yeniliklerde, vergilerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık konularında egoistlik ve yetersizlik. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili yeniliklerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık konularında yetersizlik, egoistlik.)

Merkür 8.evde Pzt süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık.

Uranüs 10.evde Salı, Çrş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili meslek ve kariyerde huzursuzluk, sorumsuzluk ve ani değişim. Savaşçı, öncü, gözüpek işverenlerin huzursuz, bencil ve güvenilmez olması.)

 

Yükselen Aslan

Ay 3.evde Çrş, Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (Ortaklık, evlilik, vs.), adli davalarla ilgili iletişimde, yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) öfke, zorlama, saldırganlık, kabalık.)

Satürn 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ebeveynlerde kuşkuculuk, titizlik, kötü niyet, bunalım. Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ev ve gayrimenkul konularında kısıtlamalar, engellemeler, yasaklar, bunalım, kötü niyet. Yenilikle ilgili ev içi işlerde titizlik, cimrilik, inatçılık, bunalım. Ameliyatlarla ilgili ebeveynlerde korku, karamsarlık, bunalım.)

Venüs 6.evde Bütün bir haftakötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili hizmette, fiziksel sağlıkta, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık. İşverenle ilgili hizmette, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında rahatına düşkünlük, ağırkanlılık. Anne/babayla ilgili fiziksel sağlıkta, hizmette, çalışanlarda, günlük işlerde, ağırkanlılık, kararsızlık.)

Plüto 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili hizmette kıskançlık, katılık ve megalomani. Anne/baba yada patronla ilgili fiziksel sağlıkta ölüm yada yıkım. Yaşlı ev hayvanlarında ölüm. Yaşlı çalışanlar yada iş arkadaşlarında ölüm. Meslekle ilgili verimlilikte yıkım.)

Güneş 7.evde Pzt, Salı, Prş, Cts kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili ortaklıklarda, birebir ilişkilerde, adli davalarda gurur, kibir ve egoistlik. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda egoistlik, yetersizlik. Ortaklıklardaki plan ve projelerde, teknolojik konularda yetersizlik.)

Merkür 7.evde Pzt süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık.

Uranüs 9.evde Salı, Çrş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Polis, asker ve güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde ani değişim. Hukuki konuların ve uzun yolculukların başlangıcında sorumsuzluk.)

Jüpiter 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili sıkıntı ve sorunlarda sorumsuzluk, işi başkalarına bırakmak. Evle, gayrimenkulle ilgili Büyük Kurum ve Kuruluşlarda sorumsuzluk, tembellik, işi başkalarına bırakmak. Evle, gayrimenkulle, ebeveynlerle ilgili gizli düşmanlarda sorumsuzluk, kabalık, ukalalık, savurganlık.)

 

Yükselen Başak

Ay 2.evde Çrş, Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (ortaklık, evlilik, vs.), adli davalarla ilgili parada, maddi-manevi kaynaklarımızda, mal ve mülkde, harcama-kazanma tarzında zorlama, öfke, kavgacılık, saldırganlık, düşüncesizlik.)

Satürn 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle ilgili fikirlerde korku, karamsarlık. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, ameliyatlarla, yeniliklerle ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) kötü niyet, güvenilmezlik, titizlik, bunalım. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili yakın çevrede, iletişimde kısıtlamalar, yasaklar, engellemeler, bunalım.)

Venüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili kendini ifadede ağırkanlılık, rahatına düşkünlük. Çocuklardaki meslek ve kariyerde, işverende talepkarlık.)

Plüto 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Mesleki alanda kendini ifadede kıskançlık, katılık ve megalomani. Mesleki spekülasyonlarda katılık. Meslekle ilgili hobilerde kıskançlık. Meslek ve kariyerle ilgili eğlencelerde kıskançlık, katılık ve megalomani.)

Güneş 6.evde Pzt, Salı, Prş, Cts kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili hizmette, fiziksel sağlıkta, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında, verimlilikte yetersizlik. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili hizmette, verimlilikte, iş arkadaşları ve çalışanlarda egoistlik. Günlük işlerdeki teknolojik konularda yetersizlik. Grup ve organizasyonlarla ilgili hizmette yetersizlik, egoistlik.)

Merkür 6.evde Pzt süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık.

Uranüs 8.evde Salı, Çrş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili yeniliklerde, ameliyatlarda sorumsuzluk. Bankacılık işlemlerinin başlangıcında sorumsuzluk.)

Jüpiter 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili grup ve organizasyonlarda, geleceğe yönelik plan ve projelerde sorumsuzluk, ziyankarlık. Evle, aile ve ev içi işlerle, güvenlikle ilgili teknolojik konularda sorumsuzluk, savurganlık.)

 

Yükselen Terazi 

Ay 1.evde Çrş, Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (ortaklık, evlilik, vs.) ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda, başkaları üzerinde bırakılan etkide, kişisel görünümde öfke, saldırganlık, kavgacılık, sabırsızlık, kabalık. Adli davalarla ilgili başlangıçlarda zorlama, öfke ve kavgacılık.)

Satürn 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili para, mal-mülk konularında gecikme, kısıtlamalar, yasaklar, bunalım. Ameliyatlarla ilgili fiziksel duyularda yeterszilik. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili para konularında kötü niyet, bunalım, aksilik, engelleme.)

Venüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Anne/babayla ilgili evde, gayrimenkulde talepkarlık. Aile ve ev içi işlerdeki meslekde, kariyerde ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık.)

Plüto 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Anne/babayla ilgili gayrimenkul konularında kıskançlık, şiddet ve katılık. Aileden uzak, yaşlı ebeveynlerde ölüm. Eskimiş ev yada gayrimenkullerde yıkım.)

Güneş 5.evde Pzt, Salı, Prş, Cts kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. ( Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili çocuklarda, romantik ilişkilerde, hobi ve eğlencelerde ego, gurur, kibir ve gösteriş. Hobi ve eğlencelerdeki grup ve organizasyonlarda egoistlik, yetersizlik. Teknolojik konularla ilgili hobi ve eğlencelerde egoistlik. Romantik ilişkilerdeki plan ve projelerde yetersizlik, egoistlik. Teknolojik konularla ilgili çocuklarda egoistlik.)

Merkür 5.evde Pzt süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık.

Uranüs 7.evde Salı, Çrş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Kişisel görünümle ilgili ortaklıklarda, danışmanlıklarda sorumsuzluk, huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili birebir ilişkiler ve adli davalarda sorumsuzluk, güvenilmezlik. Savaşçı, öncü, gözüpek rakiplerin huzursuz olması.)

Jüpiter 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili meslek ve kariyerde sorumsuzluk, tembellik. Gayrimenkulle, güvenlikle ilgili konulardaki işverende sorumsuzluk, ukalalık. Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili konularda anne/babada sorumsuzluk, ziyankarlık.)

 

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Ölümle ilgili dünyaya yaklaşımda korku. Yenilikle ilgili dünyaya yaklaşımda katılık, soğukluk, korku, karamsarlık. Başkalarıyla kaynaşma ve yakınlaşmayla ilgili başlangıçlarda titizlik, utangaçlık, kuşkuculuk, vesvese. Ameliyatlarla ilgili başlangıçlarda, dünyaya yaklaşımda karamsarlık, korku, kuşku. Bankacılık işlemleriyle ilgili başlangıçlarda korku, kuşku, bunalım, cimrilik, titizlik, kötü niyet.)

Venüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili iletişimde, kısa yolculuklarda ağırkanlılık. Meslekle, kariyerle ilgili fikirlerde kendi isteklerine düşkünlük. Anne/babayla ilgili kardeşlerde talepkarlık.)

Plüto 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili iletişimde katılık. Yaşlı yada kariyerli yakın çevreden kişilerin (kardeş, akraba, komşu) ölümü.)

Güneş 4.evde Pzt, Salı, Prş, Cts kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili ev ve gayrimenkul konularında egoistlik. Gayrimenkul konularındaki plan ve projelerde egoistlik, yetersizlik. Grup ve organizasyonlarla ilgili güvenlik konularında yetersizlik. Teknolojik konularla ilgili aile ve ev içi işlerde yetersizlik. Güvenlik konularındaki teknolojik konularda yetersizlik.)

Merkür 4.evde Pzt süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık.

Uranüs 6.evde Salı, Çrş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili fiziksel sağlıkta ani değişim ve sorumsuzluk. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili hizmetlerde, günlük işlerde sorumsuzluk ve huzursuzluk. Aktif, enerjik küçük ev hayvanlarında ani değişim yada sorumsuzluk.)

Jüpiter 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle, güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde sorumsuzluk, tembellik. Evle, ebeveynlerle ilgili uzun yolculuklarda sorumsuzluk, savurganlık. Evle, gayrimenkulle, güvenlikle, ebeveynlerle ilgili hukuk ve yasalarda sorumsuzluk. Evle, ebeveynlerle ilgili yabancı ülke yada şehirlerde sorumsuzluk.)

Ay 12.evde Çrş, Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (Evlilik, Ortaklık, vs.), adli davalarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda kavgacılık, saldırganlık, kabalık, hoşgörüsüzlük. Büyük Kurumlardaki adli davalarda zorlama, kavgacılık, düşüncesizlik, kabalık.)

 

Yükselen Yay   

Venüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili parada, maddi yada manevi kaynaklarda, mal ve mülkde, harcama ve kazanma tarzında talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık, ağırkanlılık.)

Plüto 2.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili parada kıskançlık. Anne/baba yada patronla ilgili para veya mal-mülkde kıskançlık yada şiddet. Meslekle ilgili harcama veya kazanma tarzında yıkım. Yaşlı fiziksel duyularda yıkım.)

Güneş 3.evde Pzt, Salı, Prş, Cts kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili iletişimde, fikirlerde, yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) egoistlik. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili iletişimde, fikirlerde baskınlık. Grup ve organizasyonlarla ilgili iletişimde yetersizlik. İletişimdeki teknolojide yetersizlik.)

Merkür 3.evde Pzt süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık.

Uranüs 5.evde Salı, Çrş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Aktif, enerjik çocuklarda sorumsuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımınızla ilgili kendinizi ifadede aşırılık. Girişimcilikle ilgili spekülasyonlarda güvenilmezlik ve ani değişimler. Romantik ilişkilerin başlangıçlarında bencillik, huzursuzluk. Kişisel görünümle ilgili hobilerinizde ani değişim yada sorumsuzluk. Enerjik, aktif ve maceracılıkla ilgili eğlence ve hobilerinizde sorumsuzluk.)

Jüpiter 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili yeniliklerde, vergilerde, bankacılık işlemlerinde, borç ve kredilerde, ortak paralarda, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda sorumsuzluk, ziyankarlık. Evle, ebeveynlerle ilgili mirasda, ortak paralarda sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili ameliyatlarda sorumsuzluk.)

Ay 11.evde Çrş, Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (evlilik, ortaklık, vs.) ilgili arkadaş ve tanıdıklarda zorlama, kavgacılık, saldırganlık, kabalık. Adli davalarla ilgili grup ve organizasyonlarda kavgacılık, hoşgörüsüzlük. Geleceğe yönelik projelerdeki ortaklıklarda kavgacılık. Teknolojik konulardaki adli davalarda zorlama ve hoşgörüsüzlük.)

Satürn 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, cinsellikle ilgili sıkıntı ve sorunlarda bunalım, korku, karamsarlık. Vergilerle, ameliyatlarla, bankacılık işlemleriyle ilgili büyük kurumlarda kötü niyet, güvenilmezlik, gecikme, yasaklar, aksilik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, kendi kaynaklarımızla ilgili gizli düşmanlarda kötü niyet.)

 

Yükselen Oğlak  

Venüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda, başkaları üzerinde bırakılan etkide, kişisel görünümde ve başlangıçlarda ağırkanlılık, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşım katı, kıskanç. Kariyerle ilgili başlangıçlarda dayanılmaz istek.)

Güneş 2.evde Pzt, Salı, Prş, Cts kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili parada, mal ve mülkde egoistlik ve gösteriş. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili maddi-manevi kaynaklarımızda yetersizlik. Grup ve organizasyonlarla ilgili parada, mal ve mülkde yetersizlik, gösteriş. Arkadaş ve tanıdıklarımızın harcama ve kazanma tarzında gösteriş ve caka.)

Merkür 2.evde Pzt süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık.

Uranüs 4.evde Salı, Çrş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Ev ve gayrimenkul konularındaki başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Aile ve ev içi işlerdeki başlangıçlarda huzursuzluk, sorumsuzluk.)

Jüpiter 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle ilgili ortaklıklarda, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkta sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili birebir ilişkilerde ukalalık, kabalık. Ebeveynlerle ilgili adli davalarda sorumsuzluk.)

Ay 10.evde Çrş, Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Meslek ve kariyerdeki birebir ilişkilerde, adli davalarda öfke, kavga ve saldırganlık. Birebir ilişkilerle, adli davalarla ilgili işverende, anne/babada öfke ve kavgacılık.)

Satürn 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle ilgili geleceğe yönelik projelerde kısıtlamalar, aksilikler, yetersizlik. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda kötü niyet, bunalım. Ameliyatlarla ilgili teknolojik konularda güvenilmezlik.)

 

Yükselen Kova

Güneş 1.evde Pzt, Salı, Prş, Cts kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Arkadaş ve tanıdıklarla, grup ve organizasyonlarla, plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda ego, gurur ve kibir yada yetersizlik. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili başlangıçlarda yetersizlik, baskınlık.)

Merkür 1.evde Pzt süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık.

Uranüs 3.evde Salı, Çrş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Başlangıçlarla ilgili iletişimde huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili fikirlerde aşırılık ve aykırılık. Savaşçı, öncü, gözüpek karakterdeki yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) huzursuzluk ve sorumsuzluk. Öğrenimle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Jüpiter 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili hizmette, çalışanlarda, günlük işlerde sorumsuzluk, tembellik. Gayrimenkulle ilgili iş arkadaşlarında ukalalık, tembellik. Gayrimenkulle ilgili verimlilikte savurganlık. Ebeveynlerle ilgili fiziksel sağlıkta savurganlık, sorumsuzluk.)

Ay 9.evde Çrş, Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda kavgacılık ve hoşgörüsüzlük. Adli davalarla ilgili hukuk ve yasalarda zorlama ve düşüncesizlik. Yabancı ülke ve şehirlerdeki adli davalarda, birebir ilişkilerde (evlilik, ortaklık, vs.) öfke, saldırganlık ve kavgacılık.)

Satürn 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Meslek ve kariyerdeki yeniliklerde, vergilerde gecikme, kısıtlamalar, bunalım. Mirasla ilgili anne/babada güvenilmezlik, titizlik, kötü niyet. Ameliyatlarla ilgili anne/babada bunalım, korku, karamsarlık. Meslek ve kariyerdeki kendi kaynaklarımızda, başkalarının kaynaklarında, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda yetersizlik, bunalım, engelleme. Vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, otak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili işveren ve patronda güvenilmezlik, kötü niyet, engelleme.)

Venüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili sıkıntı ve sorunlarda şiddet. Anne/baba veya patronla ilgili yada kariyerle ilgili gizli düşmanlarda ölüm. Anne/baba yada patronla ilgili büyük kurumlarda yıkım.)

 

Yükselen Balık

Uranüs 2.evde Salı, Çrş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Parayla ilgili, mal ve mülkle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Vücut yapısıyla ilgili fiziksel duyularda ani değişim. Aktif, enerjik ve cesur tarzda yapılan harcama ve kazanımlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Jüpiter 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili hobilerde, eğlencelerde sorumsuzluk, savurganlık. Gayrimenkulle ilgili spekülasyonlarda sorumsuzluk.)

Ay 8.evde Çrş, Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (evlilikle, ortaklıkla, vs.) ilgili yeniliklerde, kaynaşmada zorlama, öfke ve kavgacılık. Mirasdaki, bankacılık işlemlerindeki adli davalarda öfke ve hoşgörüsüzlük. Ameliyatlardaki danışmanlıkta hoşgörüsüzlük, düşüncesizlik. Başkalarının kaynaklarındaki, kendi kaynaklarımızdaki birebir ilişkilerde zorlama, kabalık, kavgacılık.)

Satürn 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yüksek öğrenimdeki, hukuk ve yasalardaki, yabancı ülke ve şehirlerdeki yeniliklerde gecikme, engelleme, bunalım. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili hukuk ve yasalarda gecikme, kısıtlamalar, yasaklar, yetersizlik. Yabancı ülke ve şehirlerdeki ameliyatlarda, bankacılık işlemlerinde güvenilmezlik. Bankacılıkla ilgili yüksek öğrenimde gecikme, engelleme.)

Venüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda talepkarlık. İşverenle ilgili grup ve organizasyonlarda, plan ve projelerde ağırkanlılık, kararsızlık. Anne/babayla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda kendi isteklerine düşkünlük. Arkadaş ve tanıdıklardaki meslek ve kariyerde, işverende ağırkanlılık. Grup ve organizasyonlardaki, plan ve projelerdeki, teknolojik konulardaki kariyerde kararsızlık, ağırkanlılık, talepkarlık.)

Plüto 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ünlü, kariyerli yada yaşlı arkadaş ve tanıdıkların ölümü. Meslek ve kariyerle ilgili grup ve organizasyonlarda kıskançlık ve katılık. Meslek ve kariyerle ilgili projelerde, teknolojik konularda yıkım.)

Güneş 12.evde Pzt, Salı, Prş, Cts kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. ( Arkadaş ve tanıdıklarla, grup ve organizasyonlarla, plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili sıkıntı ve sorunlarda egoistlik. Arkadaş ve tanıdıklarla, plan ve projelerle ilgili gizli düşmanlarda baskınlık. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili büyük kurum ve kuruluşlarda yetersizlik. Büyük kurum ve kuruluşlardaki arkadaş ve tanıdıklarda egoistlik. Büyük kurum ve kuruluşlardaki plan ve projelerde, teknolojik konularda yetersizlik.)

Merkür 12.evde Pzt süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık.

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..