Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '12

 
Kategori
Astroloji
 

20-21 Mayıs 2012 Halkalı Güneş Tutulması ve Burçlara Etkisi

20-21 Mayıs 2012 Halkalı Güneş Tutulması ve Burçlara Etkisi
 

Güneş tutulması, Ay'ın yörünge hareketi sırasında Dünya ile Güneş arasına girmesi ve Güneş'i kısmen ya da tümüyle örtmesi sonucunda oluşuyor.

Ay’ın Güneş’e oranla çok daha küçük olmasından dolayı tam tutulmanın dünyanın her tarafından görünmesi imkânsız.

Nereden izlenecek?

Tam güneş tutulması en iyi Tokyo; Alaska’daki Aleutian Adaları ve Amerika'nın güneybatı eyaletlerinden izlenebilecek. Kısmi güneş tutulması ise birçok yerden izlenebilecek.

Tutulmanın parçalı evresi Türkiye saati ile 23:56'da başlayacak. Halkalı tutulma, Ay'ın gölgesinin Türkiye saati ile 01:07'de Çin'in güney bölgesine düşmesiyle başlayacak. Doğuya doğru hareket eden gölge yaklaşık 3 saat 33 dakika sonra, 04:39'da Dünya'yı terk edecek. Saat 02:52'de Ay'ın gölgesi Büyük Okyanus üzerindeyken en uzun tutulma süresi ve en büyük örtülme gerçekleşecek. Burada halkalı tutulma 5 dakika 46 saniye sürerken, örtülme yüzde 94 ile en büyük değerine ulaşacak. Tutulma 05:49'da parçalı tutulmanın sona ermesiyle bitmiş olacak.
 
Güneş tutulması ne zaman olacak?
 

Tutulma Amerika’nın batısında saat 18:30'da başlıyacak. Daha sonra Amerika’nın batından doğuya

 

20 MAYIS GÜNEŞTUTULMASININ BURÇLARA ETKİSİ

Koç Burcu

Koçlar haber trafiğiniz yoğunlaşacak, adeta patlayacak. Kısa yollar, kısa mesafe görüşmeler, iletişim adeta jet hızıyla ivme kazanacak. Yaptığınız görüşmeler, gelen haberler sizlere yepyeni fırsatların kapılarını açacaktır.

Kardeşlerle, aileyle de yakın görüşme, kardeşlerden güzel müjdeler gelebilir. Siz onlara müjde verebilirsiniz.

Tutulma civarında telefonlarınız adeta susmayacak.

Bu arada, İkizlerde bulunan Güney Ay Düğümü bir konuda size hayal kırıklığı yaşatabilir. Belki de bu sizin için hayırlı olacaktır, olaya böyle bakmanız lazım çünkü tutulmanın genel etkisi sizin için pozitiftir. Tutulma size yeni kapılar, sizin için uygun fırsatlar için kafanızdaki bir düşünceyi, bir planı şimdilik ertelemeniz gerektiğini gösterecektir.

Bu arada, varsa aranızda küslük yakınlarla, arkadaşlarla falan, barışmak için güzel zemin oluşuyor.

Yakınlarınızdan hasta olan bir büyüğünüz varsa, bu yaşlı biri olsa gerek, onun rahatsızlığı da sizi biraz üzebilir. Ama sağlık yıldızlarına bakınca, durumun kötü olmadığını söyleyebilirim.

Eller, baş bölgesi, sinirler, solunum yolları ve iltihap üzerine şikayeti olanlar sağlığıyla ilgilensin derim. Tutulmanın belki negatif etkisi bu türden bir şikayeti su yüzüne çıkarabilmesi olabilir.

Koçlar aşk konusunda enteresan bir noktaya geliyorsunuz, merak etmeyin pozitif bir olgun ve farklı bakış kazanma zamanı. Aşkta sizi şöyle koltuğunuza yaslanıp derin ve hoş ve farklı düşüncelere sevk eden gelişmeler bekleyin derim.

Boğa Burcu

Tutulma sizin para evinizde gerçekleşecek. Bu iyi haber mi kötü mü? İyi diyelim, iyi olsun..

Bu tutulma size birden fazla iş, birden fazla para kazanma kapısı açacaktır. Öncelikle bu bakımdan almak doğdurur. Yeni Ay enerjisi ile dolu tutulma size gerçekten parasal fırsatlar getirecektir. Tabii bu arada devam eden bir para kaynağının da sonu gelmiş demektir. Yani sizi birden fazla ve yeni kazanç kaynaklarına iterken tutulma, bir şeyi de bitirme zamanının geldiğini gösteriyor.

Bu biten devam eden bir iş olması gerekmez. Kiminiz bunu yaşarken kiminiz uzun süren bir ödeme döneminin bitmesiyle bir borçtan kurtulacaksınız, kiminiz yeni borçlar edineceksiniz, kiminiz uzun süredir devam ettirdiğiniz bir proje, bir işi tamamlayıp hak ettiğinizi düşündüğünüz maddi kazancı almayı bekleyeceksiniz.

Özetle dikkatiniz tutulma ile beraber parada, parasal kazançlar, parasal meselelerde.

Kiminiz de evlilikle beraber gelen “ortak kazanç” tecrübesine adım atacaksınız. Evet, bu size yeni, daha önce tanımadığınız bir deneyim yaşatacaktır.

Öyle veya böyle, tutulmanın ardından parasal kaynaklarınız genişliyor, uzun zamandır çalışmalarınızın karşılığını alıyor, güveninizi sağlamlaştırıyorsunuz.

Tutulma etkisinde, kiminiz yeni bir işe girebilir, teklif alabilirsiniz. Başlangıçta beklediğinizin altında bir ücret talep edilebilir, ama uzun vadede iyi bir iş gibi görünmekte.

Sağlık sorunu yaşayanlar sağlık için para harcayacak, ama güzel yanı bir sağlık sorununuzdan kurtulma zamanı gelmiş. Devam edin tedavinize, tamamen kurtulmanız mümkün. Tabii bu sağlık sorunu sizi bir kötü huyunuzdan da uzaklaşmaya zorlayacak.. Güney ay düğümü iyileşmenizin eski yanlış alışkanlıkları yıkmaktan geçtiğini söylüyor.

İkizler Burcu

Uzun zamandır nedir bu çektiğim, yok ay tutulması yok güneş tutulması, yok Satürn karesi, yok Plüton karşıt açısı derken yıldızlar sizin uzun yıllardır rahat bırakmadı. Haklısınız.

Ancak bu sene Haziran ve bir de Kasımdaki bir ay tutulmasının ardından sizi rahat bırakacaklar. Sabrın sonu selamet olsun dileyerek bakalım bu tutulma size neler getirecek?

Evet, tutulma dolayısıyla ayın baş aktörü/aktristi sizsiniz. Yeni ay doğacak burcunuzda ve hemen ardından Güneş Tutulması başlayacak ve son yılların en uzun Halkalı Güneş Tutulmasına ev sahipliği yapacaksınız.

Yeni başlangıçlar, atılımlar sizi bekliyor sevgili İkizler. Hayatınızı birden değiştiren ve geliştiren yeni ve taze enerjiler hayatınıza doluyor. Aslında sizin de ihtiyacınız vardı taze başlangıçlara ve girişimlere. Şimdi zamanı derim.

Fakat bu sefer, başlatan siz olmayabilirsiniz. Yani olayların başlatıcısı siz olmayabilirsiniz ama girişimi, atılımı siz yapacaksınız, yani dış etkenli olaylar bazı konularda bardağı dolduracak, taşıracak, siz de bunun üzerinize inisiyatif alarak, hızlı ve atak davranarak bazı kararlarınızı hızla eyleme dökeceksiniz. Çok kısa sürede düşünecek ve hemen eyleme geçeceksiniz.

Merak etmeyin derim, hani şerden hayır doğacak. Belki de bir sorundan, belki bir kişiden normal şartlarda kurtulamazken bardağı taşıran olay size buna nokta koydurma fırsatı verecek. Şartlar lehinize dönecek birden.

Ve zaten uzun zamandır beklediğiniz bir şeyler varmış, dost burç Terazide gezen ve sizi uzun süredir bir planınızı, bir beklentinizi elde etmeniz için sabırla emek vermeye, beklemeye sevk eden Satürn burcunuzdaki tutulmadan alacağı pozitif doping enerjileriyle, bu hedefinize sizi kısa sürede ulaştıracaktır.

Yani ama şer diyelim ama dış etkenli dalgalı olaylar diyelim sizin hayatınızda bazı önemli taşları yerine oturtacak gelişmeleri sökün ettirecek adeta, uzun süredir beklediğiniz bir hedefe varacaksınız.

Zaten daha fazla beklemenin de anlamı kalmamış, işte, siz hala beklerken, beklemeye alışmışken, birden olaylar sizi hızlı adımlara yöneltecek. Nihayet istediğiniz hareket ve akıcılık gelecek hayatınıza.

Bu tutulma size en az gelecek 10 yılınızı sağlam inşa ettiren ödülü getirecek. Tutulma etkisinde yapacaklarınız geleceğinizi belirleyecek adeta ve güzel anlamda belirleyecek ve uzun süredir sizi beklemede tutan Satürn’ü hareketlendirerek, terfi, kariyer, yeni hayat kurma, yeni/var olan ilişkiyi sağlam ve sağlıklı temellere oturtma şansı ve fırsatı verecektir. Adeta hani bir kapağı çevirirsiniz ve kapak yuvasına oturur ya, hayatınızda bir şey de öyle yerine oturacak.

Bu arada, 12.evinizdeki Boğada bir araya gelen Merkür ve Jüpiter’in de size güzel bir müjdesi var ama bu daha yolda.. Gelmesi az kalmış…

Bu arada, işte birilerinin yanıltıcı bilgisine inanmayın derim. İş yerini karıştıran kişiler yüzeye çıkacaktır. Önce olayların gelişmesini bekleyin derim, ilk başlatan siz olmayın, hem yanıltıcı, muğlak durumlar sizi yanlış harekete sevk edebilir, görün gelişmeleri ona göre davranın.

Tutulma sizi işte ve ailede Temmuza kadar etkiler, ondan sonra istediğiniz çözümü getirir. O yüzden tutulmanın sabırsız enerjisi sizi yanıltmasın, siz evet inisiyatif alın, ama istediğiniz gelişme için 1-2 ay daha sabredin derim. Tutulma sizden yana, güvenin kendinize.

Yengeç Burcu

İkizlerdeki Güneş Tutulması 12.evinizde yani ruhsal dünya evinizde gerçekleşiyor.

Hem heyecanlı hem endişelisiniz.

Bir yerden alacağınız haberler sizi endişelendirebilir, ama bence haberler net ve sağlam olmayabilir. Bence hemen inanmayın derim. Bir aksilik veya bir yanlış anlama, yanlış bilgi gelebilir. Bu yüzden biraz beklemeniz lazım sorunun veya yanılgının giderilmesi için.

Haber uzaktan da gelebilir, veya resmi bir kurumdan, bir iş anlaşmasından, yollarla alakalı olaylardan gelebilir mesela yurt dışına gidecekler aksilik yaşayabilir, biletleri yanabilir veya uçak gecikebilir. Bu türden aksiliklere hazır olursanız sorun bir süre sonra çözülür merak etmeyin.

Siz yine de planlarınızı bozmayın derim. Daha önce sabırla oluşturduğunuz bir düzen var, yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz. Her ne kadar endişeli yapınız sizi panikletse de, sezginiz, içinizdeki ses size doğruyu söyleyecektir. İçinizdeki ses size “Dur bakalım, bekleyip görelim” diyecek..

Sağlık sorunu olanlar yanlış ilaç, yanlış teşhise dikkat edin derim. Tutulma etkisi geçene kadar yani bir 10 gün falan ilaç vs değiştirmeyin, sağlılığınızla ilgili yanlış kararlar almayın derim.

Bir ameliyat, bir operasyon kararı çıkabilir. Ancak bunu bence erteleyin derim. Hatta sonbahara, Ekim-Kasıma erteleyin.

Öte yandan düşüncelerinize ışık yakan yeni ve süper fikirler doğacak. Gerçekten bu etkide, alacağınız süper ilhamlarla çok istediğiniz bir şeyi yapma kararı alabilirsiniz. Bu aralarda içinize, düşüncenize doğan ilhamlar, fikir tohumları daha sonra serpilecek.

Bir yakınınız için birkaç gün endişe edebilirsiniz.

Güzel bir haber; çok önemli bir teklif sizi bekliyor. Hatta bu tutulmadan önce gerçekleşebilir, tutulma sizi bir telaşa koyacak gibi, sanki gelen teklifle iki ayağınız bir pabuca sığacak gibi.

Aslan Burcu

Dostlar, meslektaşlarla meşgulsunuz. Tutulma size bir dileğinizi gerçekleştirtir. Ancak güzel şeyler dileyin derim. Hani dualarınıza dikkat edin derler ya o türden.

Bu dileğiniz sanki bir şeyden kurtulmak da olabilir..

Çünkü tutulma etkisiyle sizi yanlış yönlendiren kişiler çıkabilir karşınıza. İyi düşünün öyle adım atın derim. Belki de dost bildiğiniz biri sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Buna dikkat edin derim.

Bir yakınınızın sağlık sorunu veya bir resmi meselesi sizi meşgul edebilir.

Tepenizde Jüpiter ve Merkür size güzel bir anlaşma, güzel ve çok önemli, favori bir iş, bir işbirliği, bir görüşme var diyor. Bu neyse devam edin derim.

İşte gerçekten iyi bir noktaya gelmenize yardım eden enerjiler var, yaptığınız işin kıymetini önemli çevreler bilecektir. Sadece bu ay rotanızı yeniden bir gözden geçirmeniz ve bazı önceliklerinizi yeniden düzenlemeniz gerekecektir.

Yeni girişimler, yeni deneyimler her ne kadar size para kazanma kaynağı teşkil etmese de, bence devam edin derim.

Kiminiz dostla ilgili kiminiz aşkla ilgili sizi düşündüren ve düşünmeden atım atmamak gerektiren gelişmelere odaklanacaksınız. Ama bunu yapmak için duygularınız sabit değil, net değil, bence zamana bırakın biraz bazı şeyleri.

Başak Burcu

Güneş Tutulması haritanızın tepesinde gerçekleşiyor.

Günlük rutini değiştiren önemli gelişmeler bekleyin derim, özellikle iş hayatınızla alakalı olarak.

Tutulma para evinizde bulunan Satürn’e güzel enerjiler göndermekte, iş ve para kazanç kaynaklarınızla ilgili bazı git-gelleri bitiren, şartları iyileştiren gelişmeler bekleyin derim. Dış gelişmeler sizi yönetimden istek, beklentilerinizi talep etmeye sevk edecek ve beklentilerinizi destekleyen karşılık alabilirsiniz.

Kiminiz de iş konusunda yeni bir rotaya giriyorsunuz. Taze enerjilerin hayatınıza girmesi söz konusu.

Bir şey artık değişiyor. Bu bir yerde beklenen değişim.

Hayatınızda muğlak olan bir şeyler var gibi, özellikle kiminizin aşkta, kiminizin işte. Bu durumu daha da karıştıran gelişmeler bardağı taşıracak gibi. Duygusal olarak sizi tahammül sınırına getirecek.

Özetle, tepede hayatınızı değiştiren gelişmeler start verecek, bitmiş artık bir şeyler.. Ya iş değişikliği var ya da yönetim takımında önemli değişiklikler.

Terazi Burcu

Yollar, uzaktan haberler, resmi işler, resmi başvurular, işbirliği, iş başvurusunda patlama var adeta.

Yalnız kiminiz uzak yol yaparken sağlığınıza dikkat edin derim, yediğiniz, içtiğinize falan. Kiminiz de bir tanıdığınızdan sağlık haberi alabilirsiniz. Veya yakın bir akraba, bir büyük yakın için endişe edeceksiniz sanki.

İşlerlerle, imza gerektiren anlaşmalarla ilgili çıkabilecek aksilikler için sabırlı olun derim. Ayrıca yol yapacak kişiler vize, uçak bileti vs sorun yaşayabilir. Sanki bir yol planını iptal etmeniz gerekebilir. Plan değişikliği olabilir.

Evcil hayvan besleyen varsa aranızda, onunla ilgili bir sorun yaşayabilir.

İş yerindeki muğlak durum, ortam sizi bir süre rahatsız edebilir. Kafanızı dağıtan ve ruhunuzu rahatsız eden şeyleri fark edeceksiniz, ancak çözüm için biraz sabırlı olmalısınız.

Stres sizde alerjik reaksiyonlar yaratabilir, buna da dikkat edelim derim.

Güneş Tutulmasının güzel bir yanı, en başta dost İkizler burcunda gerçekleşecek olması demek sizin hayrınıza dış gelişmeler yaşanacak demektir. Bundan başka, sizi rotanızdan şaşırtan veya artık bir şeyde bitme zamanı gelmişse, onlarla ilgili hızlı gelişmeler getirecektir hayatınıza. Beklediğinizden daha erken veya artık zamanı dolmuş güzel sonuçlar alabilirsiniz. ve kısa bir süre sonra artık sizi sıkan bir şeylerden kurtulabilirsiniz.

Bir şeye nokta koyma zamanı. Ve taze başlangıç, girişimlere de hız verme zamanı. Kiminiz için özellikle resmi bir meselenin bitmesi zamanı gelmiş.

Aşkta size hayatı farklı görmenize yardım eden gelişmeler bekleyin derim. Eski bir mesele ile ilgileneceksiniz. Veya kiminizde yeni başlamış olan ilişkide bir duygu sınavından geçeceksiniz.

Bir kavuşma var size.

Akrep Burcu

Güneş Tutulması 8.evinizde gerçekleşiyor. Bu ev özellikle yatırım evidir, borç ve ayrıca sağlık evidir, bu türden işlerle meşgulsunuz demek ki.

Evli olanlar eşle alakalı ödemeler, para meseleleri varsa, bu tutulma size sorunu hızla çözmek adına bir adım attırabilir. Bankadan borç almak isteyenler alabilir.

Sağlıkla ilgili kafanızı karıştıran durumlar olabilir. Kiminiz kendinizle ilgili kiminiz sevgiliniz veya eşinizle ilgili. Ancak Güneşin bir süre sonra Satürn’den alacağı destekle, sağlıkla ilgili hem doğru noktaya gelirsiniz hem de kesin çözüme kavuşursunuz.

Gereksiz tedaviden ve gereksiz ilaçlardan kaçının derim bu arada.

İş, ortaklık evinde Jüpiter ve Merkür sizi umutlandıran gelişmeler olacağını söylüyor. Kiminiz bir ödül alacaksınız gibi. Sizi kesin bir yol ayrımına sevk eden pozitif bir gelişme bekleyin derim. Kafanızda bir süredir taşıdığınız bir girişim fikrini eyleme dökme zamanı. Biraz farklı ama yabancısı olmadığınız bir yola açılıyorsunuz. Bir şeyin altına imza atıyorsunuz. Ancak para konusunda anlaşmayı sağlam yapın derim.

Bu arada banka hesaplarınızı iyi kontrol edin yoksa bir bankayla kavga edebilirsiniz.

Bu arada, ilaç, alkol vs bağımlılıklarına dikkat edin derim. Yeni ve kötü bir alışkanlık edineyim demeyin. Ama sanki bu siz değil, bir yakınınız gibi.

Biriyle de barışma vakti. Ve bir konuda birinin dediğine geleceksiniz, onu haklı bulacaksınız.

Yay Burcu

Zıt burcunuz İkizlerde Güneş Tutulması gerçekleşecek.

Bu hem iyi hem gergin haber olabilir, kiminize iyi kiminize gergin gelişmeler getirebilir.

Evet, ilişkiler evinizde gerçekleşiyor tutulma. Sanırım bir çıkış yapmaya niyetlisiniz. Ancak bu biraz sert bir çıkış olabilir. Ortamı daha geren gelişmeler getirebilir. Bence en iyisi siz ortamı gözleyin ondan sonra hareket edin. Zaten dış gelişmeler sizi öne çıkaracaktır. Birebir muhatap olduğunuz kişilerle görüşmeler, yüzleşmeler yaşayacaksınız.

Epeydir sabırla yürüttüğünüz işler bakımından güzel bir etki yaratır bu tutulma, sesini duyurmak, işiyle başarı kazanmak isteyenler için güzel, popüler zamanlar geliyor. İnsanlar sizi ön plana alacak, adeta sahnenin ortasına atacaklar.

Zıt burcunuzun evi ayrıca rakip evidir. Sanırım rakiplerinizin çıkışları sizi harekete geçirecek. Bu türden mücadele içinde olanlar, rakiplerinin sönük, kararsız çıkışlarıyla biraz rahatlayacaksınız. Yani size karşı yapılacak şeyleri gölgeleyen gelişmeler sizi koruyacaktır. Ancak geçici önlemlere veya dış etkenlere bırakmayın işinizi derim. Yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz bir hedefinizde, belki de şimdi tam zamanı yeniden bir karşı çıkış yapmanın derim. Kanımca önce davranan kazanır.

Diğer Yaylar, yani rakiple vs uğraşmayan ve işinde başarı ve ödül bekleyen Yaylar için bence güzel zamanlar geliyor. Sizi gündelik rutinden çıkaran yeni insanlarla tanışacaksınız. Ayrıca devam eden işlerinizi hızla bitirmek için güzel enerji alacaksınız. Ve bazı beklediğiniz destekleri almak için de iyi zaman yalnız yanlış insanlardan beklentilere kapılmayın. Ve öncelikle siz ipin bir ucunu sağlam tutun derim.

Sürpriz bir iş görüşmesi yapabilirsiniz.

Aşkta ise, sevgilinizi ikna edecek, hatta dize getireceksiniz. Ama bu sorunu çözer mi aranızdaki?.. Bence bırakın, o inisiyatifi alsın derim.

Oğlak Burcu

Kimi Oğlaklara iş değişikliği görünüyor gibi.

Kiminiz için ise, işte anlaşmazlık yaşadığınız biriyle ilgili değişiklik bekleyin derim. Belki de gidecek olan odur.

Kafanızda kuruntulu düşünceler var. Sağlıkla ilgili endişesi olanlar doktora başvursun derim ama en azından tutulma etkisi geçtikten sonra başvurun çünkü teşhiste yanılma olasılığı var.

Sanırım bazı alışkanlıklarınızı değiştirmenin zamanı gelmiş.

İşte, bazı önemli kişilerin desteğiniz almışsınız kanımca. Ancak hemen sonuçlanmasını beklemek kanımca yanlış. Bir de devam eden işiniz var, onu tamamlayın derim, geçici durumlara, geçici öfkelere kurban etmeyin işinizi, büyük hedefinizi.

İşle alakalı olarak, bir de, size verilen sözler, veya yakınınızda bulunan kişilere şimdilik bel bağlamayın derim. Öte yandan, İkizler tutulmasının Satürn ile güzel kontağı sizi her şeye rağmen kimsenin yolunuzdan alıkoyamacağını ve hedefinize ulaşmakta kararlı olacağınızı ve bunu da başarma şansınızın olduğunu göstermekte. Yeter ki doğru hedef belirleyin. Zaten belirlemişsiniz de.

Dost burç Bogada Jüpiter ve Merkür kavuşumu size hayırlı bir başlangıç yaptırabilir. Sizi mutlu eden bir gelişme var, bu size şans kapılarını açan, ayrıca çevrenizi geliştiren güzel bir durum olsa gerek. Aşk evinde olduğu için ayrıca aşkta mutlu eden bir gelişme bekleyin derim. Bir teklif demektir bu.

Kova Burcu

Kovalar yeni girişimler sizi mutlu edecek, hayatınıza birden giren yeni bazı şeyler size yeni kapılar açıyor. Tutulma dost burçta gerçekleştiği için güzel şeyler bekleyin derim.

Ancak Jüpiter’in hala size kare açı yaptığını da unutmadan ilerleyin derim yani sabır, gerçekçi bakışı ve tecrübeyle, bilinçli gitmeyi de ihmal etmeyin.

Çünkü yeni ve sürpriz girişimler, tanışmalar ayaklarınızı havaya kaldırabilir. Kiminiz için bu işle alakalı girişim kiminiz için aşkla alakalı güzel ve hızlı gelişmeler. Dediğim gibi, tecrübelerinizi kulağınıza küpe yaparak ilerleyin.

Yine de genel itibariyle keyiflisiniz. Mutlu bir kavuşma var Kovalara ayrıca.

Mars’ın 8.ev yani borç, yatırım evinde gezmesi sizi epeyce sıkmış olsa gerek, borç, ödemeler bunaltmış olabilir. Bir şeyleri satmayı düşünüyor olabilirsiniz, bence zamanı degil. Yeni Ay enerjisi evet, iyi etkilere sahip olabilir ama henüz bence sağlam zemin oluşmamış. Belki bir süre sonra oluşacak, ama ben yine de Temmuzu bekleyin bu türden bir şey için derim.

Sevgiliniz veya eşinizin bir sağlık sorunu ile meşgul olabilirsiniz bir süre.

Balık Burcu

Tutulma yuva evinizde gerçekleşecek. Ailede bir olay sizi baya uğraştıracak anlaşılan.

Kiminiz de işte yaşadığı sorunları evine taşıyacak gibi. Belki de iş değişikliği ev değişikliğini getirecektir.

Tabii ev, arsa almak gibi düşünceleri olanlar hızlı haberlerin ardından harekete geçecek. Ancak ben size henüz zamanı değil, biraz daha bekleyin diyorum çünkü Mars-Ay karesi pek de memnun olmayacağınız, geçici ve acele çözümlere iter sizi.

Yine de ev vs yatırımdan kesinlikle vazgeçmeyin derim, Satürn desteklerken bu tür büyük yatırımı size sadece sabretmek ve parayı tutmak düşer.

Aileden birinin rahatsızlığı söz konusu olabilir. Bu kişi siz de olabilirsiniz. Demek ki sağlığınıza bu aralar dikkat etmelisiniz.

Ancak kanımca bir aile büyüğü olsa gerek kiminiz için de. Yine de, ardından rahatlatan haber gelebilir.

Kafanızdaki iş, ortaklık veya işbirliğine dair fikirleri olgunlaştıran bir noktaya gelmişsiniz. Girişimler için sabırsızlansanız da, tutulma size bir hedefinizde biraz daha beklemeniz için sizi, yine yatırıma sevk edecek. Çünkü bir takım şeylere oldu demek kolaydır, ama olgunlaşması zaman alır. İşte tutulma size bunu gösterecek. Bu da kararlarınızı yeniden çek etmeye sevk edecek sizi.

Sanırım aileden bir bekletiniz var. Ama bunun da zamanı henüz erken, aile büyüğü size bu konuda küçük bir ayar çekebilir.

Geç de olsa önemli bir yerden güzel bir haber, bir tel, bir onay gelebilir.

 

KAYNAK :

20 Mayıs 2012 Güneş Tutulmasının Burçlara etkisini

http://www.yildizfalim.com  sitesinden aldım.

 
 
Toplam blog
: 563
: 8587
Kayıt tarihi
: 30.03.10
 
 

Kişisel gelişim uzmanıyım. Yaşam Koçu, İlişki Koçu, NLP Uzmanı ve Eğitmeni, Kuantum Yaşam Koç..