Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '13

 
Kategori
TV Programları
 

20 Dakika (senin için bulurum bir yolunu söz!)

20 Dakika (senin için bulurum bir yolunu söz!)
 

20 dakika, ilker aksum, tuba büyüküstün


 
Film kıvamında çekilen dizi, jeneriği ile de çok iyi hazırlanmış, müzik ve görüntü akışı bizi konuya bağlarken  çok ayrı lezzetler yaşatacak bir yapım gibi duruyor. İlker Aksum ile ters köşe yaşatmak istenen diziden kısaca bahsedelim.
 
Beceri kabiliyeti çok yüksek olmayan bir insanın başarmak isteyip te başaramadığı ; bir baba, bir koca olamayan ama bunu isteyen adamın, yaşantısını anlatıyor. Burada İlker Aksum’u zirveye taşıyacak olan sahne bir erkeğin karısını çok sevdiğinde memleketi bile yakacak kadar gözü kara olabileceğini, dikkatsizliğini dikkatli hale nasıl döndürüleceği gösterilecek. Romantik sahnelerin bolca gösterileceği, Flashback zirvesi yapıp, dibe vuruşun ise çok iyi yansıtılacağına  inandığım bir dizi.
 
Şimdilik 30 bölüm olarak çekilecek olan dizi’yi daha fazla bölüm çekilsin diye gözünün içine bakacağız. Neden suçlandığını bilemeden cinayetten sorguya alınan Melek. Mahkemeye sevk edilir. Suçsuzluğunu ispat edemeden de hapse girer. Avukatlarının sözlerinden bazıları bizim Türkiyemizi çok iyi anlatıyordu.
 
Melek : ben delimiyim tanımadığım adamı öldüreyim.
 
Avukat : Deli olsanız daha iyi, en azından serbest kalırsınız ifadesine yaklaşık bir söz söyleniyor. ( yani suçu ispat etmeye çalışacağına deli rolü daha iyidir. Neden deli raporunu alırsan bir süre hap tedavisi sonra belki serbest kalırsın. ) akli denge yitimi, Senaryonun Türk hayatına en uygun şekilde çekildiği aşikar.
 
Ve biricik meleğimiz Tuğba Büyüküstün bu dizide Türk halkına kişiliğinde çok farklı bir yönünü bu sayede  gösterebileceğini inanıyorum. Tahminen  üç ve dördüncü bölümde daha fazla icra edebilecek rolünü ve dizide  kendi hayran kitlesini bir kat daha arttıracak. Tuba Büyüküstün’ün  reytinge katkısı çok büyük olacak, çünkü hem seviliyor, hem iyi oynuyor. Hapishanede konuşulan bir konuşma durumu idrak etmemizi daha da iyi sağlıyor.
 
Hapisteki suçlu : Sen kaç sene yedin
 
Melek : 20 sene
 
Hapisteki suçlu : O zaman ablacım sende hoş geldin evine !
 
Tüm oyuncuların çok iyi seçildiği dizi bence çok başarılı. Hele ki Metin Çekmez yüz mimikleri , oyunculuğu bir harikaydı. Bin bir Gece ve Adını Feriha Koydum dizisinden sonra başka şekilde oyunculuğunu izlemek çok güzel. Peki sevdiğin kadın için ne yaparsın? Her şeyi göze alırmısın ?
 
Karımın kokusunu çekmek için 20 dakika
 
Hayat ile ölüm arasında 20 dakika
 
Bir yanını yaşatmak için 20 dakika
 
Her şeyden vazgeçmeye karar vermek 20 dakika
 
Alinin de dediği gibi Senin için bakarım bir yolunu Söz !
 
Murat sarı
 
https://twitter.com/muratsari8084
 
(01.01.2013 )
 
Toplam blog
: 52
: 1367
Kayıt tarihi
: 25.11.12
 
 

Düşüncelerimi, hayallerimi, bilgilerimi paylaşmayı seviyorum, dünyaya birbirimizi anlamak çin gel..