Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '21

 
Kategori
Astroloji
 

20 Ekim Koç Dolunayı

Meydan Okuma Zamanı
 
20 Ekim Çarşamba 17:57’de Koç burcunda sert etkili bir dolunay gerçekleşiyor. Pluton ve Mars’ın etkisinin yoğun olacağı bu dolunayda, 6 Ekim yeniay sürecinde denge sağlayamadığımız ilişkilerin sonuçlarını alacağız.
 
Koç burcu meydan okumanın, adım atmanın ve dinamizmin burcudur. Yöneticisi Mars’ın da etkisi ile kendimizi daha çok merkeze alacağımız kararlar vereceğiz.
Risk almaya, tepkisel davranmaya son derece yatkın olacağımız bir gökyüzü görünümü var.
Eylül başında kısıtlanıp baskı altında hissettiğimiz konular gündemimizde olabilir.
Yine fevri davranmaya, ani karar vermeye meyilli olacağız. Çevresel şartlar da buna zemin hazırlayacak. Tepkilerimizi kontrol etmekte zorlanıp bir an önce eyleme geçmekte isteyeceğiz. Fakat bu dolunayda sabrımızın test edileceğini unutmayalım. 
Sorumluluğun paylaşılmadığı ya da bağımlılık üzerine kurulu ilişkiler bitebilir. Birden bire özgürlüğümüzün kısıtlandığına dair korkularımız tetiklenebilir. Kendi alanımızı korumak isterken otorite figürleri ile çatışmaya, güç savaşlarına girmeye de yatkınız. Hakkımızı savunurken olayları çıkarlarımıza göre manipüle etmemeye dikkat etmek önemli nokta olacak. Bu süreçte sabırlı ve dürüst davranan uzun vadede hayal kırıklığına uğramayacak.
Yangınlar, patlamalar ya da denizlerle ilgili kazalar gündeme gelebilir. Boşaltım sistemi rahatsızlıklarında ve viral hastalıklarda artış yaşanabilir. Bu dolunay sonrasındaki süreçte, Kasım ayında okullarla ilgili kısıtlamalar gündemde olacak. Ekonomideki dalgalanmalar devam ederken sert tedbirlerin alınması da mümkün.
Koç dolunayı 17-23 Ekim, 14-20 Ocak, 14-20 Nisan ve 17-23 Temmuz arasında doğanları ve öncü burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) 27 derece civarında önemli vurguları olanları daha fazla etkileyecek.
Koç Dolunayının yükselen burçlara göre etkileri ise şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Özellikle ikili ilişkiler üzerinden bazı kişisel kararlar verilecek. Bu kararlar hep hedef olarak düşünülüp hayata geçirilemeyen konularla ilgili olabilir. İş hayatında da baskı altında hissedilecek bir dönem. Daha özgür kalma ihtiyacı öne çıkacak.
YÜKSELEN BOĞA
Gündelik yaşam akışındaki belirsizlikleri ortadan kaldırma enerjisi yüksek olacak. Kalıplaşmış bazı düşüncelerin hayatı kısıtladığı fark edilebilir. Çalışma ortamında oldukça aktif olmak mümkün. Kazalara karşı temkinli olunmalı.
YÜKSELEN İKİZLER
Hayattan keyif alınan alanlarda yaşanan krizler gelecek hedeflerine odaklanmayı zorunlu hale getirecek. Harcamalar sebebiyle baskı altında hissedilebilir. İkili ilişkilerde beklenmedik konularla yüzleşme yaşamak mümkün.
YÜKSELEN YENGEÇ
İş hayatında daha ön planda olmak, karar verirken adaleti sağlamaya çalışmak istenecek. Aileyle ilgili göz ardı edilmiş konularda eyleme geçilebilir. Çalışma arkadaşları ile olan ilişkilerde sakin kalmaya dikkat edilmeli.. 
YÜKSELEN ASLAN
Bu dönemde daha derin düşünmek, ilgilenilen konularda uzmanlaşmak istenecek. İletişimde yeri geldiğinde rekabetçi yaklaşımlar sergilenebilir. İnançları da ateşli bir şekilde savunmak mümkün. İş hayatında riskli kararlar almamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BAŞAK
Harcamalar ve gelirin dengesini tutturmak için bazı radikal kararlar alınabilir. Bu dönemde daha çok çalışmak gündemde. Evle, ebeveynlerle ilgili planda olmayan gelişmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN TERAZİ
İlişkilerde güvende hissetme ihtiyacı sebebiyle bazı önemli kararlar alınabilir. Dengeleri korumak isterken karşı tarafı daha çok düşünmek gerekebilir. Bu dönemde trafikte dikkatli olunmalı.
YÜKSELEN AKREP
Yoğun düşünceler sebebiyle baskı altında hissedildiğinden yaşam şeklinde değişikliğe gitmek istenecek. Bu noktada aileden destek alınabilir. Sağlığa daha çok dikkat etmek gereken bir dönem olacak.
YÜKSELEN YAY
Sosyal çevrenin tercihlerinden ziyade bireysel isteklere, hayatın eğlenceli taraflarına odaklanılacak. Bu yönde yeni hedefler belirlenebilir. Maddi konularla ilgili baskı altında hissedilebilir. Beslenme düzenine de dikkat edilmeli.
YÜKSELEN OĞLAK
İş yaşamından ziyade aile ilişkilerine odaklanılacak. Dengeyi bulmaya çalışırken arada kalmış, sıkışmış hissedilebilir. Aşk hayatında görmezden gelinen konularla yüzleşmek zorunda kalınabilir.
YÜKSELEN KOVA
Ön yargılı ve fanatik düşüncelerin baskısı sebebiyle farklı bakış açısı geliştirilecek bir dönem olacak. Gizli düşmanlıklar ortaya çıkarken, arkadaş çevresinde de beklenmedik olaylar yaşanabilir.
YÜKSELEN BALIK
Giderleri azaltırken geliri arttırmaya yönelik kararlar verilecek.  Arkadaşlarla ilgili alma-verme dengesinin sorgulanacağı durumlar gündeme gelebilir. Bu dönemde sert sözlerden ve bağımlılıklardan uzak durmaya dikkat edilmeli.
 
Hepimize sükunetimizi koruyacağımız bir dolunay süreci olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..