Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '12

 
Kategori
Futbol
 

20 milyon(!) Galatasaraylı AKP'ye mi oy verdi? Ünal Aysal öyle diyo...

20 milyon(!) Galatasaraylı AKP'ye mi oy verdi? Ünal Aysal öyle diyo...
 

TFF Genel Kurulunda, bazı kulüplerin isteği olmayınca, bu durumdan yararlanmak isteyenler, hemen ön plana kendilerini attılar.

Örneğin Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal gibi…

Genel Kurul çıkışında, karşısında mikrofonu görenler, açtı ağzını yumdu gözünü, aklına geleni söyledi! Örneğin Nedim Türkmen, sanki Galatasaray’ın sözcüsüymüş gibi konuşarak, kendi yaptıklarının üstünü kapatmaya çalıştı. Ünal Aysal Fenerbahçe’yi ismen olmasa bile ima yolu ile suçlayıp, 1 veya 2 takımın ligden düşeceğini, bununda birkaç ay içinde gerçekleşeceğini söyledi.

Aslında puan silme olayı gerçekleşseydi, Galatasaray şimdiden şampiyon ilan edilecekti. Ancak buna cesaret edemediler.

Yürütülen şike ve teşvik pirimi soruşturmasında Galatasaray’ın isminin niçin geçmediği, Ünal Aysal tarafından söylenen şu sözlerde gizli!

Hatırlarsanız, TT Arena'nın açılışında yaşanan protestonun ardından Başbakan Erdoğan stadı terk etmişti. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, katıldığı bir televizyon programında; “Ünal Aysal, Başbakan Erdoğan'ın kin tutan biri olmadığını ve bundan daha önemli işleri olduğunu söyleyerek, Galatasaray'ın 25 milyon taraftarının hemen hemen 20 milyonunun ona oy verdiği! O yüzden bu noktada Başbakan'ın bizimle bir sorununun olduğunu sanmam!”

Bu sözlerden sonra söylenecek her hangi bir söz var mı?

Fenerbahçe taraftarının kurtuluş savaşı sırasında ve o günden bu güne kadar siyasi duruşu bellidir. Başbakan’ın kendisi bizzat Fenerbahçeli olsa bile, Fenerbahçe taraftarından fazla oy aldığını sanmıyorum.

Eğer bu şike operasyonu seçimlerden önce yapılsaydı, AKP bu aldığı oyun en az on puan daha aşağısını alırdı. Şikeye adı karışan kulüp taraftarları, spor ve siyaseti birbirinden ayırmadan, verecekleri oyu belirlerdi!

Görüldüğü gibi spor’u siyasete alet edenler, ülkede pür-ü pak vaziyette hava atıyorlar!

Buradan, Fenerbahçe As Başkanı Ali KOÇ’un söylediği sözü bir kere daha söylemekte fayda var. Bence sporu siyasete alet edenlere söylenebilecek en güzel söz!

“Adalet bekçileri!..”

Adalet bekçilerinin geçmişi bir araştırılsa ne olur acaba?

Verilen arabalar, deplasmanda 8-0 galibiyetler, Denizli’ye gönderilen bavullar dolusu dolarlar!...

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..