Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '13

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

200 yazının ardından yolumun kısa bilançosu

200 yazının ardından yolumun kısa bilançosu
 

Bundan 6 yıl kadar önce başladığım kendimce yazdığım yazıları yaptığım araştırmaları yayınlama macerama “Bir kişiye dahi ayna olabilirsem, bir kişiyi dahi düşündürebilirsem en mutlu insanlardan biri olurum” diye yol çıkmıştım.

Yola çıkarken; “İçsel yolculuğumuzda, kendini bilme yolumuzda, o meşhur felsefe taşını aramada, hakikate yolculukta Tanrı yardımcımız olsun. Herkes her şeyi biliyor; biz sadece hatırlamalarına yardımcı oluyoruz.” demiştim.

Ve şöyle devam etmiştim: “Yaşamın amacını kavrayan, düşünen, sorgulayan, zamanını değerlendiren İnsan, küçük bir kıvılcım olarak içinde var olan ruhu keşfeder ve onu bir aydınlık güneşe dönüştürür. Bunu paylaşır.

Aydınlanma, bir varış noktası, bir hedef değil yolculuk şeklidir, bilgiye susama, peşinden koşma, sahip olduğunu akil olanla paylaşma ve ışığını yaymadır.

Hayatınızı boşa sarf etmeyiniz... Araştırınız... Yaşamdan geriye eseriniz kalsın... Ruhunuzu yüceltiniz... Düşününüz... V.İ.T.R.İ.O.L.”

200 yazının ardından gelinen noktanın kısa bir bilançosunu paylaşırım:

Tam 3 milyondan fazla sayfa görüntülenme sayısı, 2,5 milyona yakın okunma sayısı, ulaştığım istatistiklerce milliyetin en fazla okunan bloğu olmasının yanında Türkiye’de en fazla okunan blog yazısı (Yunan Tanrı ve Tanrıçaları: 1.150.000’den fazla okunma).  Yayımlanan ve 3. baskıya giden “Kendini Bilmek Yolculuğu ve Ezoterik Bakış” kitabım ve bu yıl çıkacak 2. Kitabım: “Abrakadabra: Değişim, Dönüşüm ve Uyanış”. Ayrıca farklı birçok platformda onlarca yazı daha. 8000’den fazla Milliyet blog yazarları arasında ayda sadece bir yazı yazmama rağmen 6 yıldır en çok okunan 10 yazardan biri olmak.

Kim neye gönül verirse o yol da kendini gönül verene açarmış. Yolumu paylaştığım binlerce, milyonlarca okura destekleri için içten saygı ve sevgilerimle nice 200, 400 yazılara umarım ve dilerim öyle olur…

 

Berk Yüksel

 

 
Toplam blog
: 242
: 32770
Kayıt tarihi
: 09.03.07
 
 

21 Aralık 1973, Ankara doğumludur. Lisans ve yüksek lisansını “İşletme” alanında yapmıştır. Araşt..