Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '06

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2007 modası

2007 modası
 

Saten ipeksi dokunuş, cıvıl cıvıl renkler, salaşlık ve asilik hakim 2007'de. En çok dikkati çeken bol, büzgülü kovboy çizmeleri garlarınızda gene yer alacak. 'Kendin yarat' modası hiçbir yıla mahsus olmadan sizlerin düş gücünde saklı. Kahverengi, petrol mavisi, zümrüt yeşili ile gri tonlar yer değiştiriyor. Kural şu "Moda düş gücünde saklı!!!"

Burcunuz, ruh durumunuzla oynayıp, saç renginize aykırı tonlar yerine aynı tonlarla birlikte bu sene kullabilirsiniz. Bol cepli pantolonlar, kısa kot ceketlerle bir sonbaharı rahat geçirebilirsiniz. Ufak aksesuarları da unutmayın. Saten bir eşarbı kemer yapabilirsiniz mesela. Çiçekli sade taçlarla bukle bukle saçlarla bol erkeksi bir pantolonla çok da rahat bir stil yaratabilirsiniz.

Etekleri unutmayın. Beyaz fırfırlı bir etekle sonbahar geçirilmez demeyin. Üstüne kremler ve süeterler sizi çok zarif yapacaktır. Boleroları rafa kaldırmak yok! Boleroları, güzel broşlarla renklendirebilirsiniz.

Mağazalar, vitrinler ve vazgeçilmez moda.. Her anın, her ruh halinin yansıyan sembolü olmuş artık. Sevgiyi, üzüntüyü, neşeyi modaya taşımak, aynayı kendinize tutmak için 'Moda düş gücünde saklı' diyorum tekrar. Sevgiyle.

 
Toplam blog
: 7
: 3279
Kayıt tarihi
: 03.09.06
 
 

Hayatı bir ilizyona benzetiyorum.. Sade görünen bir cismi size süpriz olarak sunan bir hayat.. Yaşam..