Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '06

 
Kategori
Yılbaşı
 

2007'ye... 15 kala

2007'ye... 15 kala
 

Yılın son ayı olan aralığın 31.gününün saatler 12’yi vurduğunda 365 gün birlikte olduğumuz 2006’yı uğurlayıp 2007 ‘nin ilk günü başlayacaktır.. Dilekler tutulur, tatlılar yenir, yeni yılda tadınız iyi olsun manasında. Hediyeler verilir. İyi dileklerde bulunulur.. Neşeyle eğlenceyle yeni yıl hazırlıkları yapılır....

Her yeni yıl kendine göre sevinçleriyle,üzüntüleriyle gelir... Bunu yaşayarak görürüz gelen yıl içinde.... Denir ki yeni yıla nasıl başlangıç yaparsanız,bütün seneniz o şekilde geçer..Bu sebepten dolayı yeni yıla girerken hepimiz sevdiklerimizle, neşe içinde oluruz ki yeni yılda hep gülelim hep sevdiklerimizle olalım diye..

2006 benim için inişli çıkışlı bir yıl oldu. üzüntüleriyle sevinçleriyle.... Bir taraftan 2006’nın biran önce gitmesi için can atarken,diğer taraftan da 2007 için yeni umutlar içerisine giriyorum... Bitsin artık bu yıl .....Kızımla çam ağacımızı süsleyip dört gözle bekliyoruz artık yeni yılı..

Yeni yıl yeni umutların sevgilerin güzelliklerin ,umutların habercisidir... İnsan bunları umarak yeni yılı karşılar.Gelen gideni aratır derler ama biz hep daha iyi olacak diye bekleriz her gelen yeni yılı....... Herkesin yüreğinde hep iyi dilekler vardır... Herkes üzüntülerinden ,acılarından kurtulmayı umut ederek yeni yıla girer..

Koskoca bir yılı acısıyla tatlısıyla geride bırakmışızdır. Kaybettiklerimiz, kazandıklarımız.. Yine de neşeyle uğurlarız..Kimimiz için giden yıl yeni ufuklar yeni imkanlar vermiştir..,Kimimiz için de gelen yeni yıl umuttur....

Eski yıl giderken neler yaşadık şöyle bir gözden geçirip,yaptığımız hatalardan ders alarak yeni yılda bunlardan uzak durmaya çalışırız..Yaşadığımız güzelliklerin iyiliklerinde yeni yılda daha da artarak çoğalmasını isteriz.. Başarılar getirmesini dileriz, Esenlikler getirmesini dileriz..

Yeni yııl ,bir yaş daha ekler üzerimize.. Bu yaş kimisinin omuzlarına ağırlık verir, kimisine özgürlük.... Herkesin bulunduğu yaşa göre değişir bu duyguları.....Her gelen yıl bilgimizi,tecrübelerimizi,öğrendiklerimizi zenginleştirerek hayatımıza katkıda bulunur.... Yeni yılın yeni bir yaş eklediğini üzülerek değil de,bu yönüyle düşünürsek daha iyi anlaşırız yeni yıl ile..

Her yeni yıl her şeyden daha güzel olacak... 2007 yııl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın.

Yeni yılınız kutlu olsun.

 
Toplam blog
: 529
: 3765
Kayıt tarihi
: 29.08.06
 
 

İstanbul'da doğmuşum... Dünyalar tatlısı bir kızım var... Herkesi kolay kolay sevemem... ..