Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '09

 
Kategori
Astroloji
 

2009'da Aslan Burcu'nun geleceği

2009'da Aslan Burcu'nun geleceği
 

Aslanım Eller Eller


2009’DA ASLAN BURCUNU NELER BEKLİYOR

Semavii’den 2009 YILDIZ YORUMLARI


(Not: Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın. Yükselen Burç bazen gelecek yorumunda daha geçerli olur. )

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )


Bu sene şans yıldızı Jüpiter sizin zıt burcunuz Kova’da 7.evinizde ve sene boyunca orada kalacak. Bu sizi çeşitli şekillerde etkileyecek haliyle.

Haritada 7.ev aşk, evlilik, her tür ikili ilişki, arkadaşlık, bireysel çabalarla edindiğiniz arkadaşlıklar, iş bağlantılı insanlarla bireysel ilişkiler, ortaklık, kendinizi topluma gösterdiğiniz alanlar, ün, popülerlik, açık dost-düşman ve mahkeme vs yasal olayları ilgilendiren evdir.

Bu sene en yoğun tecrübeleri her tür ikili ilişkilerde, ortaklıkta, iş görüşmelerinde ve kendinizi sosyal ortamlarda gösterme alanlarında yaşayacaksınız. Bu alanlarda olumlu-olumsuz genişleme, ilerleme ve büyüme olacak.

Bu cömert yıldızın ışıklı enerjisi altında kendinizi sosyal ortamlara atacaksınız, şansın da yardımıyla ilginç, keyifli ve tecrübelere açık sosyal ortamlar içine gireceksiniz.

Yani, çevrenizi genişletmek, sosyal, bireysel ilişkilerinizi geliştirmek, ilerletmek arzusu duyacak, bunun için de kolları sıvayacaksınız.

Kiminiz de sırılsıklam aşık olmak isteyeceksiniz. Ve şansı yaver gidenler aradığı aşka kavuşacak.

Yalnız, bu aşırı derecede açılma, sosyal ortamlara girme, yeni insanlar tanıma arzunuz sizi acele kararlar vermeye sevk edebilir.

Mesela, aşık olduğunuzu, gerçek aşkı bulduğunuzu sanıp ani bir evlilik kararı ile evlenebilirsiniz. Ama tabii ki, bu herkes için geçerli değil. İlişkisini yaşayarak değerlendirmeden geçirenler daha sağlıklı karara yönelebilir.

Demek istediğim, sevme-sevilme arzunuzun yükselmesi, hayatınızı biriyle paylaşma isteği sizi ani girişimlere sürükleyebilir, dikkat edilmezse hayal kırıklığı yaşanabilir. Bunun sonucunda belki evlilik kararı öncesi bir ayrılığa gidilebilir, belki de evlendikten sonra yanlış bir karar verdiğiniz duygusu yaşayabilirsiniz.

Kendinize tecrübelerle anlama, tanıma için zaman verin. Zaten bol tecrübe imkanı bulacak, hem kendinizi hem tanıştığınız kişiyi bu tecrübeler ışığında değerlendirme imkanı elde edeceksiniz.

İşte, gerek aşkta gerek diğer bireysel ilişkilerde bu yaşayacağınız tecrübelerin mesajlarını iyi görün, çözümleyin derim.

Kimi Aslanlar da genişleme, çevreyi büyütme isteğiyle kendini farklı ve yeni sosyal ortamlar içinde bulacak. Belki alanında isim yapmış kültürlü, ünlü kişilerle ahbaplık, arkadaşlık söz konusu olabilir. Bu kişilerle sohbetleriniz, geliştireceğiniz ilişki size yepyeni kapılar açabilir. Yeni ilgi alanları keşfedebilir, belki daha önce fırsat bulamadığınız bir becerinizi hayata geçirme şansı yakalayabilirsiniz.

Yeni insanların bazısı ileride dostlarınız arasına girebilir, kimisi de birden işi bitince uzaklaşabilir. Bu hızlı iletişim ortamında çıkar mı, gerçek arkadaşlık mı olduğu belli olmaz. Kafanız karışabilir, ve siz sevgili Aslanlar kendinizi çok uyanık sanırsınız, aslında çok temiz kalpli ve insan seversinizdir, bu duygusal tutumla insanların gerçek yüzünü görmezden gelebilirsiniz ya da görmezsiniz (kişi kendi gibi bilir diğerini).

Her şeye rağmen, bu sene sosyal yaşantınızın, bireysel gelişme çabalarınızın çok yoğun olacağını bilin. Bol bol tecrübe yaşayacak, dostu-düşmanı açık açık tanıyacak, kendiniz hakkında da çok şey öğreneceksiniz, kendinizi ilişkilerin yansımasıyla bir aynada gibi görecek, ve eksik yanlarınızı değerlendirip, hemen onları geliştirmek için eylemlere girişeceksiniz.

Bu sene bir beceri alanınızda sosyal çalışmalara katılıp becerinizi geliştirme ve kendinizi topluma gösterme, taktir alma imkanı da bulabileceksiniz.

Kimi Aslanlar da ilginç tekliflerin altına imza atacak. Bu vesilesiyle hem maddi kazanç kapısını genişletecek hem de sosyal yaşam, çevreyi genişletecek.

Ama dediğim gibi, bu sene bu yeni insanlar arasında, şovmenlere (gerçek şovmenlerden özür dileyerek bu tabiri kullanıyorum), şarlatanlara, dolandırıcılara dikkat edin. Gözünüzü açın. Yıldızlar sizi zaman zaman koruyacak ama o kadar iyimser bir ruh haline kapılacaksınız ki bazen, bu uyarıları göremeyebilirsiniz. Bu yüzden mahkemelik bile olabilirsiniz. Yani dolandırılmaya karşı dikkat edin derim özetle.

Bekar Aslanlara evlilik teklifi olacak bol bol. Ve evlilik olasılığı yüksek görünüyor.

Parasal alan ne durumda?

Epeydir devam eden yeni şartlar, bazı aksilikler ile parasal cephe sizi sıkıştırmakta. Bu durum devam ediyor. Ama parasal durumla ilgili yaşadıklarınızı bir hayat dersi ve kendinizi kurtlar dünyasında bir ciddi sınama, içinizdeki gücü daha geniş oranda kullanma fırsatı olarak görün derim.

Ayrıca hayatta başka mutluluk alanları da olduğunu, bazı şeylerin paradan daha değerli olduğunu anlama dönemi.. Siz parasal sıkıştırmalara alışık değilsiniz. Asla cimri değilsiniz ama parayı düşünmeyecek kadar da para, servet istersiniz. Şimdi kendinizi gösterme ve çabalarınızla, içinizdeki gücü kullanma ile para kazanma vakti. Çabalarınızla kazandığınız para sizi daha güçlü, sağlam yapacak. Hayat sizi bileyecek, güçlendirecek.

Bu arada, aile desteğini de göreceksiniz maddi alanda. Elinize geçen parayı iyi yatırıma yöneltin. Yatırım evi ani gelişmelere açık. Ani gelen borçlar, ani aksilikler birden ve toplu para çıkışına sebep olabilir zaman zaman. Yani parayı tutmak güç olabilir.

O yüzden, Aslanların bu sene para konusunda Oğlak gibi olmaları gerek. Yani Oğlak karınca gibidir, kötü günlerin hesabını yaparak uzun vadeli, iyi planlı hesaplar yapar, başkaları oynayıp gülerken o çalışır, hesabını yapar, uzun vadeli planlar kurar. Ciddi kafalıdır. İşte para konusunda biraz böyle olmanız gerek 1-2 sene daha.

Bu sene borçlara, bazı aksiliklere rağmen, maddi genişleme, yeni fırsatları değerlendirerek yatırım evini güçlendirme imkanınız var. Bu senenin kıymetini bilin.

Bazı aksilikleri de kendi becerilerinizi değerlendirmek yoluyla bertaraf edecek, bu vesileyle yeni maddi imkanlar yaratma yeteneğinizi geliştirip kendinizi topluma gösterme imkanı bulacaksınız. Esnek olmayı, sorun değil, çözüme yönelik yeni, yaratıcı fikirleri hayata geçirmek ve yeni fırsatları kendi lehinize çevirip maddi kazanç elde etmek gibi tecrübeler yaşayacaksınız. Ama fırsat gelse de, onları görüp değerlendirmek size kalıyor unutmayın. Yıldızların sınavından geçiyorsunuz. Yani arenada ne kadar başarılı olduğunuzu yaşayarak görme yılı bu sene.

Bu sene meydana gelecek ay tutulmaları ve güneş tutulmalarının bazısından siz de direkt olarak etkileneceksiniz.

Ocak 26’da Güneş Tutulması oldu, yakında 9 Şubatta da Ay tutulması olacak. Bunlar size sıkıntı verecek gibi görünse de, kendinizi geliştirip aşmak için özel zamanlardır.

Tabii bazı elden gelmeyen sorunlar da yaşanabilir bu tutulmalar altında. Bir büyüğünüzün sağlık sorunu ilgilenmeyi gerektirebilir.

Ay Tutulması özellikle duygularınızı etkileyecek, bir duygusal patlama yaşayabilirsiniz. Ve bununla ortaya çıkan sorunla 5-6 ay veya sene sonuna kadar uğraşabilirsiniz. Duygusal patlama ne olursa olsun, ondan zarar görmeniz veya faydalanmanız sizin olaylara bakışınıza bağlı. Duygusal patlama alsında bir duygusal uyanıştır. Bunu böyle bilin ve ona göre bakın olaylara. Bu patlamanın size anlatmak istediği mesajı iyi alın.

Mars bu sene 16 Ekimde burcunuza girecek, burada geri pozisyon alacak ve bu pozisyon sene sonuna kadar devam edecek. Yani Mars bu sene hatta gelecek sene de olmak üzere yaklaşık 6-7 ay sizde. Bu da sizin ön plana çıkmanız demek bu dönemlerde.

Bu dönemde inisiyatif sizde olacak, kendinizi eylemlerle gösterme, uzun sürede ulaşılacak amaçlara kısa süreli ataklarla daha hızlı ulaşma şansı demek. Ama bu dönemde yüksek ve gerilimli bir enerjiyle dolacaksınız, bu enerjiyi eylemsizlik, kavga ile boşaltmaya kalkmayın, kendinizi pozitif eylemlere yöneltin. Hedeflerinize yöneltin. Bu enerjiyi iyi kullanırsanız büyük başarılara imza atarsınız.

Bu sene başında ipler sizin elinizde değil, karşı tarafın/tarafların elinde olacak ama eylemler, tecrübelerle sene ortasından itibaren ipleri elinize geçirebileceksiniz.

Ve sene bittiğinde artık çok daha tecrübeli, hayatta çok şey öğrenmiş, yere daha sağlam basan, toplum karşısında daha dik duran biri olacaksınız.

Not: ilgilenenlere duyuru: çok yakında astroloji sitem açılacak.

 
Toplam blog
: 103
: 8825
Kayıt tarihi
: 18.10.08
 
 

İngilizce Öğretmeniyim. Ek olarak makale, kitap çevirisi yapıyorum. Antalyanın bir yerel gazetesinde..