Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

21 Ocak '10

 
Kategori
Güncel
 

2009'da Sönen Yıldızlar !..

2009'da Sönen Yıldızlar !..
 


Farrah Fawcett...

70'li yıllara damgasını vuran "Charlie'nin Melekleri" adlı dizinin sarışın yıldızı Farrah Fawcett, kansere yenik düşen bir isim. 2006 yılında bağırsak kanserine yakalanmış olan güzel oyuncu, 62 yaşında Los Angeles'ta yaşamını yitirdi.


Patrick Swayze...

"Hayalet" adlı filmiyle akıllara kazınan Patrick Swayze'e 2008 senesinin ocak ayında pankreas kanseri teşhisi konulmuş. Ünlü aktör 14 Eylül 2009 tarihinde, 57 yaşında kansere yenildi.


Bea Arthur...

"Altın Kızlar" isimli dizide "Dorothy" rolünü canlandıran Bea Arthur'da kansere yenik düşen bir başka isim. Altın Kızlar dizisiyle "Emmy" ödülü de almış olan oyuncu nisan ayında, 86 yaşındayken kanserden hayata veda etti.


David Carradine...

"Kung Fu" adlı diziyle üne kavuşan, "Kill Bill" filmlerinde de rol alan Amerikalı oyuncu David Carradine, 4 Haziran'da Tayland'ın başkenti Bangkok'taki lüks bir otelin odasında ölü bulundu. 72 yaşında ölen oyuncunun cesedinin, odasındaki elbise dolabında çıplak ve asılmış vaziyette bulunduğu açıklandı.


Stephen Gately...

"Boyzone" müzik grubunun yakışıklısı Stephen Gately, sevenlerine erken veda eden ünlü isimlerden biri oldu. 33 yaşındaki İrlandalı popçu, eşi Andrew Cowles ile tatil için gitmiş olduğu İspanya'nın Mayorka adasındaki evinde ölü olarak bulundu. 10 Ekim'de yaşamını yitiren yakışıklı popçunun, akciğerde sıvı birikmesi sonucu öldüğü açıklandı.


Brittany Murphy...

"Just Married", "Clueless", "8 Mile" ve "Sin City" filmlerinin de arasında bulunduğu birçok filmde rol almış olan Amerikalı aktris ve seslendirme sanatçısı Brittany Murphy, 20 Aralık'ta duş alırken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti. 32 yaşında olan Brittany, senarist eşi Simon Monjack tarafından küvette baygın vaziyette bulundu. Monjack 911'i aramak suretiyle eve ambulans çağırdı. Lâkin, sağlık ekibinin yarım saat süren çabalarından sonuç alınamadı ve genç yıldız yaşamını yitirdi.


Jade Goody...

İngiltere'de yayınlanmış olan "Biri Bizi Gözetliyor" adlı bilindik yarışma ile ünlenen Jade Goody, 2008 yılında rahim ağzı kanserine yakalandı. Bir sene tedavi gören Jade'in doktorları, yaşamasından ümidi kestiler. Son arzusunun beyaz gelinlik giymek olduğunu söyleyen 28 yaşındaki Jade, sevgilisi Jack Tweed ile evlendikten bir ay sonra, 22 Mart 2009 tarihinde hayata veda etti.


Michael Jackson...

Pop müziğin tartışmasız kralı Michael Jackson'ın ölüm haberi, 25 Haziran'da dünya basınına bomba gibi düştü. Los Angeles'daki evinde 50 yaşında sevenlerine ve dünyaya veda eden Michael, uzun bir aranın ardından vereceği "This is it" konserleri için hazırlık yapmaktaydı. Ünlü şarkıcının, formuna kavuşmak amacıyla aldığı ilâçlar sebebiyle öldüğü iddia edildi. Doktoru Conrad Murray de sanatçıya aşırı dozda ilâç vermekle suçlandı. Cenazesi tamamen kapalı altın bir tabutta tutulduğu için, Michael'ın son halini kimse göremedi. İşte sırf bu nedenle, hayranları öldüğüne inanmıyorlar ve ünlü popçunun hâlâ yaşadığını iddia edenlerin sayısı oldukça fazla.

 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..