Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '09

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2009 yaz modası

2009 yaz modası
 

Bu sene yaşadık hep beraber yaşadık hem zayıflar hem de kiloloular. Geçmişte bu iki kategoriyi de içine alan böyle bir moda var mıydı bilemiyorum.
Yaşadık çünkü, bu sene incecik bellerimizi ortaya çıkarabileceğimiz kalın kemerler moda. Yaşadınız çünkü, bu sene uzun ve bol etekler elbiseler moda.
Son bir kaç senedir vazgeçilmezimiz olan incecik tiril tiril elbiseler bu yıl yine gözde. Ve bu sene çocukluğumuzun tulumları geri geliyor. Evet biraz cesaret isteyen ve giymek için gerçekten ince bir vücuda sahip olunması gerektiğini düşündüğüm bir tarz fakat şıklığınıza şıklık katacağından da şüphem yok. Fast food jenereasyonunu, giderek kilolanan arkadaşları saymazsak bu tulumları Türkler de zevkle giyecekler.

Parlak renkler, altın dokunuşlar bu sene her yerde görebileceğimiz renkler olacak. Ne kadar canlı renklerden söz etsek de bu sene pastele kaçmayan doğal renkler de çok moda. Püsküller saçaklar bu sene elbiselerden ve ayakkabılardan çantalara da geçiyor. Ve ayakkabılar ... Yine stilettolar var. Yüksek topuklarla yine çok daha zarif ve hoş gözükeceğiz. Ayakkabılarda yılan derisi çok moda.
Kısacası bu sene şıkır şıkır, fıkır fıkır, alımlı ve sexi bir yaz olacak.

 
Toplam blog
: 12
: 538
Kayıt tarihi
: 03.02.09
 
 

1974 İzmir doğumluyum, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi mezunuyum. Çalışmıyorum. Bekarım çok s..