Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '08

 
Kategori
Burçlar
 

2009 yılında Akrep burcu ve özellikleri

2009 yılında Akrep burcu ve özellikleri
 

Uzun zaman sonunda gelen yıl, sizin yılınız olacak. Jüpiter’in uyumlu burcunuz; Yay da bulunması iş hayatınıza mükemmel bir harita çiziyor. Yıl genelinde olumlu etkiler olmakla birlikte yayıncılık, eğitim, seyahat gibi alanlarda kazançlar elde edebileceksiniz. Mart ayında iş hayatınızda meydana gelen bir değişiklik ya da ilerleme önümüzde ki beş yılda da etkisini gösterecek.

Nisan, Mayıs aylarında ortaklaşa girişim ve projelerden kazanım elde edebilirsiniz. Seyahat ve eğitim ön plana çıkacak.

Bu yıl ayrıca ikili ilişkiler ve aşk hayatınızda iniş ve çıkışlar yaşayacağınız bir yıl

Ancak, aşk hayatınız son beş yılın en güzel aylarını yaşayacak.

Kilo almaya müsait bir yıl, yediklerinize dikkat etmelisiniz. 22 Nisan 31 Mayıs tarihleri arasında çok yoğun tempoda olacağınız için bir takım gerginlikler yaşabilirsiniz. Bu dönemde biraz daha kendinizle ilgilenmeniz gerekiyor 29 Ekim tarihinden itibaren sağlığınıza biraz daha dikkat….

Şimdi biraz da burcun özelliklerinden bahsedelim:

Akrepler kadar yaşamda tutkuyla yaşayan az insan vardır. Mıknatıs gibi çekicidirler. Hiçbir şeyi yarım bırakmazlar. Yönetilmeye gelemezler. Aşırı derecede guruludurlar. Asla doğru bildiklerinden şaşmazlar.. Kendi bildiklerini okuyarak uzlaşmaya yanaşmazlar. Aşırı bir şekilde kuşkucudurlar, kolay inanmazlar ama inandıkları bir konuyu da sonuna kadar inatla savunurlar. Akreplerin hayatında başarısızlık diye bir şey yoktur. Ancak, her ne kadar mantığıyla hareket etseler de oldukça duygusaldırlar. Saygısızlığa hiç tahammül edemezler.

Yeni yılın da gelmesiyle birlikte acaba bu yıl akrep burçlarını neler bekliyor diye merak edip bir araştırma yaptım ve size sundum.(Astrolojiye en ilgili burç olduğunu düşündüğüm içinJ)

2009 yılı, Dünya’da kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, savaşların olmadığı, barışın olduğu bir yıl olsun…

Her şey gönlünüzce olsun….Mutluluklar….

 
Toplam blog
: 287
: 13046
Kayıt tarihi
: 22.11.08
 
 

Öğretmenlik yapıyorum ve anneyim. Çocukları çok seviyorum. Yüreği sevgi dolu olan insanlara, sela..