Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '08

 
Kategori
Burçlar
 

2009 yılında Oğlak ve Yay burçları

OĞLAK BURCU

Bu yıl parasal olarak sizin yılınız denebilir. Bu avantaj 12 yılda bir gelir. Özellikle de yurtdışına yönelik yatırımlarda büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Ocak, Şubat ayları yılın en hareketli zamanı olacak. Ağustos, Temmuz aylarında ortaklaşa yapılan projelerden büyük kazançlar elde edebilirsiniz.

Sağlıkla ilgili; herhangi bir olumsuzluk yok. Nisan ve Mayıs aylarında sağlığınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Özellikle yılsonuna doğru daha olumlu.12 Temmuz 25 Aralık tarihlerinde sağlığınızı zorlayıcı hareketlerden kaçınmalısınız. Haziran ayında aşkla ilgili olumlu dönem sizleri bekliyor.

YAY BURCU

Bu yıl her ne kadar dışarıdan destek alacak olsanız da, siz daha fazlasını beklediğiniz için elinizdekilerle yetinemeyeceksiniz. 2009 sizin için kazançlı bir yıl olacak. Aşk hayatınız oldukça renkli geçecek. Bu yıl iki farklı ilişki yaşayabilirsiniz ya da mevcut ilişkinizde değişik iki durum oluşabilir. Sonbaharda ise bir iş değişikliği yapabilirsiniz. Yılsonunda kazancınız üst seviyelerde olacak.

Sağlıkla ilgili; Genel olarak olumlu bir yıl. Nisan Mayıs aylarında sağlığınızı gözden geçirmelisiniz. Yılın sonları sizin için çok daha önemli ve olumlu. Ağustos ayında önemli operasyonlardan, ameliyatlardan uzak durmalısınız.

Kısaca burçların özelliklerinden bahsedelim

Oğlak Burcu

En belirgin özellikleri yaratılış itibari ile zarif olmalıdır. Evlerine, çocuklarına oldukça düşkündürler. Zekidirler, karşısındaki insana güvenmek isterler. Geleceği ayrıntılı bir biçimde planlamak isterler. Oldukça sosyal oldukları gibi çalışkanlıkları ile kolaylıkla başka insanların saygısını kazanırlar. Paraya karşı da tutumludurlar.

Yay burcu

Bu burcun en belirgin özelliği, özgürlüklerine aşırı derece düşkün olmalarıdır. Hayatı çok fazla ciddiye almayan yay burçlarının sosyal ilişkileri çok kuvvetlidir. Neşelidirler. Gençliklerinde, dikkatsiz, maceracı ve geleneklerine aykırı bir yaşam tarzları olanlar ilerleyen yıllarda, bu yanlışlardan en fazla ders alan kişilerdir..Bu burcun insanı bazen düşünmeden karşısındaki insanı (patavatsızca) kırabilir.

Sayfayı okuyan siz değerli arkadaşlarım için bir araştırma yaptım ve sundum.

Herşey, gönlünüzce olsun efendim.

2009 yılında, tüm umutların gerçekleşmesi dileğiyle………Mutluluklar…

 
Toplam blog
: 287
: 13046
Kayıt tarihi
: 22.11.08
 
 

Öğretmenlik yapıyorum ve anneyim. Çocukları çok seviyorum. Yüreği sevgi dolu olan insanlara, sela..