Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '09

 
Kategori
Kadın Modası
 

2010 trıkonun yılı olacak

2010 trıkonun yılı olacak
 

2009 yazını beklerken haftalar aylar geçti ve kış sezonu neredeyse başlayacak. Peki önümüzdeki kış moda giyim tarzı nedir diyorsanız; hemen sizi aydınlatalım.

Bu kış geçen kış olduğu gibi kısa ceketler gene revaçta ancak, 2010 yılı derinin ve trikonun yılı olacak. Mutlaka gardrobunuzda kısa bir deri ceket bulundurmayı ihmal etmeyin. Renklerde ise her sezon değişmeyen asil renk siyah ve grinin tonları hakim olacak.

Diz üstü eteklerinde gene dar paça ve taytlarla giyileceği bir kış var önümüzde. Taytlar önümüzdeki kışta vitrinleri ve hanımların bacaklarını saracak görünüyor.

TRİKONUN YILI

Trikonun o insanı sıcacık saran yumuşaklığı ve soğuktan koruması bir başka. Bu sezon triko elbisele öne çıkan parçalar olacak. Hem görüntüsü ve şıklığı ile, hem sıcak tutması nedeniyle vazgeçilmezlerden olacak. Bu arada sıcak tutacak, omuzlarınıza alacağınız bir şalı da unutmayın. Triko elbiselerde boy mini... İster bu şekilde isterseniz taytlarla giyebileceğiniz bu kıyafetlerle şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Triko pantolon giymediyseniz onu da bu yıl mutlaka denemelisiniz.

DANTELİN ZERAFETİ

Geçtiğimiz yıllardan beri modası artan dantel bu sezonda revaçta olacak. Romantik ve seksapel görünüm vermesi de sizi daha gizemli yapacak. Daha çok gömlek yakalarında, kollarda kullanılan dantelin bu seneki rengi siyah...

ÇİZMELER

2010 kışında her kış olduğu gibi vazgeçilmezlerden olan çizmelerde önümüzdeki kış dize kadar olan ve rugan çizmeler boy gösterecek. Uzun çizmeler kadının dişiliğini de ortaya koyması nedeniyle asla hayır denilemeyecek kadar çekici.

http://www.turkiyeinternette.com/haber/6259-moda-2010-trikonun-yili-olacak.html
TİN

 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..