Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '10

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2010 yazının modası

2010 yazının modası
 

2010 yaz modasında 80’lerin başı moda oluyor. Moda renk modasını kaybetmeyen beyaz.. Blazer ceketler ve trençkotlar yine vitrinleri ve dolayısıyla hanımların vücudunu süsleyecek. Beyazın dışında su yeşili, sarı renklerin tonları da alabildiğince kullanılacak.

Elbeseler yine moda. Uzun ve renk renk desen desen elbiseler giyim zevkinize ve vücut tipinize göre hanımları bekliyor. Elbiselerde fırfırlar yine ön plana çıkarılıyor. Buruşuk görünümlü, rahatlığı öne çıkaran modeller hem gece hem gündüz için kadınların hizmetine sunuluyor.

Ayakkabılarda ise, apartman topuklara dönüş var. Bunun dışında rahatlıkla kullanılabilen parmak arası sandaletler de revaçta olacak.

Çantalarda bir zamanların modası zincirler geri dönüyor. Bunun yanı sıra kot kumaşlarla yapılan çantalar ve torba görünümlüler özgürlüğün bir ifadesi olarak, hanımların kollarını ve omuzlarını süsleyecek. Kemerler kalın olarak hanımların bellerinde inceliği ve zerafeti sağlayacak.

Modası hiç geçmeyen jeanler ise yine revaçta. Hem elbise olarak, hem eteke ve şort olarak.

Modacılar bu yaz denizci formunu bol bol işleyecekler kıyafetlerinde. Beyaz ve lacivertin yanı sıra mavinin tüm tonları vitrinleri süsleyecek. Elbette şapkaları unutmamak gerekir. Beyza, mavi her renkte şapka hem kıyafetinizin tamamlayıcısı olarak, hem güneşten korunmak için bu yazın olmazsa olmazlarından...

TİN

 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..