Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '11

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2011'de hangi tür pantolonlar moda oldu?

2011'de hangi tür pantolonlar moda oldu?
 

2011 Yılı Pantolon Modası


2011 yılı pantolon modelleri açısından bize neler getirdi, patolon da neleri gördük biraz bundan bahsedelim.

BU yıl pantolonlar oldukça çeşitlilik gösterdi. Ayak bileklerine uzanan, klasik, yandan cepli ve kısa paçalı diyebileceğimiz pantolon modellerini sokaklarda da sıklıkla gördük. Ama bu tip pantolonlarda hem ayak bileğinin üstünde olanbları, hem de ayak bileği hizasında olanları gördük. Özellikle 2011 yaz ayları süresince ince ve dar paçalı pantolonlar topuklu ayakkabılar vitrinlerde ve sokaklarda kendine yer buldu.

Bunun yanında tayt pantolonlarda yine gündemi oluşturan pantolon modellerindne biri oldu. Empirme ve bol tuniklerle kullanılantayt pantolonlarda oldukça modaydı.

2011 yılı moda trendleri arasında yer bulan modellerden bir diğeri de hafif payyaço havasında olan, aynı bir palyaço giysisi gibi son derece bol ve ayakkabların üzerine kadar inen pantolonlar oldu. Özellikle bu tür pantolonlar diğerlerine göre oldukça moda oldu. Yaz aylarında ise bu bol pantolonların daha safari tarzında, cepli olanları da gündemdeydi. Her ne kadar 2011 yılında tayt pantolonları sık sık görmüş olsakda yılın sonuna doğru bu türler yerini bahsettiğim bol pantolanlara bıraktı. Özellikle kullanım alanının taytlara göre çok daha geniş olmasıyla beraber payaçomsu bol pantolonlar 2011în daha çok tercih edilen pantolnları oldu.

 
Toplam blog
: 6
: 1502
Kayıt tarihi
: 03.07.10
 
 

Üniversite öğrenimim süresince çeşitli markaların mağazalarında aldığım görev süresince bir çok ürün..