Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mayıs '11

 
Kategori
Sınavlar
 

2011 YGS cevap kağıtları

2011 YGS cevap kağıtları
 

“27 Mart 2011 tarihinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (2011-YGS) ait cevap kâğıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla erişime açılmıştır. Sınava giren adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsünü, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir. Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.”

ÖSYM’nin internet sitesinden yapılan bu açıklamada sonra, Kızımın bilgilerini ulaşmak için bugün http://ais.osym.gov.tr adresine girdim...

TC ve şifre girildiğinde, açılan Aday işlemleri menüsünden, İşlem yapmak istediğiniz menüsünüde açtığınızda maalesef 32 sınav içerisinde 2011 YGS ile ilgili hiçbir şey yok!

ÖSYM başkanlığı yaptığı açıklamada, sınava giren öğrenci kendi cevap kağıdının görüntüsünü görebileceğini açıklamış ve bir yanlışın daha altına imza atmıştı. Çünkü verilen internet adresindeki bilgilere ulaşıldığında , YGS 2011 sınavı ile ilgili hiç birşey yok.

Bilgilerinize sayın ÖSYM başkanım.

 
Toplam blog
: 359
: 4545
Kayıt tarihi
: 05.06.06
 
 

İstanbul Kadıköylüyüm.Yardım seven, sevimli bir insan olduğumu söyler dostlarım... Eşimi, kızımı,..