Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '12

 
Kategori
Futbol
 

2012-2013 Süper Lig'de ilk yarı tamamlandı

2012-2013 Süper Lig'de ilk yarı tamamlandı
 

Süper Lig'in ilk yarısı bu hafta yapılan maçlarla tamamlandı.

Sonuçlar şöyle oldu.

 

BEŞİKTAŞ A.Ş.                  

3 - 1

KAYSERİSPOR

AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR

0 - 0

ORDUSPOR

KASIMPAŞA A.Ş.

0 - 2

İSTANBUL BBSK

FENERBAHÇE A.Ş.

1 - 3

KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR

SİVASSPOR

3 - 1

SANİCA BORU ELAZIĞSPOR

GAZİANTEPSPOR

2 - 1

MERSİN İDMANYURDU

BURSASPOR

0 - 0

GENÇLERBİRLİĞİ

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR

2 - 1

ESKİŞEHİRSPOR

TRABZONSPOR A.Ş.

0 - 0

GALATASARAY A.Ş.

Ligi, Galatasaray 33 puanla lider bitirdi. Gerçi Medikal Park Antalyaspor, Akhisar ile olan maçı yapsa ve maçı alsaydı bile, Galatasaray yine averajla ligi lider bitirecekti. Galatasaray 17 maçtan 9 glibiyet, 6 beraberlik, 2 de mağlubiyet aldı. Ligde en az mağlup olan takım Galatasaray oldu. Onu Beşiktaş takip etti. Beşiktaş 3 mağlubiyet aldı. Beşiktaş ile Galatasaray 6'şar beraberlik aldılar. Beşiktaş yine 8 galibiyet aldı. Ligde bu sene görünen Galatasaray, Beşiktaş, Medikal Park Antalyaspor ile Fenerbahçe şampiyonluk için ciddi şekilde yarışıyorlar. İkinci grup ise bunları yakından takip ediyor. Bu 2. Grup’da Eskişehirspor, Bursaspor, Trabzonspor ve Karabükspor var.

Bu sene şampiyonluk yarışı çok çetin olduğu gibi kümede kalma yarışı da çok çetin geçeceğe benziyor. Şu anda düşme hattında Sanica Boru Elazığspor, Mersin İdmanyurdu ve Akhisar Belediye Gençlik Spor var. Ancak 2. yarıda büyük süprizler gelebilir. Şu anda 2012-2013 sezonuna yeni yükselen Elazığspor ile Akhisar Belediye Gençlik Spor zor durumda ancak lig devam ediyor ve her an süprizler  yapabilir. Geçen yıl yükselen Kasımpaşa bu sene ortalarda bir yerlerde geziniyor. Mersin İdmanyurdu düşme hattında. Geçen sene Ankaragücü bariz bir şekilde havlu atmıştı. Sadece 11 puan toplayabilmişti. Bu sene ise daha ilk yarıda Akhisar 12 puan topladı. Daha bunun 2. Yarısı da var. O nedenle hem şampiyonluk yarışında hem de ligde kalmada çok çetin maçlar göreceğiz demektir.

Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Dilerim, Avrupa'da da hem Galatasaray hem de Fenerbahçe iyi neticeler alırlar. Diğer takımlarımız da ligde eksiklerini görerek bunu en iyi şekilde tamamlarlar ve hem kendileri iyi oyun oynarlar, bol gol atarlar hem de seyirciye güzel bir futbol seyrettirler.

 

 
Toplam blog
: 648
: 2341
Kayıt tarihi
: 13.09.11
 
 

1995 ODTU Fizik Lisans, 1998 ODTU Fizik Yüksek Lisans (Biyofizik)  mezunuyum. Özel sektörde kalit..