Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '12

 
Kategori
Astroloji
 

2012'nin ekim-kasım-aralık'ı

2012'nin ekim-kasım-aralık'ı
 

Merhaba,

2012 yılının son üç ayının öne çıkan tarihleri aşağıda ama bu sürecin en önemli tarihi Satürn'ün Akrep Burcu'na geçiş zamanı. Artık kimi koşullar geçtiğimiz ikibuçuk yıla kıyasla sıkıntılı yöne doğru gidiyor. Bu dönemle ilgili detaylı yazılarımı 5 Ekim'den önce blogta bulabileceksiniz.

Aşağıda belirttiğim tarihler burç ayrımı olmaksızın herkesin kullanabileceği önümüzdeki üç ayda öne çıkan belli başlı tarihlerdir.

04 Ekim 2012 Perşembe öğleden sonra: Jüpiter İkizler burcunda retro (geri gidiş) hareketine başlayacak. Jüpiter İkizler'de yazımda belirttiğim konularda yeni yeni yepyeni girişimlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Ama o konulara dair geçmişten gelen planlarınızı, isteklerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. İlgili konularda aksaklıkların sıklığını azaltmak için daha kontrollü yaklaşmanızı ve sükunetinizi muhafaza etmenizi de öneririm.

05 Ekim 2012 Cuma akşamı: Satürn ortalama 30 yıl sonra dönmek üzere Terazi burcundan ayrılıyor ve yeni istasyonu Akrep Burcu'na geçiyor. Satürn Akrep devrinde aklımızda tutabileceğimiz özdeyişlerin başında belki de Carl Jung'un şu sözü geliyor: “Bir insanın nefreti, daima ona kötü özelliklerini fark ettiren şeylere yöneliktir.” ...

15 Ekim 2012 Pazartesi öğle saatleri: Terazi burcunda yeniay. Her nekadar gelişme istenilen konular için yeniay dönemleri öneriliyor olsa da genel olarak bu yeniaya bağlı süreçte girişimde bulunmanızı önermiyorum. Genel çerçevede olumlu nitelikleri olmamakla birlikte bireysel haritalarınızda durumu lehinize dönüştürebilecek etkenler olabilir.

24 Ekim 2012 Çarşamba : 2012'nin ilk üç ayı yazımda 22 Şubat 2012 günü Balık burcundaki yeniay için sizlere “dileyin, emin olun gerçekleşecek” demiştim. İşte o yeniayla ilgili konunun ilk meyvelerini muhtemelen 21 Nisan 2012 döneminde aldınız. 31 Ağustos 2012 döneminde belki konunun sonlandığına inandınız ama 22 Şubat 2012 yeniayının gerçek hasat mevsimi işte şimdi başlıyor. 24 Ekim 2012, 20-21 Kasım 2012, 25-26 Kasım 2012 tarihlerine bu konuyla ilgili özellikle önem verebilirsiniz.

29 Ekim 2012 Pazartesi akşamüstü saatleri: Boğa burcunda dolunay var.

6 Kasım 2012 Salı biterken: Merkür Yay burcunda retro'ya başlayacak. Uluslar arası yazışmalar, uluslarası demeçler, dış ticaret, akademik konular, hukuksal kararlar, hackerlar, yabancı basın, yurtdışı seyahatler bu süreçte iki kere kontrol etmeniz gereken ve kati kararlardan uzak durmanız gereken konu başlıklarından. Nitekim retro bitince değişme, değiştirilme ihtimali yüksektir.

11 Kasım 2012 Pazar sabah saatleri: 05 Haziran'dan beri retroda olan Neptün Balık Burcu'nda düzgün hareketine geçiyor.

14 Kasım 2012 Çarşamba'nın ilk saatleri: Akrep burcunda yeniay, tam güneş tutulması. Dikkatsizliklere, tedbirsizliklere, unutkanlıklara, akıl karışıklığına, sistem karışıklığına dikkat. Okumanız ve onay vermeniz gereken konulara özenli yaklaşmanızı öneririm.

26 Kasım 2012 Pazartesi akşam saatleri: Merkür düzgün hareketine Akrep burcunda dönüyor.

28 Kasım 2012 Çarşamba akşamüstü saatleri: İkizler burcunda dolunay, gölgeli Ay tutulması. Biraz yoran ve ciddi konuların arasında beklemediğiniz, ani, sizi ikileme düşürebilecek ve keyifli durumlar söz konusu.

13 Aralık 2012 Perşembe sabah saatleri: Yay burcunda yeniay var. Tutkulu aşklar, ani seyahatler, sosyal medya bu dönem bireysel hayatınızda yoğunlaşabilir. Genel çerçevede ithalat-ihracat dengelerine ve uluslar arası paritelere dönük dengesizlikler yaratabilecek açıklamalar söz konusu.

13 Aralık 2012 Perşembe öğlen saatleri: 13 Temmuz'dan beri retro harekette olan Uranüs, Koç burcundaki düzgün hareketine dönüyor.

28 Aralık 2012 Cumartesi sabah saatleri: Yengeç burcunda dolunay var. Türkiye için çok yıpratıcı ve zorlu koşullar içeren dikkat edilmesi gereken bir dolunay.

Yeni yıl için Aralık ayında burçları da katarak bir yazı yazacağım...

Sevgilerimle...

Melissa.

 
Toplam blog
: 19
: 8119
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

Selam sana ey yolcu,   İnternette hiçbir sitede günlük, haftalık, aylık yorumlar yazmayan..