Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '12

 
Kategori
Güncel
 

2012 Yılında Cemil Özeren dahil çok ustamızı kaybettik

2012 Yılında Cemil Özeren dahil çok ustamızı kaybettik
 

Kaybettiğimiz ustalar


Yaklaşık bir yıldır karaciğer tedavisi gören Ayna grubu üyelerinden müzisyen Cemil Özeren hayatını kaybetti.

İki hafta önce durumu ağırlaşan 50 yaşındaki Özener, yoğun bakımda tutuluyordu. 30 yıllık arkadaşı Cemil Özeren'i ölümüyle yıkılan Erhan Güleryüz, ünlü sanatçının son anlarını anlatırken: “Bir kaç gündür komadaydı. Onu hiç yalnız bırakmadık. Doktorlar elinden gelini yaptı ama arkadaşımız daha fazla direnemedi. Saat 12.15'te hayatını kaybetti. Çok büyük bir acı içerisindeyiz. Hepimizin başı sağ olsun " dedi.

Özeren 1996 yılında üniversiteden arkadaşı Erhan Güleryüz ile birlikte Ayna'yı kurdu. Üniversite eğitimini İzmir'de tamamladıktan sonra İstanbul'a albüm yapmaya gelen ikili, “Gittiğin Yağmurla Gel” ile büyük bir çıkış yaptı. “Ceylan”, “Ölünce Sevemezsem Seni” gibi şarkılarla başarı yakalayan ikilinin yolculuğu 2002 senesinde Bostancı Durağı albümüyle sona erdi. 

İkilinin yollarını ayırmasının ardından Destan grubuna katılan Cemil Özeren, yeni grubuyla fazla ses getirmemişti. Özener, uzun bir süredir karaciğer sirozu nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyordu.

2012 Yılında kaybettiğimiz Ustalar;

-Erol Günaydın, -Bekrant Akgürgen, -Bilgin Adalı, -Müşfik Kenter, -Metin Erksan, -Güngör Dilmen, -Orhan Boran, -Erol Kardeseci, -Cüneyt Türel, -Ayten Alpman, -Seyfi Teoman, -Meral Okay, -Ekrem Bora, -Baykal Kent, -Evin Seven, -Neşet Ertaş.

Yaşarken de ölürken de seviyorduk sizi.

Yattığınız yerler ışık olsun sevgili Ustalar.!

Nizamettin BİBER

Uzman İnşaat Mühendisi 

 
Toplam blog
: 887
: 2743
Kayıt tarihi
: 06.06.12
 
 

Yeni dünya düzensizliğinde insan olmaya çalışan ve okuyarak ne kadar cahil olduğunu gören, olayla..