Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ağustos '13

 
Kategori
Astroloji
 

2013 Ağustos ayı Astroloji/gökyüzü yıldız hareketleri ve burç yorumları

2013 Ağustos ayı Astroloji/gökyüzü yıldız hareketleri ve burç yorumları
 

Yılın yarısından çoğu geçti ve geldik 2013 Ağustos ayına… Umarım hepiniz için güzel müjdelerle bu günlere erişmişizdir. Sizlerle okuduğum astrolojik yorumları paylaşmak istiyorum.

Önce gökyüzünde Astroloji neler söylüyor bir bakalım…

6 Ağustos'ta Aslan'da doğan yeniay sayesinde yenilenerek çoğalan bir duygu durumu içerisinde olacağız. Bu bize yaşama yeni umutlarla sarılmak, yeni başladığımız işin gelişmesini beklemek için uygun bir zaman. Bu arada 8 Ağustos’a kadar Merkür Yengeç burcunda kalacak. Bu yüzden de bizi meşgul edecek olayların gündem kazanması sonucu aklımızın karışmasına sebep olacak. Eski defterleri karıştırmak ve unutulmuş hesapları sandıktan çıkarmak, yeniden gözden geçirmek gerekecek.  Bu arada atacağımız adımlara dikkat etmeliyiz.  İstememize rağmen yerine getiremeyeceğimiz sözler vermemeliyiz. Kesemize zarar vermemek için de ödemelerimizi sıkı bir şekilde planlamalı ve takip etmeliyiz.  Yengeç burcu karakteri gereği takıntılı düşünceleri gündeme getirecektir. Yengeçte ilerleyen Merkür 8 Ağustos’ta Aslan burcuna geçecek, 23 Ağustosta Başak burcuna geçecek. Merkür bu ay rahat ettiği Başak burcunda olmasından dolayı oldukça hızlı, anlaşılan bizlere bir yığın olaylar, haberler taşıyacak.

 Bu arada 17 Ağustos'a kadar Venüs Başak burcunda kalacak. Haliyle de içsel dürtümüz özenli ve tertipli yaşamak olacak. İçimizdeki enerjinin yönlendirmesi ile sevdiğimiz işleri yapmak zorunda kalacağız. Neyse ki 17 Ağustos'tan sonra Venüs kendi yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak. bu da bizim estetik, adalet, artistik duygularımızın ön planda olacağı anlamına geliyor.

Dolunay ise 21 Ağustos’ta Kova burcunda olacak. Bazı kişiler için i başlangıç, bitiş ve tamamlanma zamanları (Ağustos ilk yarısı doğanları, Kova burcunun Şubat 15’den sonra doğanları) Güneş, Aslan’da ilerliyor, 22 Ağustosta Başak burcunda doğacak.

Yengeçte ilerleyen Mars 29 Ağustos'ta Aslan burcuna geçecek. Bu sebeptendir ki güçlü duygular ve arzular bizi yorabilir. Mars’ın şiddetli hali ile  duygu fırtınaları yaşayabiliriz. Kurduğumuz ilişkilerde daha dikkatli ve kalıcı olmalıyız.

Şimdi burçlarda neler var onlara bir bakalım:


Koç Burcu: Bu ay Mars biraz agresif ve gergin durumda.  Mars, Koç burcunun yıldızı olduğu için de sabretmek, esnek davranmak Koç burcuna düşüyor. Marsın gergin enerji yüklemesiyle Koçların ani çıkışları, öfkeli ruh haleleri, sert tepkileri, sabırsız ve dikkatsiz hareketleri önem kazanıyor bu da Koçlara zarar verir. O yüzden bu ay her şeyi sakin, esnek ve sabırla halletmek gerekiyor.

Her şeyi bir anda halletmek için acele etmeyin adım adım gidin. Bu ay Koçlar için işte yöneticilerinizin veya aile büyüklerinizin sorunlar olabilir.  Sevgili Koçlar, bu sorunu çözecek kişi olabilirsiniz. Maddi sorumlulukları olan Koçlar için bu ay sıkıntıyı aşmak için güzel fırsatlar yakalayacaklar, özellikle Yeniayın dost burç Aslanda doğacağı 6 Ağustos itibariyle yapacağı güzel ve parlak girişimler işe yarayacaktır, maddi sıkıntıdan kurtulmayı başaracaktır. Bir girişiminiz ses getirecek, önemli kişilerin beğenisi ve desteğini alacak gibi görünüyor. 

Ne yaparsanız yapın önce kendinize güvenin, kendi işinizi kendiniz yapın. Herkesi etkileyen dışsal gezegensel açılar yüzünden kendi kendinize yetinmek gerekecek. Bir başkasına güvenirsiniz ama o kişinin bazı beklenmedik olumsuz yıldız etkileri sizin de beklentinizi boşa çıkarabilir.  Sorunlarınız, çözüm için sabır gerektirecektir. Yine de girişimler adına işleri tam da ortaya koyma zamanı, sevgili Koçlar vazgeçmeyin. 

Ağustos ayında siz ve aile büyükleriniz sağlığıyla ilgilenmeli, özellikle tansiyon, ani rahatsızlık veren sağlık konusu olabilir. Ayın ilk 10 günü ve ayın son haftasında dikkatli olunması gerekir. Sıcaklara sağlığınızı bozabilir, dikkatli olun.  Yollarda sakin ve dikkatli olun, evin güvenliğine önem verin…

Bu ay güzel, keyifli bir tatil imkanınız var görünüyor. Ama bu ay sonu gibi…Yeni iş düşünen Koçlar için, ayın 22’inden sonra güzel bir iş umudu var. İşine devam edenlerinse, yöneticileri ile zor da olsa güzel bir anlaşma sağlayacak. Ama unutmayın hep kendiniz yapın bir başkasından istemeyin. İş sahibi olan Koçlar ise, ayın ikinci yarısı işe alacakları eleman yetenekli, becerikli ve çalışkan biri olacak.

Yatırım ve taşınma için iyi bir zaman ay...

Aşk, Ağustosta zor görünüyor … Tutku ve gel geç hevesler karşınıza çıkacak. Aşkı olan Koçlar ise ilişkide, bir sorun yaşayabilir. İlişkiye dikkat etmek gerekir…
Boğa Burcu:  Ağustos zor ve tecrübelerle dolu olacak. Satürn zıt burcunuz Akrepte olduğu için sizi pek rahat bırakmıyor.  Her şeye rağmen büyük kazanımları, başarıları, yapmak istediğiniz büyük değişimleri de başarabileceğiniz zamanlardasınız, bunu da bilin, zor ama sıradan olmayan, özel zamanlardasınız.

Bu ay kardeş ve yakın dostlarla güzel bir anlaşma, birlik beraberlik söz konusu olabilir. Birlikte önemli bir hedefi gerçekleştirmeniz mümkün. Ağustos ayında iyi kötüye kötü iyiye dönebilir dikkatli ve sağduyulu ve inisiyatifli davranılmak gerekir.

Ağustos ayının başında ve sonunda sabit nitelikli burçlar için hayli sert açısal bağlantılar var. Son derece sabırlı, akıllı, sağduyulu ve sorumlulukla harekete gerekiyor bir konuda. Ayın ilk 10 gününde, sözlerinize dikkat edin, insanları kırmamaya çalışın. Birçok şeyi bir anda yapmak isteyebilirsiniz, ama gerçekten ne istediğinizi anlamak için düşünmeye zaman tanıyın.  Doğru kararları aslında ayın ilk 10 gününde verirsiniz, sonrada karar değiştirmemeye özen gösterin.

Ciddi bir tıkanma, çatışma yaşanabilir, bu kiminizin ailesinden, kiminizin ise, iş veya dost çevresinden büyük kişi olabilir. Dikkatli olun!Bazı Boğaların, anne veya anne tarafından birinin sağlık sorunu çıkabilir. Bu durum bir süre sonra yoluna girecek ama ani bir seyahate Boğaları zorluya bilir. Jüpiter yine de sizi koruyacak…

Bu ay iş konusunda Mars, Jüpiter, Merkür desteği altında, önemli ve yetkili kişilerin desteğini alacaksınız, bir anlaşma imzalayabilirsiniz. İşbirliği yaptığınız kişiler yüzünden işler aksayabilir, sabrederseniz işbirliği devam eder, yoksa yapılan işler bir süre sonra kesilebilir

Boğalar ilişkiler ile hayatla ve kendinizle yüzleştirecek tecrübeler yaşayacak, bu yolda insanlarla bir araya gelecekler.  Kadersel birlik, tanışmalar, kadersel bir araya gelmeler söz konusu. Hayatınızı ve yaşam tarzınızı, kişiliğinizi etkileyen ve değiştiren tecrübelere size geliyor.

Boğalar için eğitim konusunda çok iyi bir dönem açıldı,  iyi değerlendirin. İşi yazı veya müşteri ağını genişletmek isteyenler için son derece yararlı bir ay olacaktır, kalıcı işler gelecektir. Tanışma, tanıtım yapma zamanlarındasınız.

Boğalar için bu ay aşk gelebilir. Aşk bakımdan Eylül ve Ekim çok enteresan ve önemli. Ağustos ayı aşk için tohum atma ayı gibi…

İkizler Burcu: İkizler için para bu ay için de birinci planda bu ay sonuna kadar da devam edecek.

Parayla ilgili güzel, mutlu eden gelişmeler var ama harcamalar da var, bunun için de çok dikkat etmek lazım.  Keyifli bir kısa tatil olasılığı var. Eğitimle ilgili de güzel bir haber var.  Tanıtım, reklam, işleri büyütmek adına çok güzel sürpriz ataklar yapmak Ağustos ayı söz konusu.

Yeniay’ın 6’sında Aslanda doğmasıyla birlikte önemli projeleri başlatmak, bir anlaşmaya imza atmak için hareket görünüyor. Ortak çalışmalar size para ve güç getirecek görünüyor.

Ay sonunda tatil yapmayı düşünen İkizler, eğer çalışıyorsanız iş yerinden şimdiden almaya bakın, sonra ay sonu izin sorunu doğabilir. Ani misafirleriniz olabilir ve tatilinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Ağustos ayında karşılaşmalar, randevular, seyahatler, görüşmeler ve anlaşmalar çok önemli görünüyor. Bu girişimler iş ve genel hayatınızı değiştirecek anlaşmalar olabilir. İşbirliği önem kazanıyor, çok güzel bir anlaşma yapacaksınız gibi görünüyor.

Resmi başvuru yapacaklar güzel bir zaman. Müjdeli haberleriniz var. Ağustos ayı sonunda parasal konulardaki zorlukları hallediyorsunuz bu da hanenize para girişine sebep olacak ve bir iş için başlangıç söz konusu.

İkizlere Ağustos ayı  aşk için ilginç durumlar sunacak. Ayın 16’ında Terazi burcuna geçecek Venüs aşk hayatınızı da hareketlendirecek gibi... Aşk için çok sürprizli Ağustos ayı. Ağustosun en şanslı açıları İkizler burcunda görülüyor. İş ile ilgili pek çok güzellik yaşamınıza girmek üzere.

Parlak ve şanslı, başarılı işler çıkarmanız için Ağustos ayı çok önemli bir ay. Başarılı, parlak ve verimli işler yapma zamanı artık İkizleri bekliyor.

İş değişikliği yapan İkizler mutlu olacak, kafanıza göre bir işe bulma keyfini yaşayacaksınız. Güzel ve mutlu bir olay için aile ile yakınlarla bir araya geleceksiniz. İşte ve kalbinizdeki amacınıza uygun bir hedefe ulaşmanız çok mümkün bu ay. Bu ay bir başarınızı, bir sevincinizi kutlayacaksınız. Genel itibariyle, işlerin yoluna girdiği bir ay İkizler için. Her şey yoluna girerken bazı İkizler burcu ünü beklemeli.

Yengeç Burcu: Burcunuzda bulunan Mars biraz agresiflik, sabırsızlık ve öfke verse de, yine de, sizi canlandıran ve harekete geçiren olaylarla öfkeye yönelteceğiniz enerjinizi eyleme ve işleri halletmeye sevk edebilecek, gergin enerjilerden çabuk uzaklaşabileceksiniz.

Yine de Yengeçler ayın 6’sına kadar dikkatli olmalısınız. Ani öfke size zarar verebilir. Pozitif düşünce ile hareket etmelisiniz. Aksi takdirde kaybeden siz olacaksınız. Ayın 6 sına kadar ve Ağustos sonu çok dikkatli ve sabırlı olun.

Yıldızlar Yengeçlere az zamanda çok işler başaracak yüksek bir enerji ve girişkenlik veriyor.  Sıkı bir çıkış, dikkatleri çeken güzel bir çıkış yapabilirsiniz, istediğiniz hedefe çok hızlı bir hamleyle ulaşabilirsiniz. Yeter ki enerjinizi doğru hedefe kilitlenip sabırlı davranın.

Ağustosta hızlı duygu geçişleri sağlayacaksınız.  2012 Ekim ayından beri yapmayı amaçladığınız şeyden vazgeçmeyin, yüksek sesle seslendirin amaçlarınızı, insanlardan beklentilerinizi ve taleplerinizi rahat bir dille isteyin.

Yeni işe girmek isteyenler için güzel bir ay, fırsatları zengin bir iş imkanı çıkabilir karşınıza.  Ağustos ayında çelişkili durumlar da söz konusu. Doğru hedefi yanlış yerde arıyor olabilirsiniz, yanlış kişiyle muhatap oluyor olabilirsiniz. Bu ay yıldızlar sezginizi yükseltirken, payınıza düşen bu tür bir hatayı hızla telafi edebilirsiniz.

Geçen ay ve bu ay yapacaklarınız uzun bir geleceğe damgasını vuracaktır.. O yüzden özenli, dikkatli, kararlı ve cesur olun derim.  Ağustosun ilk yarısı yapacağınız girişimler size iyi paralar kazandırabilir.  Bundan dolayı da kendinize güveniniz ve keyfiniz yerine gelecektir.

Yeniay 6’ında Aslan burcunda para evinizde doğarken, patrondan prim istemekten, istediğiniz parayı dile getirmekten çekinmeyin. Yeni yolunuzda yıldızlara güvenin.

Aşk  hayatınızda bir yol ayrımı var, olmayan ilişkilerin hiç şansı yok, ciddi ve kadersel aşk zamanlarınızdasınız yine. İlişkide sorun yaşayanlar varsa, ayın ilk yarısı zor ama bir o kadar da güzel, hem sizi hem partnerinizi kararlı yapıyor yıldızlar. Bir araya gelmek için, sorunları çözmek için iyi zaman. Yeni aşk isteyen ve bekleyen varsa, bu ay şanslısınız.

Aslan Burcu: Ağustosun başında, Yengeçte bulunan Mars ile Koçta bulunan Uranüs arasında tam kare açı gerçekleşecek. Ayın ilk günleri sinirlerinize hakim olun, sabırlı olun Ağustosun 6’ında Aslanda doğacak Yeniay zamanına kadar sürecek bu gerginlik.

Aslanlar beklenmedik bir şekilde bir mekan değiştirmeye hazırlanıyor. 6 Ağustos bu olayı tetikleyecek görünüyor, hızla mekan değiştirmeyle ilgili işlerinizi halletmeye koyuluyorsunuz ve sanırım 21 Ağustosta da işlerinizi tamamlayacaksınız. Mekan değişimi 28 Ağustosta Marsın burcunuza geçmesiyle birlikte tetiklenecektir.

Marsın Satürnle sert açısı, resmi işlerde sorun yaratabilir, sabırlı davranın. Ayın ilk 10’u ile ayın 25’inden sonrası yıldızlar, aile büyüklerinden biriyle ilgili sağlık sorununu gündeme getirebilir.  Her konu da aklınıza ve duygularınıza hakim olmayı ihmal etmeyin.

Ağustos ayında Aslanlara para gelecek. Eş veya aile desteğiyle istediğiniz bir şey, bir mal edinme söz konusu olabilir. Ağustos sonuna kadar aile ile bir konuda baş başa verip ciddi bir karar vermeniz söz konusu.

Düşmanlar için ayın sonunda maskeler düşüyor.  Aslanlar için kimler dost kimler düşman görünür olacak. Para durumu bu ay boyunca iyi, girişimciliğinizin, kendinizi göstermenin faydalarını göreceksiniz, bol bol para kazanacaksınız. İş anlaşmaları için de güzel bir ay aslında. Varsa işle ilgili ciddi bir kararınız bence bu ay yapın, zaten dikkatinizi bu ay olacak güzel pozitif işlere vermek sizi diğer sıkıntılardan koruyacaktır, enerjinizi de boşa harcamayacaksınız böylece. Bu ay parasal güvenliğe, evinizin güvenliğine de dikkat edin, ayın 28’ine kadar.

Gelgeç uçucu duygular var bu ay, ancak ağustos sonunda gerçek aşka kavuşacak görünüyor. Ama eğlenceli bir ay olabilir duygusal bakımdan. Bir konuda aile ile bir araya gelme var, bu bir gönül işi olabilir.

Başak Burcu: Başaklar için bu ay Güneş 12.evinizde, bu içinize umutlar doğurur, biraz da sabırsız yapar sizi. Uzak yerlere seyahatler, bazıları için seyahatlerin önemli olduğu görünüyor, önemli kişilerle özel görüşmeler yapmak üzere planlar yapılacak. Şans yıldızı Jüpiter idealler, hayaller evinize girmişken, dileyin Jüpiterden ne dilerseniz…

Başakların önceden tanıdığı ve uzun süredir görüşmediği bir dosttan, özel ve şanslı teklifler gelebilir. Birden, hayatınızda şansınızı açacak, hayatınızı iyileştirecek fırsatları hayatınıza taşıyacak teklifler olacaktır bunlar. Gelen yeni teklif, teklifler sizi ana yolunuzdan çıkarır mı, diye düşününce, bence hayır, tam tersi, sizin birçok yapmak istediğiniz şeylere de vesile olur. Hayatınıza maddi-manevi çeki düzen, maddi-manevi gelişme ve büyüme gelir. 

Bu ay görüştüğünüz insanlar ve görüşmeler sizin için çok önemli. Hayatınızı geliştiren görüşmeler ve imzalar atabileceksiniz. Geçen aydan başlayan bu süreç bu ay da hızla devam edecek. Sağlam sözler bu ay verilir ve Ekim ayında bunun meyvelerini toplarsınız.

Ayın 15’ine kadar size yanaşanlara dikkat her an dolandırılabilirsiniz. İş ve işbirliği durumları giderek gelişiyor sizin için. Kardeş ve dost dayanışması süper bu ay. Karşılıklı müthiş bir dayanışma ve destek var. Başaklar bir yakının düğününde dost ve yakınlarla bir araya gelecek.

Ağustos ayında aşk aklınızı başınızdan alabilir. Bu ay dost-düşmanı da çok iyi tanıyacağı bir ayda Başaklar. Birilerini açıklamalarınızla şaşırtacaksınız, işbirliği size çok şey kazandıracak maddi manevi. Başaklar güzel bir olayın müjdesini verecek sevdiklerine.

Terazi Burcu: Ağustos ayında tepenizde yıldız hareketliliği devam ediyor.  Tatsız olaylar yaşayanlar için, sıkıntılardan kurtulacağı zaman olarak ayın 6’sında Aslanda doğacak Yeniay dönemini çok önemli. Bu günden itibaren hızla sıkıntılardan kurtulacağınız günler başlıyor, hatta bir dileğinizin de gerçekleşmesi mümkün 6’sında doğan parlak Yeniay’la beraber.

Geçen aydan pişmanlıklar veya üzüntülü olaylar yaşadıysanız, telafi etmeniz için 6’dından sonraki güzel yıldız etkilerinden faydalanmanız akıllıca olacak. Ayın 8’inden sonra Merkür’ün de Aslana geçmesiyle, hızla gelen fırsatlarla sıkıntılı durumlardan sizi kurtaran güzel ve mutlu eden fırsatlarla meşgul olacaksınız. Bir başarı kazanmanız, bir ödül almanız bile mümkün.

İlişkilerinizi hızla düzeltebileceksiniz. Sevdiklerinizle inanılmaz bir uyum içinde olacaksınız, sorunları geride bırakacaksınız. Karşılıklı güzel haberleri paylaşacaksınız. Ayın ikinci yarısı ilk yarısından adeta farklı ve mutlu geçecek.  15inden sonra tatile çıkarsanız mutlu olacaksınız.

Eğer bir haksızlığa maruz kaldıysanız 15inden sonra haklılığınızı kabul edecekler, haksızlık yapan sizseniz hatanızı telafi etmeniz gerek, aksi taktirde, bir yol ayrımı, bir hesapları kesme yoluna girmiş bulursunuz kendinizi.

Aileden sağlık problemi görülebilir.  Çalıştığınız yerden beklentilerinizi almanız için zor da olsa, ayın ilk yarısı iletişim kurun, görüşün özellikle 6’sından sonra istekleriniz yerine gelebilir. Ancak ayın son haftasında artık ilgili kişileri zorlamayın. Bu konuyu birkaç ay sonraya halletmeye bırakın. Yeni işe girmek isteyenler için, bu ay güzel haberler gelecektir yine 6’sından sonra diyeyim. İşe girmeniz mümkün bu ay.

Ağustos ayında aşk ilanı var Terazilere, ayın son haftasında bu ilanı duyacaksınız gibi görülüyor.Aşkla ilgili güzel sürprizli bir haber, bir teklif söz konusu.

Projeler, büyük işlerle uğraşan Teraziler, işin imza ayağını bu ay tamamlarsınız, ancak eylem ayağı için, bazı resmi sıkıntılar için beklemeniz gerekebilir, gerekli para desteği geç gelebilir. Yine de, iyi para kazanacağınız zamanlardasınız, iyi değerlendirin. Hatta kiminize daha üst bir görev teklifi bile yapılabilir.

Akrep Burcu : Ağustos ayı bir hedef üzerinde, zorlu ve yorucu bir koşturma, mücadele yapacaksınız görünüyor, epeyce iş yapacaksınız, işleriniz akacak ama zor bir iş görünüyor, bu da sizi hayli yoracak gibi, en sonunda istediğinizi elde edersiniz, ancak zorlayarak elde edersiniz, kolay lokma değil istediğiniz iş.

Ağustosun ilk yarısı sizin için oldukça hareketli ve güzel geçecek görünüyor. Ayın ilk yarısı iş koşturması arasında, yakınlarla görüşme ve bir tatili de araya sıkıştırabilirsiniz. Yani bir yerde sorunla meşgul olmak başka bir sorunun çözülmesine katkıda bulunacak gibi, çözmeye çalıştığınız sorundan ziyade.

Yaşantınızla ilgili önemli kararlar verdirecek sizi geçen aydan beri yaşadıklarınız. Adeta yaşam tarzınızı değiştiren atılımlar söz konusu. Hayata başka perdeden, başka yerden bakmaya başlayacaksınız. Belki uzun süredir yapmak istediklerinizi artık ertelemeyip yapmak isteyeceksiniz. Bunun için şansınız da size yardım edecek, ihtiyacınız olan insanları adeta yanınıza getirecek, ulaşmak istediğiniz kişilere şıp diye ulaşabileceksiniz.

İhtiyacınız olan ve mutlu olmanız için gerekli şeyleri göreceksiniz, gözünüz açılacak. Bir şeyleri kesin olarak geride bırakacaksınız. Bu ay mekan değişimi, tayin vs bekleyenler, iş değişikliği bekleyenler, işiyle ilgili önemli bir hedefine ulaşmak isteyenler için iyi bir zaman, değerlendirsinler. Hayatınıza tam anlamıyla çeki düzen ve ilerleme sağlayacak, yaşam kalitenize olumlu katkılar getirecek şanslar sizi bulacak.

Önemli kişilerle iş anlaşması için masaya oturacak Akrepler. Yalnız ay sonunda bir ikilem veya yol ayrımı var. Güneş haritanızın tepesinde bu ay, zorlu ama bir o kadar da başarılı işler çıkaracağınız zamanlardasınız. Jüpiter kendi doğal evine yerleşmişken, sizin burcunuzla aynı su grubundan Yengeç burcuna geçmişken, bence para bekleyin hem de iyi paralar bekleyin. İş, projeler, hatta şanstan ve aileden veya mahkemelerden gelen paralar kazananlar olacaktır. Bu ay para işlerine, önemli paralar getirecek işlere imzaları atacaksınız. Hiç beklemediğiniz yerlerde iyi para vadeden iş teklifi bekleyin derim.

Ayın ilk yarısında aşk fırsatları var, ancak ikinci yarısında başka şeylerle meşgul olacaksınız. Aşk için yine de gelecek ayı beklemek gerekebilir somut ve olumlu gelişmeler için. Bu ay hem iyi hem biraz havada duygular söz konusu.

Yay Burcu: Ayın yarısına kadar geçen aydan devam eden Yengeç burcundaki yıldızların etkileri gündeminizi oluşturacaktır. Geçen aydan halletmeniz gereken işleri ayın yarısına kadar yapın.

Ayın ilk 10 gününde, özellikle ilk 3-4 gününde, Mars-Uranüs tam karesi var, bu sağlığa dikkat etmek gerekir demektir. Ani harekete, ani aksiliklere karşı dikkat edin, sıcaklara karşı önlem alın, tansiyonunuza dikkat edin derim. Aileden birinin sağlık problemi de olabilir.

Ayın son haftası, yollarda aksiliklere karşı dikkat edin ve ayrıca bazı yasal prosedürlerin takılması konusunda daha sabırlı olun derim. Ay sonlarında tanıdık kişiler gelebilir, mutlu karşılaşmalar söz konusu olabilir.

Ayın ikinci yarısında, Başak yıldızlarının devreye girmesiyle beraber, iş, yasal işler, kariyer konusunda güzel gelişmeler bekleyin. Yeni işe başlamak isteyenler için özellikle ayın 5’inden sonrasını ve 22’sinden sonrasını tavsiye ederim. Ancak 27’sinden sonrasında engellemeler olabilir, ondan önce başvuru yapın ve sabırla olması için bekleyin derim.

Genel itibariyle, 8’inde Merkürün Aslana geçmesinden sonra, işlerinizde hızlı ve güzel gelişmeler, beklentilerinizin hızla gerçekleşmesi ve keyifli başarılar söz konusu olacaktır. Güzel haberler gelecek ayın ortasından itibaren. Sürpriz telefonlar alabilirsiniz, sizi şaşırtan ve sevindiren haberler alabilirsiniz.

Para konusu bu ay önemini sürdürüyor, tıkanma, zorlanma, harcama, borç ödemeler devam ediyor, ancak Jüpiterin yatırım ve alacak, verecek evinize girmesiyle beraber bu konularda eski sorunları geride bırakmanıza yardım edecek yeni ve olumlu bir maddi sürece de girdiniz, bunun güzel sonuçlarını bu ay alacaksınız.

Aşk da sürprizler var bu ay.  Bu eski bir aşktan haber olabilir, yoldan bir aşk alabilir, hoşlanma yaratan bir takım duygusal gelişmeler olabilir, zaman gerekecek gibi görünüyor.

Oğlak Burcu:Değişim yapma, başka şeylerle meşgul olma, yeni insanlar tanıma, yeni şeyler yapma arzusu içindesiniz. Rutinden çıkmak, hayatınıza bir açılım kazandıracak yeni şeylerin arayışındasınız. 

Belki geçen ay bazı yakınlarınızla bu konuda çatışma yaşamış olabilirsiniz, ancak şimdi isteklerinizi kabul ettirme noktasına gelmiş görünüyorsunuz. Hatta resmi bağlamda sıkıntı, açık bir çatışma içerisindesiniz. Ancak geçen aydan beri devam eden bazı yıldızlar, artık bu konuda bir sonlanma, bir tamamlanma da getirecektir. Artık o konunun geride kalması lazım. Yıldızlar sizi zorluyor, ama şans sizden yana. Bu ay bir konuda sonuç almanız lazım. Ayın sonunda, güzel bir anlaşma, güzel bir şeyin altına imza atmanız söz konusu. Bu yeni bir iş anlaşması, resmi bir yazı olabilir. Başarı ve ilerleme getiren bir şey.

Ay sonunda, Marsın biraz sert etkisi söz konusu, bu bakımdan, ayın son haftasında, varsa sağlık sorununuz özen göstermelisiniz. Aşk bakımından ilginç görünüyor. Karşı tarafın beklentileri yüksek, sizinkinden farklı görünüyor. En güzeli ağırdan yavaştan almaktır durumları.

Kova Burcu: İşle ilgili bir değişime hazırlanıyor olsa gerek, bir mekan değişimi söz konusu olabilir. Sorunlarla meşgul olup aşmak için biraz emek sarf etmeniz ve zaman içinde sorunu bertaraf etmek için sabırlı olmanız gerekebilir, sabırla ve gayretle kendinizi yeni çevrenize kabul ettirebilirsiniz. İş yerinde baya değişiklikler söz konusu. Bir aile büyüğünün sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ay sonunda bundan özgürleşme söz konusu. Kovaların bir yakını bir operasyon geçirebilir. Ayın başı gergin ama 5’dinden itibaren iyi gelişmeler olacaktır.

Ayın başı ve son haftasında siz de birileriyle tartışmamaya dikkat edin, ayrıca hesaplara dikkat edin. İşte yoğun ve yorucu çalışmalar yapacaksınız, ancak işleri de halletmenin rahatlığı ile mutlu olacaksınız. Aşırı çalışma sizi yorabilir, dinlenmeye vakit ayırın.

Kovalar ay sonunda aniden bir seyahat yapabilir. Aşk hayatınız ilginç görünüyor, geçen aylarda başlayan bir ilişki için şimdi sorgulama zamanı, duygularınızı anlamak için bu ay önemli bir zaman.

Balık Burcu:Bu ay ilişkiler önem kazanıyor sizin için Venüs zıt burcunuzda, ilişkilere sizi odaklıyor. Bu ay yakın ilişkilerinize önem verin, sizden sevgi ve ilgi bekleyenlere kulak verin. Başka insanların duygu ve beklentilerine karşı açık olun. O zaman kendi duygularınız ve beklentilerinizi de daha iyi anlarsınız.

Girişimci ve ataksınız bu ay, özellikle dost ve yakın kişilerle birlikte önemli girişimler üzerindesiniz anlaşılan. Yıldızlar sizi oldukça istekli ve kararlı yapmış durumda. Bazı konularda akılcı yaklaşımda olduğunuzu düşünüp, duygusal bakmanız lazım içinizde ışık yanacak, doğruyu göreceksiniz, neler yapmanız gerektiğini, hedeflerinize giden yolun doğru olup olmadığını vs. her şeyi net göreceksiniz.

Balıklar bu ay bir işbirliği, bir ortaklık ya da bir kurumun kurulmasına ön ayak olan bir grubun içinde olacak.  Parasal beklentileri iyi hesaplamak gerek, özellikle ayın son haftasına kadar yıldızlar sizden yana.  Bir de bu ay sizinle birlikte olup ay sonunda, oyunbozanlık yapan biri olabilir.  Bu ay dava, mahkeme gibi şeylerle uğraşan varsa, kazanma ihtimali var.

Bu ay ani gelişen bir sağlık sorunu kiminiz için acil ve kısa bir operasyon gerektirebilir. Yıldızlar sağlığınızı korumakta, ancak sizden özen de beklemekte. Öte yandan, uzak vadeli bir amacınızda iyi kazanç görünüyor. Güç birliği büyük para getirir, ancak bir ayıklama da lazım gibi, aranızda su koyuverecek biri varsa, erkenden görmek lazım.

 Balıklar platonik bir aşkla meşgul olacaklar, olmayacak birine aşık olacaklar. Balıklar her türlü aşka yelken açacak.

Çeşitli yazılardan derlenmiştir.

Hayatta her şey gönlünüzce olsun dileği ile…

 

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..