Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '13

 
Kategori
Burçlar
 

2013 Eylül ayı Astroloji/ Gökyüzü ve burçlar

2013 Eylül ayı Astroloji/ Gökyüzü ve burçlar
 

Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir ay olsun!


Gökyüzü bir birine açılarla biraz sinir stres yollasa da bize, gene de sürpriz dolu ve mutlu haberler taşıyor 2013 Eylül ayında. Yalnız dikkat etmemiz gereken ay sonunda trafikte dikkatli olmalı ve burkma, kırılmalara dikkat! Ama geneli bizim hepimize çok mutlu yenilikler ile geçecek bir ay Eylül 2013…

Bakalım sizlerinde hoşuna giden sürprizlerle mi dolu? Astroloji , yıldızlarla gökyüzünde dans ederken burçlar bize neler söyleyecek?

5 Eylülde yeni ay Başak burcunda veDolunay iseBalık burcundadoğuyor. Başak, Balık, Yay ve İkizler etkilenecek bu bu durumdan.. Burçları veya Yükselen burçları bu dereceye yakın olanlar için başlangıç ve bitiş/tamamlanma zamanları olacaktır.
Yani bu burçların ilk 10 gününde doğanlar ile son bir haftasında doğanları. Ayrıca Yeniay-Dolunay Ay burcu bu burçlarda olanları da etkiler.

9 Eylüle kadar Merkür Başak'ta; daha sonra Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak.29 Eylülde ise Akrep burcuna geçecek, yine Başakta gezen Güneş 22 Eylülde Terazi burcuna geçecek. 12 Eylülden sonra Venüs Teraziden Akrep burcunda hareket etmeye başlarken; ay boyunca Jüpiter yıllık yolculuğuna Yengeçte devam edecek. Mars 29 Ağustosta Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak ve 16 ekimde Başak burcuna geçecek.Yine Ay boyunca Uranüs ve Neptün retro yaparken Plüton 20 eylülde ileri hareketine başlayacak.bakalım, dönüşüm adına hangi gizli olayları açığa çıkaracak..
Plüton Aşka dayanan duygularımızın atağa kalkmasıyla kendimizi enerjik ve güçlü hissedeceğiz Yaşantımızdaki kişilerle ortak aktivitelere katılacağız. Sosyal statümüzle ilgili yapılanmalar söz konusu. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Bugün, maddi konularda sabit düşünmekten vazgeçmeliyiz. Kamu olaylarında farklı sunumlar gündeme gelecektir..Kararlı düşünmenin artılarını zaman bize olumlu bir şekilde gösterecektir. Seyahatlerin ve gezi programlarının gündeme geleceği bir gün Adres değişiklikleri yaşayacağız. Uzun süredir ziyaret etmek istediğimiz eski dostlarımızla buluşabiliriz. Yine toplumsal karışıklığa neden olacak olaylar tetiklenebilir.Uranüs ve Neptün ay boyunca retro’da kalacak. Jüpiter Yengeçte ve Satürn Akrepte düz pozisyonda ilerleyecekler ay boyunca.
Ayın 7’si hatta 10’una kadar, Mars-Satürn arasında sert kare kontağı olacak, bu günlerde hemen herkesin sakarlıklara, kaza risklerine, düşme, bacak kırma vs dikkat etmesi gerekir ve yasal sorunları çözmek için sabırlı olmaları gerekir. 10’undan sonra engeller, aksaklıklar kendiliğinden aşılmaya başlayacaktır.

Koç Burcu: Parada şanslısınız bu ay…Evde ve ardından tatil ve eğlence için masraf var. Ayın ilk yarısı sağlık konusuna ve trafiğe dikkat edin derim. Gittiğiniz bir yerde yasal bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

Yeni işe girmek isteyenler başvuru yapsınlar. Ayın 9’undan önce başvurursanız iyi olur. Düzenli geliri olan, sakin ve gayretle çalışacağınız bir iş bulabilirsiniz bu ay. Bu arada işe başlamak için en iyi ay sizin için bu sene, Aralık ayı.

Parada 11’inde Venüs Akrep burcuna geçecek, sizin de yatırım, alacak-verecek evinizde olacak, parada beklentilerinize uygun bir güçlenme, ödemeleri zamanında yapma mümkün olacaktır. para konusunda eş, aile desteği söz konusu olacak. Giderek moralinizi düzeltecek ve bir bolluk yaşayacaksınız. Bu ay parada kesinlikle şanslısınız.
Sağlık : Sağlıkta iyileşme ve güçlenme yaşayacaksınız. Hele Mars’ın dost Aslan burcuna geçmiş olmasıyla, hızla iyileşme ve bedensel güçlenme gelecek.
Ay boyunca aktif, dinamik, dışa dönüksünüz, tuttuğunuzu koparacaksınız adeta. Dost kişilerden güzel iş veya girişim teklifleri alabilirsiniz, 1 sene sonra olacak çok güzel girişim fikirleri üreteceksiniz, planlar kuracaksınız dost kişilerle..

Aşk: Macera, tutku, coşkun istekler, duygular, romantizm tavan yapacak. Ancak aşk için gelecek ayı beklemek gerekebilir. Aslında 11’ine kadar zıt burcunuz Terazide gezen Venüs kiminize aşk vaat ediyor, fakat cinselliğe kayabilir.Gelecek ayı beklemek sanki daha iyi olur.

Boğa Burcu: Bazı Boğalar taşınabilir, bu ay sonunu bulabilir. Odak noktanız bu ay özellikle ev olacak.

Satürn zıt burcunuza girdiğinden beri, sizi ilişkiler, resmi işler, mahkeme, evlilik gibi konular üzerinden ciddi dönemlerden geçirmekte. Yurt dışı konusu gündeme gelebilir. Ayın başında veya kiminiz için sonunda pat diye gündeme oturabilir, iş ciddileşebilir. Evle ilgilenirken, birden gündeminiz aşka kayabilir veya işe odaklanmışken, bir resmi prosedürle uğraşırken bulabilirsiniz kendinizi.  Evde sakarlıklara karşı, evin güvenliğine dikkat edin! Ayın 9’una kadar karar vermek ve imzaları atmak veya ayın 29’undan sonra atmak iyi olur. Paradan yana çok şanslısınız.

Sağlık: Ayın son haftası da sağlığa dikkat edin, özellikle bel, fıtık, veya varsa şikayetiniz böbrek konusunda özen gösterin. Bol su için!

Aşk : Kalbi boş Boğalar birden aşık olabilir. Aşk her an gelebilir durumları söz konusu sizin için. Şaşırtıcı zamanlardasınız bu konuda. Evlilik teklifi yapan veya alan olacak.  Ayın 29’undan sonra aşk konusunda her şey netleşir diye görüyorum. Yeniay-Dolunay aşk evlerinizde ve girişim evlerinizde doğuyor.. Aşk gündemi etkileyen bir gelişme olsa gerek. Çocuk isteyenler için de enteresan hareketli zamanlar..

İkizler Burcu: Tanıtım, işlerini genişletmek için atak zamanı, reklam, tanıtım, yayın, gezerek işlerini halletmek, büyütmek için iyi zaman. Bu ay tam İkizler gibi olacaksınız, aktif, hareketli, yerinde duramayan, bol iletişim içerisinde, enerjinizi rahat akıtabilmek sizi mutlu edecek. Geçen aylar para ve ciddi işlerle meşgul olmak sıkmıştır sizi, şimdi eğlenerek iş yapma zamanı ve tatil zamanı.

Tatil için iyi zaman. Dostlarla, yakınlarla bir anda gündeme gelen maceralı, güzel bir tatil imkanı doğabilir. Planlı tatilin haricinde tatil imkanı hediye gibi gelebilir. Gittiğiniz yerlerde yeni insanlarla tanışmak, dostluklar kurmak mümkün. Kafanıza göre insanlarla karşılaşacaksınız, tam sizlik.

Siz de ayın ilk yarısında yola, trafiğe dikkat etmelisiniz.

Ayın ilk yarısında yer yer işte çıkabilecek aksilikler ayın ortasına doğru kendiliğinden düzelecektir, geçici aksaklıklara takılmayın derim. 5 ve 19 Eylül Yeniay-Dolunay zamanlar size bir başlangıç yaptıracak anlaşılan. Önemli bir çıkış için iyi zamanlar.
İşe başlamak isteyen İkizler ayın 29’undan sonra başvuru yapabilirsiniz, başlamak ise gelecek ayı bulabilir. Sağlam ve iyi bir iş olur. Parasal kazancı iyi olacak. Banka için29’undan sonra somut adım atabilirsiniz. Ama bir şeyden vazgeçmek istiyorsanız, bir hesabı kapatmak vs o zaman ayın başı ve ortası daha uygun.

Bir hesapta bekleyen ve unuttuğunuz bir para olabilir ya da epeydir beklediğiniz bir para olabilir, nihayet Venüs 11’inde Akrep burcuna geçince, elinize geçecektir. Hatta kiminiz belki yıllar önce resmi bir para hakkı elde etmiş olabilirsiniz, bu türden bir parasal şans, yani geçmişten gelen bir parasal şansa açık bir zamandasınız, bu bakımdan bu ay ve Kasım ayı sürpriz ekstra paralar getirecek gibi görünüyor size. Aileden para, miras alan da olacak.

Fazla para kazandıracak işlere yönelmeniz size şanslı kapılar açacaktır. Para konusunu garantiye alın yapacağınız işler garanti, sağlam adımlar attıracaktır size. Sizi giderek parlatan ve işlerini açan türden çalışmalar olacaktır. Ayın 10-29 arası imzalar konusuna dikkat edin, imzaladığınız bir kağıdı iyi okuyun. Ayrıca kiminiz sanki bir şeye nokta koyacak, bu resmi bir prosedürle ilgili bir şey.

Para konusunda gerçekten gizemli ve enteresan bir zamana girmişsiniz. Hiç aklınızda olmayan paralar elinize geçecek. Bu ay ve hatta Marta kadar bu konuda beklenmedik sürpriz şanslara açıksınız. Kimi İkizlere bir yeri kurmak görevi verilebilir. Temeliniz atan kişiler arasında olabilirsiniz. Bu türden bir iş ay sonunda kendini gösterir.
Aşk:  Ayın 11’ine kadar aşk hareketli görünüyor. Ancak gelecek ay aşk sizi mutlu eden bir noktaya taşınabilir, onun için sabırlı olun! Bazı İkizlerin aşk karşısına gittiği bir banka, hastane, bir resmi kurumda çıkabilir.

Sağlık:  Şikayeti olanlar ay sonu doktora giderse daha iyi sonuçlar alacaktırİş konusunda resmi adımları dediğim gibi, ayın 9’na kadar veya 29’ndan sonra atın derim.

Yengeç Burcu: Hem gezmeye hem eve eşya almaya harcama yapacaksınız.
İşten paralar kazanabilirler, birden gelişir kazançlarınız, ancak harcama da var. Hareketli ve hızlı iş trafiği sizi bekliyor. Kısa sürede halledilmesi gereken keyifli ve para kazandıran işlerle meşgul olacaksınız, paralar gelecek, sonra paralar bir yerlere yatacak. Yapacak bir şey yok, Mars para evinizdeyken. Zaten parlak işler, keyifli işler çıkarmak moralinizi yükseltecek, giden parayı dert etmeyeceksiniz. Lüks harcamalar bile yapabileceksiniz.

Yeniay ve dolunay yol trafiğinizi hareketlendirecek görünüyor. 5-19 Eylül arası bol seyahat gündemde, gelen giden, telefon trafiği bol olacaktır. Şans yıldızı Temmuzda burcunuza girdiğinde beri, hayatınıza yeterince hareketlendi, can kan geldi. Zıt burcunuzda bulunan Plüton ise, sizi ilişkilerde ciddi dönüşümlere sevk etti, derken, hala kararlarını alamayanları ise, bu ay yıldızlar almaya sevk edecektir.
29’undan sonra Merkürün dost Akrep burcuna girmesini beklesiniz iyi olur.
Para: Ciddi anlaşmalar veya acele girişimler yapmayın, düşünülen, planlanan işler başarı getirir. Düşünün taşının ayın sonunda atım atın derim mesela. Veya Kasıma bırakın!

Aşk : Hareketli, ama kıskançlığa dikkat! Evlilik kararı verebilir bazı Yengeçler. Ay sonunda aşk yine gündemde olacaktır, kalbi bol olan aşk bekleyenler için ay sonu aşk gündeme girecektir. Aşk hayatı ciddi şekilde hayat rotanızı belirleyecek. Dikkatiniz aşk, çocuk ve bununla ilgili kararlarda.

Düğün planı içinde olanlara ayın ilk yarısını veya Kasımı tavsiye ederim.
Evli olan Yengeçler ise, çocuklarla ilgili güzel bir karara varacaklar. Hatta çocuk için bazı ev değişimi planı içinde olabilirler.

Aslan Burcu: Bazı Aslanları yasal sorunlar ve öfke kontrolü hususunda uyarmak lazım, özellikle ayın ilk 10 gününde ve son haftasında.

Mars ay boyunca burcunuzda olacak, size inanılmaz bir güç ve cesaret verecektir, daha önce sabrettiğiniz veya kendinizi tuttuğunuz konularda birden inisiyatif alır, tavır koyarsınız. Yapmaya çekindiğiniz şeyler için de içten gelen cesaretle atılırsınız.
Bu ay yollar, uzaklar ve yeni arkadaşlıklar size şans verecektir, bu konuda güzel tesadüf karşılaşmalar yeni ve hızlı dostlukların kapılarını açacaktır. İşlerini genişletmek isteyenler uzaklarla iletişime geçebilir, internet ağının zengin yeniliklerinden faydalanabilir.

İş hayatına yayın, finans, yurt dışı bağlantılı veya uzak yerlerle bağlantılı işlerden biriyle başlamak isteyen, tayin isteyen, yer değişikliği isteyen, yeni bir iş alanına girmek isteyen Aslanlar bu ay bir girişime adım atsınlar derim. Bu ay başlayan iletişimler ileride size somut iş alanı veya yaşam alanı açacak tohumları ekecektir.

Evde sorun yaşayanlar var gibi. Ay sonunda eve gelen yakınlarınızla evle ilgili sorunu ortaklaşa konuşup bir karara bağlayabilirsiniz. Şimdilik gizli olan veya kafada olan ev, yatırım planlarınız var gibi, bunun da bir zamanı var, ama kesin olacak görünüyor.
Para:  Bu ay güzel görünüyor, 5 Eylülde Başakta Yeniay para evinizde doğuyor, size bol para getirecek görünüyor, beraberinde işlerinizi açacaktır, kendinize güveninizi yükselten işlerin açılması moralinizi yükseltecektir.

Aşk: Uzaktan gelen biri ile aniden maceralı bir ilişki başlayabilirsiniz, ancak bu aşk mı geçici heyecan mı anlamak için gelecek ayı beklemek gerekebilir. Gelecek ay aşk konusu kendiliğinden, gelişen olayların ardından yoluna girecektir. Duygularından emin olmayanlar gelecek ayı beklesinler. Emin olanlar ise, şartların gelişmesi için acele etmesinler.

Başak Burcu: Başaklar bu ay sizin ayınız, ancak sessiz, sakin kalma, planlarını içten, gözlerden ırak yapma zamanıdır. Başarıya oynayın bu ay ancak en büyük bombayı Kasımda patlatın! Bu ay başarılı, aktif, parlak geçebilir, kendinize güveniniz yüksek, iletişim becerileriniz süper olacaktır, insanları ikna kabiliyetiniz yerinde, girişimler için süper bir ay. Uzun zamandır planladığınız önemli girişimlere bu ay imzayı atacaksınız, önemli imzalar, önemli işbirlikleri olacaktır. Ancak büyük planlarınızı, isteklerinizi şimdilik çevreye fazla belli etmemek gerekecektir. Mars Aslanda geziyor çünkü! Bu da yine de bazı planları içten, gizliden götürmeniz gerekecek demektir.

Bazı şeylerin henüz zamanı değil! İmzalar, somut girişimleri kesinlikle yapın sadece eylem zamanları konusunda gizli, ketum olun. Özellikle 5 Eylülde Yeniay sizin burçta doğarken, önemli atılımlara start verin, resmi imzalara girişin. Prensipte anlaşma derler ya, o türden anlaşmaları yapın, sonra eylem planları üzerinde gözlerden ırak çalışın.
Para: Para kazanmak için ayın ikinci yarısı çok iyi. Yükselen kendinize güvenle bu ay iyi işler çıkarırsınız ve akabinde paraya çeviririsiniz, Venüs para evinizdeyken, para ayın başından itibaren gelmeye başlar ve ay sonlarında büyüyerek devam eder. Yeni iş düşünler için, bu ay girişimleri, başvuruları ayın 9’una kadar yapın derim, ay sonlarına veya Dolunaya yakın, başlamanız mümkün olabilir veya 29’dundan sonra yapın, gelecek aya kalsın başlama derim.

Aşk:  Düşmanlıktan aşka dönüşebilir. Heyecan, macera şeklinde başlayıp aşka dönüşebilir. Sevgilisi veya eşiyle birlikte yurt dışına tatile gidenler olacak. Kiminiz de uzaklarda aşkı bulabilirsiniz, macera diye başlayan ama aşk doğan bir ilişki çıkabilir her an karşınıza. Hızlı aşk olayları olacak gibi, Venüs Akrepte gezerken, teklif almanız çok mümkün… Kimi Başaklar da ailesine evlilik, aşkla ilgili haber verecek görünüyor. Ayın 11’in den sonra yollar hareketli, yoldan gelen olabilir, siz gidebilirsiniz.

Terazi Burcu: Halen burcunuzda gezen öz yıldızınız Venüs gözleri üzerinize çekmek için size büyüleyici bir çekicilik vermeye devam ediyor, yaşam sevincinizi yükseltir ve gezmek, sizi mutlu eden şeyler yapmak için harekete geçirir. Hayattan keyif alacağınız ve popüler olacağınız bir aydasınız. O yüzden, ayın 10’undan sonra sözlerinize dikkat edin, hakkınızda ileri geri konuşanları da takmayın derim.

İşinde atak olmak, girişim, reklam, tanıtım yapmak isteyenler düğmeye bassın derim.
Para:Ayın ilk yarısı bir takım parasal ve yasal aksilikler olabilir. Ayın ikinci yarısı bu tür şeyler çözülür. Bu ay ciddi kararlar vermek zamanı değil, verilen kararlı uygulama zamanı sizin için.Parada şanslısınız. 11’inde para evinize girecek olan Venüs size bol bol para kazandırır, hem de kendi kazancınız olacak, paralı bir işin altına imzayı atarsınız. En güzeli şimdiden sözle, güzellikle, iletişimle halletmek için bu zamanı değerlendirin.

Aşk:Venüs kimi Terazileri evlilik konusunu düşünmeye itecek gibi görünüyor. Bu resmi bir evlilik mi, bir iş evliliği mi –belki iki şirketin ortaklığı şekilden vs – kim ne yaşıyorsa ona göre gelişmeler beklesin derim. Yıldızlar değişim evlilikle olacak diyor. Daha önce ilişkiye başlayanlar ise, bu ay ilişkisini ciddi bir boyuta taşıyabilir. Ancak bu konuda güzel kararlar, net sonuçlar, duygular gelecek ay belli oluyor.
Sağlık: Ayın ilk yarısında, tansiyon, bağırsak, iltihap, baş dönmesi gibi sorunlara dikkat edin.

Akrep Burcu: Hayatınızda önemli girişimler için atağa geçeceksiniz. Kimi Akrepler, yaptıklarınızla dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Çevrenizdeki insanların desteğini alacaksınız. Ay sonuna kadar koşturmaca, işleri halletme vs derken, ay sonunda mutlu sonuçları elinizde olacaktır. Venüs 11’inde Akrepe geçtikten ve siz karar verdikten sonra akan sular durulacaktır. Sizi bağlayan sorunlardan, artık gitmesi gereken sorumluluklardan da ay sonundan itibaren Merkür burcunuza geçince kurtulacaksınız. Gizemli ve mucizevi zamanlardasınız dersen abartı olur belki ama belki de olmaz… Bu ay Akreplerin bir isteği gerçekleşebilir ayrıca. Akreplerin gözü karar bu ay…

Aşk: Aşkla çok önemli bir çarkı kıracaksınız, Ayın 5’inden sonra sizi tutana aşk olsun. Kalbi boş Akrepleri hayatlarına birden giren aşk değiştirecek, onları yerinden oynatacaktır. Aşk öyle bir geliyor ki, hayat düzeninizi olduğu gibi değiştirecek, hatta hayat düzeni içinde taşları şak diye yerine oturtacak, yani gökte aradığınızı yerde bulacaksınız. Çocuk hayali kuran Akrepler, bu ay süper bir ay bunun için, ancak kuzey ay düğümü-Satürn kavuşum açısı biraz sorunlu hamilelik yaşatabilir size, en iyisi bu işi Kasım 3’den sonraya bırakmaktır derim.

Yay Burcu: Yaylar için yeni işe girmek, yaptıkları işte emeklerinin karşılığını toplamak ve başarı kazanmak zamanı. Eylülün Başak yıldızları tepenizdeyken, başarı yakalamanız kolay olacak. Mars da dost burç Aslanda gezerken, tuttuğunuzu koparacaksınız. Ev değişikliği biraz da işle bağlantılı görünüyor, önce işlerinizi, hedeflerinizi tamamlayın, ardından ev olayına odaklanın.

İş-tatil karışık bir seyahat edebilirsiniz. Hem keyif alacağınız bir seyahat olur hem önemli işleri başarırsınız. Gerçekten bu ay güzel bir anlaşmaya imza atacaksınız, kariyeriniz parlayacak.

Para: Beklemediğiniz iyi paralar gelebilir. Mars-Uranüs arasında güzel bir açı var, sizin şans ve fırsat patlaması yaşayacağınız bir döneme girdiğinizin işareti bu. Çocukları olan Yaylar, bir çocuğunun başarısıyla gururlanabilir.

Aşk: için gelecek ayı beklemeniz gerekecek ancak bazı Yaylara gizliden gizliye başlayan bir hoşlanma, hayranlık var. Sanki önce tatlı, hoş arkadaşlıkla başlayan, ortak macera duygusu ve birlikte eğlenme ile başlayan sonra aşka dönüşen bir şey olabilir bu.Uzaktan aşk haberi var gibi..

Oğlak Burcu:Uzun yollar, yeni iş başvuruları, önemli kişilerle iş görüşmeleri verimli ve başarılı bir ay geçecek. İş başvurularınızı ayın 9’una kadar yapın derim, sonrasında Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, istifa gibi resmi kağıtlara imza atmak söz konusu olabilir. Ayın 9’una kadar iş anlaşmaları, imzalar için gayet iyi dönem, ayrıca ayın 29’undan sonra bu türden konular için iyi zamanlar. Parlak bir ay sizin için gerçekten. Çıkış yapmak için iyi bir ay diyebilirim, ancak riskler de mevcut, kendinizi risklere hazırladıysanız, sorun yok, büyük çıkış için iyi zaman derim. Uzun yollardan güzel haberler alabilir. Ayrıca seyahat edenler, gittikleri yerde iyi dostluklar kurabilir.
Aşk: Bu ay gündeme oturacak görünüyor. Gelişen olaylar Kasımda sizi bir hedefinize ulaştırabilir.

Oğlaklar… Aniden evlilik kararı, evlilik teklifi alabilir veya verebilir, bu ay evlenen de olabilir.Hayatınızın rotasını değiştirecek olaylar üzerindesiniz.

Sağlık:.Kalbe ve tansiyona dikkat Oğlaklar derim ayın ilk yarısında.
Kova Burcu : Kovalar ödemeler, alacaklarla meşgulsünüz, bu konuda rahatlama var, ayrıca para kazanmak için ayın ikinci yarısı iyi görünüyor. Artan geliriniz, kazancınız sizi ödemeler, hesaplar konusunda daha bir düzene sokacaktır. Kiminiz de önemli kişilerle hesap kitap işine oturacaksınız veya banka, sigorta gibi bir kurumla parasal konuda bir anlaşma yapabileceksiniz.

Ay sonu iş değişikliği yapmak isteyenler için iyi. Güzel bir iş anlaşması yapabilirsiniz ayın ikinci yarısında. Hatta ayın 22’inden sonra başvurun. Sonucunu gelecek ayın başında alabilirsiniz.

Ayın 7-8’ine kadar Mars engeli var, iş değişikliği düşünenlerin bir yasal engeli olabilir. Bazı Kovalara promosyon, ödül gibi bir ek para gelebilir işten. Emeklilik veya sigorta gibi bir şeyi bekleyenler için de ayın ikincisi garanti bir şeyler var, sağlam ve garanti vadeden sonuçlar sizin.

Sağlık: Genelde iyi ... Ayrıca Jüpiter Temmuzda Yengeçe sizin de sağlık evlerinizden birine geçti ve seneye yaza kadar burada, sağlık sorununu çözmek ve tam iyileşmek, şifalanmak, sağlık sorununu geride bırakmak için tam zamanıdır derim, ilgilenirseniz sorundan kesin olarak kurtulursunuz

Aşk: İlişkide aniden çıkan kıskançlık ve başka konuda tartışmaya dikkat. Tutkusu yüksek bir ilişki zamanı bu ay, ama sorunları da getirebilir beraberinde. Sevgili veya eşinizin kendisiyle ilgili bir problemiyle ilgilenmeniz gerebilir, problemi ya aile kökenli ya da işle ilgili olabilir. Bu türden sorunlar ilişkiyi yaşamanızı engellemeyecektir, tutku, canlılık çok iyi görünüyor, sadece gereksiz kıskançlıklara, sevgilinizin veya eşinizin aniden parlamasına karşı sizin sakin olmanız gerekebilir, onun sorununu çözecek de sizsiniz, olaya güzel bir çözüm bulabilirsiniz aniden gelen ilhamla ve ilgili kişilerle açacağınız telefonlardan olumlu yanıt alarak. Kovalar ilişkilerini sorgudan geçirebilir, tutku mu aşk mı, sorusu kafanızı meşgul edebilir, anlamak için gelecek ayı bekleyin derim.

Balık Burcu: Yeni bir başlangıç yapmak isteyenler için uygun zaman, herhangi bir konuda, bir yazıya başlamak, bir kursa başlamak, yeni bir müşteriyi listeye katmak, bir iş girişimine imza atmak ve aşka başlamak ... Ayın ikinci yarısı başarılı ve şanslı zamanlar başlıyor. Ayrıca güzel haberler, şanslı fırsatlar geçecektir elinize.
Merkür 29’unda dost Akrep burcuna geçince, güzel haberler akmaya başlar. Bir dileğiniz gerçekleşebilir. Bir anlaşmaya imza atabilirsiniz.

Ayın 29’undan sonra gerçekten enteresan bir teklif alabilirsiniz, evlilik teklifi, sağlam bir yerden iş teklifi, , yaşadığı yerden başka yere taşınmayı gerektirecek önemli ve kalıcı, sağlam bir iş teklifi olabilir. Balıklar sanki bir sorunlu dönemden çıkacak .
Ancak, bazı yıldızlar da, kiminiz için, bir şeye nokta koyma zamanı diyor. Yeni bir yola, yeni bir hayata girmek için eski bir şeye nokta koymak zorundasınız. Bu iş olabilir, bir ilişki olabilir, parasal bir konu olabilir. Bir konuyu artık kabul etmeniz, zorlamamanız lazım.

Sağlık: Sağlığa dikkat! Özellikle ayın ilk yarısında çok çalışmaktan kaynaklı sağlık sorunları olabilir.
Parada şanslı bir ay!

Aşk:  İlişkisi olanlar için anlamlı ve önemli zaman, kararlar için harekete geçilen bir ay olacak. Yeni ilişki bekleyenler gelecek ay ı beklemeli.  Bu ay Venüs Akrepte aşk hayatınızı desteklerken, yine de bazı gelişmeler gelecek ay şartlar değişebilir ve şekillenebilir. Sanki birkaç ay önce başlayan ve devamı gelmeyen bir ilişki bu ay yeniden ortaya çıkabilir.

Nasıl, beğendiniz mi? Ben çok beğendim doğrusu…

Gökyüzü karışık olmasına rağmen mutlu haber çokluğu ve sürprizler bol göründü gözüme umarım size de öyle görünüyordur.  

Hayatta görmek istediğiniz elde etmeniz dileği ile…

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..