Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '13

 
Kategori
Burçlar
 

2013 Kasım ayı burç yorumları ve gökyüzü hareketleri/ Merkür geriledi- Güneş tutuldu

2013 Kasım ayı burç yorumları ve gökyüzü hareketleri/ Merkür geriledi- Güneş tutuldu
 

Aşk bekleyenler bu ay bulacaklar


Yılın son “Güneş Tutulması” ile artık bu yıla veda etmek üzereyiz. Akrep’teki tutulma önümüzdeki altı ayın konularını tanımlıyor. Tutulma tüm burçları etkilemekle birlikte, özellikle Sabit burçların hayatlarında önemli etkiler yapar. Umarım bazılarımız için 12 ay etki edecek olan bu tutulma hayırlara vesile olmuştur. Sabit burçlar Boğa, Akrep, Aslan ve Kova’dır. Bu burçların ikinci 10 günlük diliminde doğanlar daha dikkatli olsunlar. Yoğun bir konsantrasyon, mücadeleli bir yenilenme, ayıklanma, arınma dolu, adeta hayatımıza detoks gibi gelebilecek bir süreçteyiz. Tutulmadan hemen birkaç dakika sonra Akrepte Yeniay meydana gelecek. Bu yeni başlangıç için bir şeyi bitirecek zaman demektir.  Kısaca “Hayatınızda işe yaramayanları atın!” kampanyası gibi bir durum söz konusu. “Gitmesini, bitmesini  istemiyorum!” demek nafile olacak. Akrep burcundaki tutulma, Satürn’le birleşiyor ve Mars’la da açı kuruyor.  Anlaşıldığı üzere bu tutulma sorumluluklar ve ciddiyet de var. Kendimizi sanki sıkışmış ve baskı altına alınmış gibi hissedebiliriz.. Ancak bu tutulmanın ruhsal açıdan yeniden doğuran ve bizi güçlendiren yönleri de var. Bir dönem geride kalacak, bu ciddi kişilik dönüşümlerine de yol açacaktır. Tutulmanın etkilediği konu üzerinde olayları yaşarken, beraberinde özellikle hayatın o alanında kişiliğimiz ve bakış açımız da değişip dönüşecektir.

Ay boyunca Mars Başak burcunda ilerlerken,. Venüs 5 Kasım’da Oğlak burcuna geçiyor, Venüs’ün Oğlak transitine hazır olun, yaklaşık 4 ay Oğlakta kalacak çünkü gelecek aydan itibaren Venüs retrosunu yaşayacağız.

7 Kasım’da Jüpiter Yengeç burcunda geri hareketine başlıyor. 10 Kasım’da ise nihayet Merkür Akrep burcunda geri hareketinden kurtulacak ve Satürn'le birlikte hareket edecek. Bu da bizim hareketli ve enerjik olacağımızın, sosyal yaşantımıza ağırlık vereceğizin göstergesi olacak.

Birçok sanatçı yeni iş anlaşmaları yaparak, yeni projelerle ortaya çıkacak. Çevremizde ilgi çekici davranışlar sergileyeceğiz, etrafımızda bir hareketlilik olacak. Yakın dostlarımızla iş birliği içinde olcağız, başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, inatçı davranacağız. Duygusal durumumuz da problemlerimizde sorunlar yaşayabiliriz. Kıskançlıklar söz konusu olabilir, bazı duygusal kavgaları gündeme gelecek. Bunun sonucunda korkularımızla başa çıkmayı öğrenmeliyiz. İçinde bulunduğumuz şartları yeniden gözden geçireceğiz.

Koç Burcu

Gökyüzü ayın ilk haftası yaşamınızda ki yanlış anlaşılmaların çözüme kavuşacağını müjdeliyor sizlere. Güneş tutulması 8.evinizde gerçekleşecek, bu ev yatırım, borç, alacak, işle ilgili planlar ve sağlık evidir. Bu konulardan hangisi bu ara hayatınızı yavaşlatmaya neden oluyorsa, bir şekilde mücadele ve zorlanma yaşatıyorsa, tutulma sizi o konuda artık bir sonlanmaya ve çözüme sevk edecektir. Şansınızı doğru ve pozitif sözlerle yükseltin ve kendinizi her alanda ifade edin ve maddi manevi kazançlı çıkın.

Sağlığınız bu ay en önemli madde, varsa bir şikayetiniz mutlaka ilgilenin, ihmal etmeyin ve sorunu küçümseyin.

Bu arada, Merkür retro’da olacak tutulma zamanında, bu da eski bir şikayet gündeme gelebilecek demektir. Tutulmanın burcu Akrepin yöneticileri Mars ve Plüton arasında güzel bir açı var, ayrıca Neptün de destek veriyor Akrep yıldızlarına, derken, sizin için önemli olabilecek, kronik hal alabilecek bir sağlık sorununuzu ortaya koyup doğru teşhis için iyi bir zamandır. 

Bazı Koçlar bunu eş veya bir aile üyesi üzerinden yaşayabilir.  Özellikle baş bölgesi, cinsel bölge, tansiyon, kalp, bağırsak veya kemikler önemli olabilir. Bu tür bir durum sizin parasal veya iş durumunuzu bir süre etkileyebilir.

Bazı Koçlar ise, tutulmayı resmi kurumla veya iş yeriyle bağlantılı para, banka, sigorta, alacak-verecek üzerinden yaşayabilir. Sorununuz varsa, artık ilgilenin ve kurtulun. Jüpiter’in güzel açısı yatırım, birikim konusunda geçmişte akıllı davranmanızın ödüllerini alacağınızı da söylüyor.Finansal konularda olabildiğince az risk almalı ve gerçekçi davranarak hareket etmelisiniz.

Venüs ayın 5’ine kadar dost Yay burcundan sizi destekliyor, özellikle sevdiklerinizle buluşmak, onlarla geziye çıkmak, dışarıda sosyal ortamlarda birlikte vakit geçirmek, kültürel veya sosyal aktivitelere katılmak ve yakınlardan maddi destekler görmek için iyi zaman. Daha önce yaptığınız iş görüşmelerinden güzel dönüşler alırsınız bu ay ayrıca.

Aşk hayatınız da sizi sevindirecek.

17 Kasım Dolunay zamanı beklediğiniz parayı alabilirsiniz.Bütçe zamanıdır. Kredi almayın!

 Parasal taleplerinizi konuşacaksınız özellikle. İşi dönüştürmek veya farklı bir şeyler ilave etmek gibi değişik teklifler sunabilirsiniz yetkili kişilere ayrıca.Bu gezegen kombinasyonu düşük bütçeyle harikalar yaratmanıza yardımcı olabilir. Ayın 19’unda ev veya tatil için çok uygun fiyatlarla hediyeler bulabilirsiniz.

Aşk ve iş hayatınız iyi görünüyor ancak gelecek ay bazı gergin yıldızların ani değişimlerine maruz kalmamak için, bu ay akıllı ve uzak görüşlü olmak gerekir.

Kendinizi sevin ve aldığınız her nefesin kıymetini bilerek hareket edin. Şükredecek ne kadar çok fazla şeyin hayatınızı taçlandırdığını fark ettikçe yaşama bakış açınız olayları değerlendirme tarzınızda değişecek.

Boğa Burcu

Boğaların zıt burcunuzda yine bir Güneş Tutulması var, 3 Kasımda. 2012 yılında 14 Kasımda bir Güneş tutulması olmuştu hatırlar mısınız?Yeni Ay enerjisi ve Güneş tutulması, köklü ve olumlu değişimleri de beraberinde getiriyor.  Bütün Boğa’lara hediyesini bırakıp gitmişti! İyi hediye bırakmamıştı, o da ayrı bir konu ama  şimdi yine buna benzer bir duruma hazır olmak gerekir, özellikle geçen seneden beri tutulma etkisinde neyle meşgul oluyorsanız, onu düşünün ve onunla ilgilenin.

Akrep burcu tutulma ile birlikte Satürn ve Merkür olunca; resmi işler, resmi kurumlar ve iletişim, imza, iş gelir. Bu türden bir konuda yine sıkıntı, aksilik ve mecburen ilgilenmeniz gereken bir olay yaşayabilirsiniz. Tutulma genelde sorumluluklarını ihmal edenlerin üzerine gider. Siz üzerinize düşeni yapıp da diğer insanlar yapmıyorsa, o zaman bu tutulma o kişilerle yolunuzu ayırabilir.

2012 yılında hangi konuda sıkıntı yaşadıysanız şimdi o konuda yeni bir durum gelişebilir veya bu sene yine benzer konuda bambaşka bir olay yaşayabilirsiniz. Artık hayat kalitenizi aşağı çeken sorununuz sizi düşünmeye ve ciddi kararlar almaya, ciddiyetle sorunu çözmeye davet edecektir.

5 Kasımda öz yıldızınız Venüs Yaydan ayrılıp dost Oğlak burcuna geçecek. Bu sizin hayatınızda enteresan bir dönemi başlatacaktır. Venüs yaklaşık 4 ay boyunca Oğlakta kalacak, çünkü gelecek ve geri pozisyona girecek. Bu yüzden de 4 ay boyunca sizi meşgul eden yeni bir gündem maddesi hayatınıza girecek.

Kiminiz için aşk gündem maddesi olacaktır, kiminiz için kariyerinde yeni bir dönem açılacaktır, kiminiz ise, bir konuda eğitim alanına geçeceksiniz. Belki uzun süreli bir eğitime başlayacak, belki kısa bir kursa başlayacaksınız.

Boğalar bir eski aşkla mı meşgul olacak? Bir şekilde aşkla meşgul olabilirsiniz ama gelecek ayın bazı transitleri bu aşkla ilgili soru işaretlerini de getirecek.Özel yaşamınızda ise geçmişten bugüne süregelen kronikleşmiş sorunları eşinizle birlikte anlayışla kökünden çözüme kavuşturmuş olmanız ilişkinizi daha once olmadığı kadar mükemmel bir hale getiriyor.Kasım ayının 10’undaki Ay tutulması ve Merkür’ün dönüşü nişan veya evlilik planlarınızı etkileyecek.

Parasal konuda sıkıntı yaşayan Boğalara tutulma güzel etkiler sağlayacak görünüyor. Bereket zamanı!Bu tutulma ve Venüs’ün Oğlaka geçip Plütonla kavuşması kiminizi geçmiş korkusuyla yüzleştirmeye hazırlıyor sanki.

Bu arada diyete başlayabilir bedeninizi daha güçlü ve sağlıklı hale getirecek aktivitelere de yönelebilirsiniz.17 Kasımda burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi uğramış olduğunuz haksız bir olaydan zaferle çıkmanızı sağlayabilir. Kendinizi biraz şımartın.  Ayın 23’ünde alış veriş yapın çünkü bu tarih karlı çıkacağınız bir gündür. Ama ayın 28’inden sonra alışverişten uzak durun.

İkizler Burcu

3 Kasımda Akrep burcundaki Güneş tutulması sizin çalışma ve sağlık evinizde gerçekleşecek. Her şey düzene giriyor!Bu 12 aylık geçiş sürecinde işiniz çok önemli bir hal alacak. İş yükü çok ağır olabilir ve sizi sınırlarınıza zorlayabilir. Sağlığa dikkat etmek lazım diyor bu tutulma. Varsa sağlıkla ilgili şikayetiniz ilgilenin, önlem alın derim. Merkür retrosu var 10 kasıma kadar, bundan dolayı 10 Kasımdan sonra doktora gitmek lazımdır, ancak daha önce başlatmış olduğunuz bir tedavi süreci varsa sorun değil.

İşinde sorun yaşayan İkizlerin sabırlı olmasını tavsiye ederim bu ay. İşte ve evde birinin karar vermesi gereken bir konuda çok fazla sorumluluk almaya, sorunu üstlenmeye çalışmayın, bırakın insanlar kendi karar versinler. Merkür retrosu tutulmayla birlikte siz dahil insanların kafasını karıştırabilir. Kendinize dürüst davranıp yaşadığınız olumlu ve olumsuz olayların gerçek sebebini anlamaya çalışarak size yaşatılan olumsuzluklara nasıl tepkiler verdiğinizi adil bir şekilde değerlendirerek başarılı olabilirsiniz. 10 Kasıma kadar ciddi konuda kararlar vermeyin.

Ay’ın ilk 10 günü kişisel eşyalarınıza ve güvenliğinize her zamankinden daha fazla dikkat edin. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 10 Kasıma kadar geri hareketine devam ediyor olması bu konularda tatsız gelişmelere neden olabilir. Özel yaşamınızda ise arzularınızın esiri olmadan gerçekçi davranmalısınız.Ayın 10’unda yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri dönmesiyle hayatınız tekrar düzene girecek. Bilgi daha rahat akmaya başlayacak projeleriniz hız kazanacak ve aradığınız cevapları bulabileceksiniz. Kasımın sonunda umut veren yeni haberler gelecek.

Kimi İkizler sanki yeni oluşacak bir olayın içine dahil olacak. Bu tür bir işte, birilerinin pişmiş aşa su katmasına izin vermemek lazım. Ne siz ne başkası kendi kafasına göre gitmemeli. Çünkü konu tek sizi veya başkasını ilgilendirmiyor. Ortak sorumluluk alınması gerekiyor.İşinize odaklanın ve başka bir şeyle ilgilenmeyin. Bu tavrınız takdir toplayacak ve işinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız. Bunu bütçenizi sıkı tutmak için bir hatırlatma olduğunu düşünün.

Kimi İkizler aşkta ikilem yaşayabilir, gelişmeler aşk konusunda duygularınızı değiştirebilir, ancak bu değişiklik netliği de beraberinden getirebilir.İkizlerin aşk konusunda net ve açık olmasını tavsiye ederim bu ay, aksi takdirde birinin kalbini kırabilirsiniz.

Özel hayatınızı hareketlendiren ve değiştiren bir sürece giriyorsunuz.

17 Kasımdaki dolunay zamanı, kiminiz parasal bir konuda, kiminiz ilişkide, kafanızdaki bir planı, bir niyeti eyleme dökeceksiniz. 17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi eğitim hayatı devam eden İkizlerin başarı çıtasını arttıracak. Bekar İkizler de aile bireyleri ve akrabalarınız aracılığı ile tanışacağınız biri ile duygusal bir yakınlaşma yaşamınızda sürpriz gelişmelere neden olabilir.Kasım ayının ilk dört haftasında Venüs 7. Güneş eviniz olan Yay burcundan geçişini tamamladığında insanlar size doğru çekilmeye başlayacaklar. Kasım ayının sonlarına doğru yanlış anlaşılmaları düzelteceksiniz.

Yengeç Burcu

Kasım ayının 3’ünde Yeni Ay ve Güneş tutulmaları Akrep burcunda olurken ayın 17’sinde Dolunay Boğa burcunda doğacak ve bu sosyal hayatınıza bir katkı sağlayacak. Sosyal hayat, girişim, aşk, çocuk ve şans evinizde Akrep burcu var, 3 Kasımda Akrepteki Güneş tutulması sizi bu konulardan biri üzerinden etkileyecektir. Gökyüzü AŞK hayatınızı yeniden yapılandıracağınız özel ve gizemli bir ayı karşıladığınızı müjdeliyor. Duygu ve düşüncelerinize inanın! Tutulma enerjilerinin size pozitif gelişme getireceğini gösterir. Ama tutulmanın kendisi zor enerjilerden oluştuğu için, sizin de dikkatli olmanız, olaylara karşı sakin ve esnek yaklaşmanız lazım.

5 Kasımda zıt burcunuz Oğlaka geçen Venüs ilişki hayatınızı, sosyal hayatınızı hareketlendirecektir, bunun üzerinden önemli gelişmeler sizi bekliyor. İş hayatınızda da uyumlu davranışlarınız ve yapıcı tutumunuz sayesinde ayın ilerleyen günlerinde terfi alabilir farklı bir pozisyona yükselebilirsiniz.

Bu ay aşk ve duygusal ilişki cephesi güzel görünüyor. Aşk hayatınız seçimleriniz ve cesaretinizle bambaşka bir boyut kazanacak. İçinize yönelin ve sezgilerinizin sesini dinleyerek kararlar alın. İlişkisi olanlar veya evli olan Yengeçler için mutlu ve romantik bir zaman, yeni ilişki bekleyenler için de enteresan bir şekilde aşk görünüyor. Venüsün aşk, evlilik evinden güçlü açısı, hazırlıklarına önceden başlamış olanlar için bu ay evlilik yaptırabilir. Kasımın ilk günlerinde bir arkadaşınızın arkadaşı ile romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi beklenmedik harcamalara neden olabilir. Finansal konularda dikkatli olmalı ve kazancınızı har vurup harman savuracak gerekli olmayan harcamalarda bulunmamalısınız. Ay sonuna doğru eş ya da sevgilinizden alacağınız olumlu bir haberle uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir isteğinizi hayata geçirebilirsiniz.

 Bu ay alış veriş yapacaksanız kelepir mallar bulabilirsiniz. Ayın 3’ünde dışarıdan 19’unda ise internetten alış veriş yapın. Ama ayın 13, 24 ve 28’inde alış veriş yapmaktan uzak durun.

Bu ay zor ve tartışmacı insanlardan uzak durun ve sakinliğinizi koruyun. Gezegenlerin bir hizaya gelmeleri karşılıklı anlayışı temsil etmektedir.

Aslan Burcu

3 Kasımda Akrep burcundaki Güneş tutulması 4.evinizde gerçekleşecek yani yuva, aile evinde. Kafanızda evle, yuvayla ilgili bazı planları olmalı, bunları eyleme dökmek istiyorsunuz ama tutulma hala zamanı var dedirtmekte.Dikkatli davranın 3 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması aileyi temsil eden 4ncü evinizde gerçekleşecek ve ailevi konularda yaşanacak bitiş ve başlangıçları beraberinde getirecek. Tutulmayı takip eden 1 hafta boyunca aile bireylerinin her türlü sorunu ile uğraşabilir sorunlu ilişkileri çözüme kavuşturabilir ya da radikal kararlar alarak ilişkilerinize sınırlamalar getirebilirsiniz.  Gökyüzü ayın ilk haftası düşüncelerinizi ve kelimelerinizi kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Ayın ilk dört günü Yay burcunda bulunacak olan Venüs popülerliğinizi arttıracak ve aile ilişkileriniz sıkılaşacak. Ayın 21’inden sonra ise Venüs ve Güneş aynı burçta buluşacak. Aile bireyleri ile iletişiminiz ayın 10’unda Merkür’ün doğrudan hareketi ile daha iyiye gidecek. Üç dört hafta önce meydana gelmiş bir yanlış anlaşmayı şimdi düzeltebilirsiniz.

 Ev için masraflar yapacaksınız bu ay. Aslanların sanki  geçmişte yaşanmış bir konu aile gündemine gelecek

görünüyor.                 

Kiminiz iş yerinde bir takım atılıma hazırlanmak niyetinde, bunun için bazı masraflar yapabilirsiniz bunun için. Aslanların işine sahip çıkmasını tavsiye ederim. İşlerinde değişiklik için henüz zamanı değil, önce koşulları oturmak adına bir takım çabalar gerek, acele etmeden ilerleyin.

 Satürn yuva evinizdeyken, yaşlı kişilerle ilgilenmek kaçınılmaz olur.. Araç kullanırken dikkatli davranın ve uzun seyahatlerinizi çok gerekli olmadıkça bir sonraki aya erteleyin. Özel yaşamınızda ise ısrarla unutmak istemediğiniz olumsuz anıların zihninizde çarpışmasına izin verdiğiniz sürece mutlu olmanız ve mutlu etmeniz oldukça zor! 17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi bekar Aslanların sosyal hayatını renklendirecek. Popülerliğiniz artarken size ilgi duyan birden fazla insanın yakınlık kurma çabalarını görmezden gelmeyin. Aşk kapıyı 2 kere çalmaz!

Bu aslında maddi bir konu görünüyor. Belki epey zamandır konuşulan maddi bir konuda ailecek bir karar verilecek, ancak dediğim gibi, şartları değiştiren dış koşullar yine planınızı erteletebilir.. Yani tam eyleme dökülecekken, planlar değişebilir, en iyisi akışa bırakmak veya adım adım ilerlemektir derim.

En iyisi bu ay sağlam yatırımlarla meşgul olun, geleceğe yatırım yapın. Venüs 5 Kasıma kadar dost Yay burcundan aşk hayatınızı ve sosyal yaşantınızı mutlu yaşama imkanı vermekte.

1 Kasım tarihinde Uranüs Koç burcunda, Pluton ise Oğlak burcunda kalarak yaşamınızda ay boyunca süren bir etki bırakacaklar. Kasım ayını gezi düzenlemek için pek iyi bir ay değil. Aynı şekilde bu ay iş toplantısı yapmak için de kötü bir ay olacak

Başak Burcu

3 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek tutulma size sert enerjiler göndermiyor, ancak tutulmanın kendisi sert olduğu için sizin de tutulma zamanı dikkatli olmanızda fayda vardır.

Kardeşler, kısa yollar, eğitim, aileyi ilgilendiren alanda bir tutulma var.Seyahat zamanı!Tutulmaların gerçekleşeceği 3. ve 9. Güneş evleriniz öğrenmekle alakalı ve bunu bir kaç hafta kursa giderek giderebilirsiniz.

Gökyüzü ay boyunca yaşadığınız olaylara isyan etmek şikayetçi olmak yerine çözüm odaklı hareket etmeniz yönünde harekete geçiriyor sizleri.

Kasım ayının ilk dokuz gününü alış veriş yaparak geçirin. Merkür bu konumdayken kelepir veya az defolu mallar bulabilirsiniz. Ayın 8’inde indirim günü ilanlarına dikkat edin. Ayın 27’sine doğru bu malları daha da indirimli alabilirsiniz.

10 Kasıma kadar olan süreçte işinizle ilgili enteresan gelişmeler ve teklifler alabilirsiniz. Daha önce yapmadığınız bir işe başlayabilir yeni bir oluşumun içinde şu anda bulunduğunuzdan çok farklı bir göreve getirilebilirsiniz. Ruhunuzu besleyin ve yenilenin!

Ayın 12’sinde bir arkadaşınız gününüzü aydınlatacak ve geçmişten kalan birinden ayın 25’inde haber alabilirsiniz.

Bekar ve ilişkisi olmayan Başaklar iş ya da eğitim hayatınızda ki arkadaşlarınızdan birinin size duyduğu aşkı itiraf etmesi ile aşk hayatınız hareketlenebilir heyecan ve güzelliklerle dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi sizleri uzun zamandır beklediğiniz denge ve uyuma kavuşturacak. Siz yeter ki çaba gösterin her zorluğun arkasından bir kolaylık olacağının farkında olarak hareket edin. Bir amacı başarmak adına yorucu ama kararlı bir sürece giriyorsunuz.

Bu ay sizin için önemli konuda planlarınızı yaparken, artı-eksilerini, size getirilerini iyi hesaplayın, ilgili kişilerle konuşarak işi sağlama alın, çünkü gelecek ay yıldızlar değişecek, bu sefer, dönüşü zor olabilir, anlaşmayı sağlam yapmamak sizi pişman edebilir. Merkür retrodayken, tam da amacınızın size getirilerini net bir şekilde ortaya koyma ve bunu ilgili kişilerle yazılı, resmi olarak sağlama alma zamanıdır.

Bu ay sizden ziyade, ailede birinin sağlığı önemli olabilir, ilgilenmek gerekir.

5 Kasımda Venüs Oğlak burcuna geçecek, aşk gündeme gelebilir. Venüs yaklaşık 4 ay burada kalacak, aşk sizi hem mutlu edecek hem fazla sorumluluk ve fedakarlık isteyecek. Beklentiler-hayal kırıklıkları arasında gidip gelmemek için, dediğim gibi, tutulma ve Merkür retrosu ne istediğinizi bilmenizi ve amaca odaklanmanızı istiyor.

Terazi Burcu

Gökyüzü psikolojik ve bedensel rahatsızlıklara ayın ilk 10 günü dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. 3 Kasımda Akrep burcundaki Güneş tutulması para evinizde gerçekleşecek. İş, para konusu ayın öne çıkan gündemi sizin için. Para konusunda şans olmayabilir, yetkili kişilerin işle ilgili alacağı karar sizin kazancınızı etkileyebilir. Şartları planlı,  kararlı bir şekilde bu güne getirdiyseniz, tutulma etkisinde kimden ne gibi haklar isteyeceğinizi, resmi olarak kendinizi bu konuda sağlama almayı başarmış olmalısınız.  Konu ne olursa olsun bu ay, 10 Kasımdan sonra kararınızı veriniz. Bu konuda acele kararlar vermeyin,  dış koşulları izleyin, ona göre davranın. Mucizelere hazır olun!

Aileden kalan bir miras iş hayatınızda sürpriz bir zam yada uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınızın sürpriz bir şekilde ödenmesi aile bireylerini de ilgilendiren uzun zamandır elden çıkarmak için uğraştığınız bir mülkün satışı gibi…Ayın toplam enerjisi size bir ikramiye ya da maaş zammı getirebilir.

Sağlık önemli konu sizin için de bu ay. İlgi lazım ay boyunca.

Aşkla meşgul bazı Teraziler; evli Teraziler eve yönelecek 5 Kasımda Venüsün yuva evine geçmesiyle birlikte, evdeki sorumluluklarla ilgilenmek gerekecektir, eşinizle birlikte ev için harcamalar yapabilirsiniz, evde misafir ağırlayabilirsiniz.

Ancak ilişkisi olanlar bu ay sevgilisiyle baş başa kalacak, birlikte daha fazla vakit geçireceksiniz. Duygusal anlaşma güzel, ancak ilişkinizde birinin veya bir konunun aniden ortamı alevlendirmesi mümkün.  Konuşmadan, ilişkiye bir şans vermeden birlikte neler yapabiliriz diye düşünmeden tek taraflı verilecek bir karar pişmanlıklara neden olabilir. Duygusal hayatınızda 17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisine kadar kararlar almamalısınız.

 Ayın 10’unda Merkür dönecek. Beklediğiniz bilgiye kolayca ulaşacaksınız ve iletişiminiz sayesinde daha önce olmuş olan yanlış anlaşmaları çözebileceksiniz. Kasım ayının ortalarına doğru güzel haberler bekleyebilirsiniz.Ayın 6’sı, 9’u, 23ü ve 25’inde aldığınız vaatlerle ilgili dikkatli olun. İnsanlar gerçeği çarpıtarak ne duymak istiyorsanız onu söylüyor olabilirler.

 Akrep Burcu

Gökyüzü aşk ve iş hayatınızda yeni bir dönemin kapılarını aralıyor sizlere. 3 Kasımda Güneş tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Önemli ve etkili bir tutulma olacak görünüyor.Bu durum ihtiyacınız olan bütün insiyatifi ve ilerleyebilmek için gerekli olan gücü size getirecek. Böylece hedeflerinizi elde edebilirsiniz.  O yüzden bu ay tüm Akreplerin sağlık ve diğer önemli konulara özenli olması gerekir. Ayın 4’üne doğru Venüs 2. Güneş eviniz Yay burcuna girdiğinde parasal işleriniz yoluna girecek.

Eski bir sayfayı kapatıp yeni sayfa açmak için iyi bir zaman, ancak Merkür retrosu, Satürn etkisi derken, hayli zorlayacaktır sizi, üzerinize düşen sorumluluk yüksek. Beklediğiniz haber, resmi sonuç veya bir olay neyse bu ay ulaşır size, çabalarınız sonuç verir.

Bazı sorumluluklar almak durumundasınız, hayatınız değişiyor, değişirken geride kalmamak, hayatı kaçırmamak için taşın altına elinizi koymak zorundasınız. Tutulma geçmişi arkanızda bırakmanızı söylüyor…

 Evli, ilişkisi olan Akrepler sevgilisi veya eşiyle beraber yeni bir yere yerleşme planı içinde olacak ancak şartlar sizi bekletebilecek, sabırla oluşturmak lazım şartları. Bekar ve ilişkisi devam eden Akrep’ler sizlerde bu dönemde ilişkinize resmiyet kazandırabilirsiniz. Sözleriniz aşkınızın gücünü duygusunu yansıtsın sevdiğinize ve yaşam aşkla başka bir boyut kazansın sizler için…Kalbi boş Akrepleri aşk bekliyor …Eski aşk gündeme geliyor gibi ve kolay bir aşka benzemiyor.Yeni ilişkilere yelken açın!

 Yay Burcu

3 Kasımda Akrep burcundaki Güneş tutulması sizin ruhsal dünya evinizde gerçekleşecek.

.Bakalım hanginiz hangi konuda tutulma etkisi yaşayacaksınız. Ayın 3’ünde Yeni Ay ve Ay tutulması Akrep burcunda olurken bunu evrenin size verdiği bir hediye olarak kabul etmelisiniz. Burcunuzun öz yıldızı Jüpiterin tutulmanın aktörleri Akrep yıldızlarıyla iyi açıda olması aslında sizin için olumsuz bir tutulma sayılmaz dedirtmekte.Yine de tutulmanın kendisi sert etkiler barındırdığı için işi şansa bırakmamak, temkin ve planlı ve esnek olmak gerekir. Biraz kendi başınıza kalacaksınız ve 17 Kasım Dolunay zamanına kadar düşündüğünüz, planladığınız şeylere dair bir harekete geçeceksiniz. Parasal harcamalara da dikkat!

Yeni Ay ve Güneş tutulması ile yaşamınızda emek verdiğiniz iş aşk çocuk eş her şeyin olumlu yönde mükafatını almanızı sağlayacak.

5 Kasımda para evinizde olan Oğlak burcunda geçen Venüs sizi parasal şartları daha iyi olan bir işe sevk edebilir. Neden olmasın, Merkür 10 kasımdan sonra düz pozisyona geçtikten sonra öz yıldızınız Jüpiterle iyi açı yapacakken, güzel bir anlaşmanın altına imzayı atabilirsiniz.

Ayın 4’ünde Venüs 21’inde ise Güneşin burcunuzda olmasından bütün ilişkileriniz olumlu yönde etkilenecek.

Aşka bakarsak, ilişkisi olan ve evli Yayların aşkı yerine oturmaya başlayacaktır.

Eski bir aşktan haber almanız da mümkün..Fevri davranışlar ben haklıyım düşünce ile baskın davranmak ilişkinizde ciddi sorunlara neden olabilir duyarlı olun ve geçmişte yapılan hataların tekrar edilmesine izin vermeyin. Bekar Yay’lar sizlerde hiç bir şeyi ertelememeli ilk adımı daima ilgi duyduğunuz insandan beklememelisiniz. Zaman akıp gidiyor tutup durduramayacağınıza göre zamana ayak uydurun ve duygularınızı özgür bırakın. Aşk gideceği yolu bilir siz yeter ki izin verin…

Ay’ın ilk 15 günü sağlığınıza önem vermeli strese bağlı sorunlar yaşamamak için sakin olmak için elinizden geleni yapmalısınız.

Ayın 23’üne yakın tarihlerde kelepir veya indirimdeki mallar için alış verişe çıkın.

Oğlak Burcu

3 Kasımda Akrep burcundaki Güneş tutulması sizin için de önemli çünkü öz yıldızınız Satürn epeydir Akrep burcunda ve tutulmaya katılan yıldızlar arasında baş faktör.Güzelliklerin farkına varıp sahip çıkacağınız çok özel bir ay karşılıyor sizleri. Gökyüzü kendinizle yaptığınız yüzleşmenin olumlu etkilerini iş ve özel yaşamınızda göreceğinizi müjdeliyor sizlere.Mars Başak burcundayken tutkunuz bilgi olacak.

İdeal, umut, plan, proje, dostlar, ve iş.. Seçin beğenin, kiminiz bir olaya ön ayak olan, olayı harekete geçiren, başlatan olacaksınız, kiminiz bir ideali veya işi üzerinden ciddi kararları ilgili kişilerle paylaşacak.11.ev sizi meslek ve idealler üzerinden zahmetli işlerle meşgul etmekte. Sanırım bir ayıklama zamanı geldi. Satürn en iyi ayıklayıcıdır. Hayatınızı ve işinizi sadeleştirin ve derinleştirin. Geçen sene başlattığınız veya çok daha eskiden meşgul olduğunuz bir iş yerinden size bir haber gelebilir bu arada. Resmi bir yerden onay, imza veya haber bekleyen varsa, bu ay gelebilir.

Merkür retroda 10 Kasıma kadar, sözler, düşünceler, planlar karışabilir, en güzeli odaklanıp tek tek çözmek olmalı. İşleri öncelik sırasına koyun bunun için. İş hayatınızda yeni fikir ve önerilere açık olmalı kendinizi geliştirebileceğiniz hemen her fırsatı değerlendirmelisiniz. Mesleki becerinizi ortaya koyarak pek çok insanın dikkati çekebileceğiniz önemli bir fırsatla karşılaşabilirsiniz.Sanırım beklediğiniz bir sonuç bu.

3 Kasım tarihinde Yeni Ay ve Güneş tutulması Akrep burcunda olacak ve Dolunay ayın 17’sinde Boğa burcunda doğacak bu yüzden tatil mevsiminiz hızlı bir başlangıç yapacak. Bu ikisinin etkisi sosyal hayatınızı daha bir aktifleştirecek. Eğer biri ile çıkıyorsanız Merkürün Akrep burcunda olduğu ayın 10’unda bu ilişkiniz bir dönüm noktasına gelecek. Ayın enerjisi yeni romantik ilişkileri hayatınıza getirebilir.

Venüs 5 Kasımda burcunuza girecek ve yaklaşık 4 ay burcunuzda kalacak. Ayın 5’inde Venüs burcunuzdayken çekiciliğiniz daha da artacak.

Aşk geliyor! Ama eski bir aşka benziyor bu. Belki daha önce tanışılıp öte yandan adım atılmamış bir aşk da olabilir. Kendinize güvenin sevdiğiniz insana güvenin ve el ele verip yaşamınızı yeniden şekillendirmek için harekete geçin… Çocuk bekleyen Oğlaklar hamile kalabilir. İlişkilerin olumlu etkileneceği bir ay!

Kova Burcu

3 Kasımda Akrep burcundaki Güneş tutulması kariyer ve meslek evinizde. 3 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması iş ve özel yaşamınızda aniden gelişen kontrol edemeyeceğiniz olaylarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. 10.ev sadece kariyerden ibaret değil, aile büyüğü, sosyal hayatı etkileyen genel bir olayı da temsil eder.

Anlaşılan bazı Kovalar kariyerinde bir sonlanma, bir dönemi kapama zamanında. Bir yerle bağları koparmak üzeresiniz özetle. Bu bir iş yeri olabilir, hatta bir kent olabilir. Kariyer amaçlarınızı yenilemeniz lazım!

Samimiyetten uzak çıkara dayalı ilişkiler çıkıp gidiyor hayatınızdan sizi gerçekten seven ve değer veren insanlar daha doğrusu kalması gerekenler kalacak hayatınızda siz yeter ki akışa ayak uydurun ve gidenleri yollamayı bilin!

Resmi konulara özen göstermek, temkinli ve akıllı yaklaşmak gerekiyor. Tutulma size güç ve hazırlık imkanı verir, hatta bu şekilde olayı lehinize çevirebilirsiniz.

Yıldızlar iyiye doğru gitmekle beraber, bu ay da kritik yıldızların etkisi altında işi şansa bırakmak veya ihmal akıllıca olmaz derim. Bir aile büyüğünün sağlığına özen göstermeli.

5 Kasımda Venüs Oğlak burcuna geçecek ve yaklaşık 4 ay bu burçta kalacak.. Bu sizi bir kişiyle yakınlaştırırken bir başkasıyla uzaklaştırabilir. Aşk konusu ise, bu ay bazı Kovalara gizli bir aşk görünüyor. Telefon sapığı veya niyeti bozuk birine karşı uyanık olun.  Aşk konusunda derinleşen bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Ancak bu yeni bir aşksa, dikkatli gitmekte, hızlı olmamakta yarar vardır. Güzel bir ilişki olabilir fakat peşin hükümlü olmamak gerekir. Evinize zaman harcayın! Mars’ın Başak burcunda olması sonucu parasal anlamda bir ödül alabilirsiniz.

17 Kasımda Boğa burcunda yaşanacak Dolunay enerjisi süpriz bir karşılaşmaya ve kalbinizi ruhunuzu geçmişin kanayan yarasını aşk ile  iyileştirebilecek özel bir insanla yeni bir başlangıca vesile olabilir…

Ayın 24’üne doğru ilişkileriniz iyi olmasına rağmen size söylenen her şeye inanmayın. Bu ayın ortasına doğru bir aile sırrını öğrenebilirsiniz. Bu yeni biriyle görüşmeniz için pek de uygun bir yıl değil ama Kasım ayının ilk günlerinde arkadaşlarınızla eğlenebilirsiniz.

Balık Burcu

Gökyüzü ayaklarınızın yere sağlam basması gereken bir ayda olduğunuzun vurgusunu yapmakta. 3 Kasımda Akrep burcundaki Güneş tutulması sizi kariyer, yollar, yakınlar, uzaklarla ilgili meseleler ve eğitim üzerinden etkileyecek. Kiminizi kariyer hayatını değiştiren bir olay, kiminizin işbirliği, projelerle ilgili şartları değiştiren koşullar, kiminizin ise eğitim hayatında önemli bir değişim olacaktır. Hem sizi bazı gel geç konularda oyalanmaktan da alıkoyar gelişen olaylar.Seyahate uygun bir ay ama harcamalara dikkat! Bu ay tatil veya ailenizi görmek için seyahat  çok uygun. Ayın 10’unda Merkür Akrep burcundaki hareketine devam ederken siz de seyahate çıkın. Uzaktan yakından birçok insanla bir arada olacaksınız. Bunun için yolunuzu gözden geçirin, ne istediğinizi bilmek ve doğru hedefler üzerinde olmak size kendinizi güvenli hissettirecektir.

Balıkların bazıları iş yeri mekanını taşıması, değiştirmesi söz konusu. Ancak bu ay bu konuyu iyi düşünün, gelecek ay yıldızları farklı enerjiler içeriyor, pişmanlık yaratmasın sonra.

Tecrübeye kulak vermek gerekir. Uzun zamandır satmak için çabaladığınız mülk ya da taşınmazınız iyi bir fiyata alıcı bulabilir.

Bu ay Balıklara sanki evlilik var. İlişkisi olan bekar Balıklar evlilik yolunda..

Aile ile birlikte verilecek önemli bir karar olsa gerek ayrıca. Fakat kararları değiştiren gelişmeler yine sorumlulukların öncelik sonralık sırasını etkileyebilir. Araba veya buna benzer yatırım düşünenler gelecek ayki masrafları kabartacak gelişmeler nasıl etkileyecek? Bireysel yıldızlarınız uygunsa neden olmasın, ancak borçla vs alacaksınız iyi düşünün.

Venüs 5 Kasımda Oğlak burcuna girip yaklaşık 4 ay boyunca bu burçta kalacak. Sizin işlerinize maddi getirisi olan güzel gelişmeler yaşatır.

Aşk güzel görünüyor bu ay. Başlayan bir aşkın gelişmesi mümkün, güzel kararlar almanız mümkün.Ayın sonuna doğru bir arkadaşınızla aşk yaşayabilirsiniz.  Eski bir aşkla görüşmeniz söz konusu olabilir! Yeni ilişki biraz sakıncalı görünüyor. Karşınızdaki kişiyi tanımadan, duygularınızı anlamadan fazla beklentiler içine girmeyin şimdilik.Özel yaşamınızda da yeni bir insan tanıyabilir kısa sure içinde uzun yıllardır tanıyormuşçasına birbirinizi tamamlayabilir ve özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz.

17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi öğrenci Balıkların başarılı sınavlar geçireceğine işaret etmekte. Eğitim hayatınızda önemli bir atak gerçekleştirebilir bir anda eğitmenlerinizin dikkatlerini üzerinizde toplayarak istediğiniz zaman neler yapabileceğinizi herkese gösterebilir sizden yaşça büyük insanların takdirini kazanarak kendinizi daha da geliştirip başarınıza başarı katabilirsiniz.

Evli Balık’lar ayın bu günlerinde eşinizle daha fazla ilgilenmeli ona yaşamınızın merkezinde olduğunu hissettirmelisiniz. Bunu yaptığınızda ondan beklentinizin çok üstünde yaklaşımlar görmek sizleri şaşırtmamalı sevgi emek sabır değer bilen bir insan tarafından hiç bir zaman karşılıksız bırakılmaz…

Mars Başak burcundayken söylediklerinize dikkat edin çünkü daha sonra pişman olabilirsiniz.

 Hayatta pişmanlıklar olmadan yaşamanız dileği ile…

 

www.televizyongazetesi.com
eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..