Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

2013 sezonunun yeni dizileri hakkında kısa kısa bilgiler...

2013 sezonunun yeni dizileri hakkında kısa kısa bilgiler...
 

Yaz sonuna gelirken yeni sezon için çalışmalar da devam ediyor.. Bir çok oyuncu yeni dizilerle görüşme ya da anlaşma halinde..

Kısa kısa yeni gelişen haberlere bakalım isterseniz...

-Gürkan Uygun , Atv'de başlayacak olan 'Kaçak' isimli yeni dizisinde eski bir polisi canlandıracak...

-Son olarak Suskunlar dizisinde rol alan Murat Yıldırım'ın yeni sezonda Mahsun Kırmızıgül'ün çekeceği 'Ahirim Sensin' dizisinde başrol oynaması bekleniyor...

-Suskunlar'ın güzel oyuncusu Aslı Enver, yeni sezonda Kanal D'de yayınlanacak olan Sırlar dizisinde başrol oynayacak...Aynı dizinin bir diğer başrolü ise Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden tanıdığımız Mete Horozoğlu..

- Fatih adlı dizide Mehmet Akif Alakurt , Fatih Sultan Mehmet'i canlandırırken ; Arka Sokaklar'dan ayrılan Gamze Özçelik ise aynı dizide bir cariyeyi oynayacak.. Dağhan Külegeç de aynı dizide rol alacak..

- Muhteşem Yüzyıl'ın Malkoçoğlu'su Burak Özçivit yeni sezonda TİMS yapımcılığında başlayacak olan Çalıkuşu dizisinde başrol oynayacak.. Dizinin bir diğer başrolü ise Fahriye Evcen..

-FOX'ta başlayacak olan 'Görüş Günü Kadınları'nda eşleri cezaevine girmiş 4 kadının hikayesi konu alınıyor. Dizide Şenay Gürler, Nesrin Cavadzade, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Semra Dinçer rol alacak..

-Behzat Ç'de Harun rolüyle ünlenen Fatih Artman yeni sezonda Star'da yayınlanacak Yadigar dizisinde rol alacak...

- Arka Sıradakiler dizisinden tanıdığımız Gözde Mukavelat , Samanyolu Tv'nin yeni dizisi Küçük Gelin'de başrol oynayacak..

-Kuzey Güney'in Güney'i Buğra Gülsoy yeni sezonda TRT1'in yeni dizisi Eski Hikaye'de başrol oynayacak.. Bir diğer başrol ise Funda Eryiğit..

-Türk sinemasının efsane oyuncusu Türkan Şoray, yepyeni bir diziyle ekranlara geri dönüyor.
 Türkan Şoray, "Mühürlü Kalp" adında dizide yer alacağını verdiği bir röportajında belirtti..Ancak henüz dizinin kanalı ve diğer oyuncuları belli değil..

-Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde oynadığı Osman rolüyle milyonların sevgilisi haline gelen minik oyuncu Emir Berke Zincidi, Muhteşem Yüzyıl dizisine katılıyor.. Muhteşem Yüzyıl'da minik Emir Berke, Şehzade Mustafa ile Rümeysa Hatun'un oğlu Mehmet'i canlandıracak.

Anlayacağınız transferi bol , yeni dizisi ve tipleri bol bir sezon bizleri bekliyor..

Eylül gelsin de görelim bakalım neler olacak ?

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..