Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2014 "GQ Men of the Year" Ödül Töreni'nin Seksi Bayanları

2014 GQ Men of the Year Ödül Töreni Kırmızı Halısı...

2 Eylül 2014 Salı Gecesi, Londra’daki Kraliyet Opera Evi’nde düzenlenen bir törenle “GQ Men of the Year” Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede ödül alan isimler kadar, geceye iddialı kıyafetleriyle katılan ünlü bayanlar da konuşuldu.

Derin dekoltelerin, transparan kumaşların  ve cüretkar kıyafetlerin boy gösterdiği 2014 GQ Men of the Year Ödül Töreni’nin Kırmızı Halısı, son dönemlerin en iddialı ve cesur kırmızı halılarından biriydi.

Son günlerin parlayan yıldızı, ünlü top model Cara Delevingne, Burberry Prorsum 2013 sonbahar/kış kolekiyona ait siyah, dantel kıyafeti ve Tabitha Simmons bootieleriyle herkesi büyüledi. Kıyafetiyle uyumlu buğulu göz makyajı, bordo dudakları ve dalgalı sarı saçları ise cazibesini bir kat daha arttırıyordu. Rahat hareketleri ve kimseyi umursamayan tavrıyla gecenin ilgi odağı olan model, bu başarılı seçimiyle göz dolduruyordu.

 

 

Cara Delevingne -  2014

 

Gece de siyah tercih eden, bir diger iddialı isim ise Jourdan Dunn’du. 1990 doğumlu, siyahi model, transparan kumaşlı, delik detayları bulunan, siyahZuhair Murad tasarımı kıyafetini Stephen Webster mücevherleriyle tamamlıyordu. Siyah kıyafetinin içinde, oldukça seksi bir görüntü sergileyenJourdan Dunn, sade makyajı ve sezon trendi Bob kesimi saçlarını hafif dalgalı tercih ederek, bu görüntüsüyle çok alımlı ve hoş görünüyordu.

 

Jourdan-Dunn-GQ-Men-of-the-year-2014 

 

Geceye katılan diğer ünlü bayanların kıyafetlerini "GQ Men of the Year" a tıklayarak görebilirsiniz.

Trendler ve güncel moda haberleriyle ilgili yazılarımın devamını Pimood tan okuyabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..