Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '13

 
Kategori
Burçlar
 

2014 Burçlara göre Sağlık

2014 Burçlara göre Sağlık
 

2014 yılını genel ve iş hayatı olarak incelemiştik, bence sağlık olmazsa olmazı hayatın. Belki siz de benim gibi düşünenlerdensinizdir. Bu yüzden sağlık hayatımıza bir bakalım istedim.

2014 KOÇ BURCU SAĞLIK

Sağlık konusunda dikkatli olmalı ve kendinize daha çok vakit ayırmalısınız. Katılacağınız toplantılarda tartışmalardan uzak kalın ve tansiyon sorunlarınıza dikkat edin. Mideniz ve sindirim sisteminizle ilgili sorunlar olabilir. Masaj, sıcak doğal ortamlar hayatına ahenk katabilir Kendinizi çok zinde hissediyor olsanız bile soğuk algınlığı türünden hastalıklara açıksınız.

Mart – Mayıs arasında sağlığınıza dikkat ediniz. Bu dönemde yurt dışı seyahati yapacak olanlar özellikle hava değişimi ile ilgili problemler yaşayabilir. Ayrıca kalp ve tansiyon sorunları olanlar gerekli perhizlerini yapmalı ve diyete başlamamışlarsa bir an önce bu konuya eğilmelidirler.

2014 BOĞA BURCU SAĞLIK

Sağlık konusunda dikkatli olmalı ve kendinize daha çok vakit ayırmalısınız. Katılacağınız toplantılarda tartışmalardan uzak kalın ve tansiyon sorunlarınıza dikkat edin. Mideniz ve sindirim sisteminizle ilgili sorunlar olabilir. Masaj, sıcak doğal ortamlar hayatına ahenk katabilir Kendinizi çok zinde hissediyor olsanız bile soğuk algınlığı türünden hastalıklara açıksınız.
Kasım-Aralık arasında sağlığınıza dikkat ediniz. Bu dönemde yurt dışı seyahati yapacak olanlar özellikle hava değişimi ile ilgili problemler yaşayabilir. Ayrıca kalp ve tansiyon sorunları olanlar gerekli perhizlerini yapmalı ve diyete başlamamışlarsa bir an önce bu konuya eğilmelidirler.

2014 İKİZLER BURCU SAĞLIK

Sağlık konusunda hassas davranmalısınız. Özellikle iş temponuzun yoğunluğu  sizi stresli hale getirebilir. Sırt ve boyun ağrılarına dikkat etmelisiniz.

2014 tansiyon problemi olanların özellikle dikkatli olmaları gerek. Kış aylarında açılan iştahınıza karşı önlem almalısınız. Bunun dışında sağlıklı bir yıl siz İkizleri bekliyor olacak. Ancak bir yakınınızın yâda sevdiğiniz birinin sağlık sorunu sizi üzebilir. Kimileriniz ise çocuklarının yâda eşinin bir sorunu ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Cildinize özen göstermeyi de unutmayın. Güzel ve sağlıklı bir vücuda yeniden merhaba diyeceğiniz bir dönem ve sağlık açısından sorunsuz bir yıl geçireceğinizi de söyleyebiliriz. Eski formunuza kavuşmak için spora devam etmeniz gerekiyor ancak Reiki gibi alternatif dallar sizler için çok daha uygun olacaktır. Fark yaratmayı seviyorsunuz bu yüzden Reiki sizler için ideal seçim olacaktır. Sağlığınızı korumak için farklı dallarda çalışmalar yapabilirsiniz ve Reiki dışında farklı dallara da yönelebilirsiniz. Sağlığınız konusunda şüpheniz olmasın çünkü güçlü bir dönem sizleri bekliyor ve bu dönemde daha küçük sağlık sorunları ile karşılaşacaksınız ancak sorunsuz bir şekilde bu hastalığa veda edeceksiniz!

Düzenli tıbbi kontroller sizler için faydalı olacaktır ve teknolojinin gelişimi ile birlikte eğer kronik bir rahatsızlığınız varsa sizler de bu hastalıktan kurtulacaksınız. Bu yıl sağlık anlamında sorun yaşamayacağınızı biliyorsunuz ve artık daha rahat hareket edebilirsiniz. Sorunsuz bir süreç için düzenli kontrollerden kaçmayın ve belli aralıklarla akupunktur gibi farklı tedavi yollarına başvurmayı da ihmal etmeyin! Sağlı ve para bu yıl sizlere kucak açmış ve kapıları aralamış dileği ile…

2014 YENGEÇ BURCU SAĞLIK

Omurganızı, belinizi ve sırt kaslarınız zorlamayın. Kalp ve sırt problemleri yaşayanlar Şubat- Mayıs dönemini daha dikkatli geçirmeli. Kontrollerinizi ihmal etmeyin. Öğünlerinizin düzenli olması, kendinizi daha enerjik hissetmeniz açısından önemli. Artan enerjiniz gerginleşmenize neden olabilir. Dediğimiz gibi oldukça enerjik olduğunuz bir yıl olacak ancak yorgunluğa bağlı kas ağrılarından şikayet edebilirsiniz. Dinlenmeye vakit ayırmalı ve kendinizi fazla zorlamamalısınız. Abartılı hareketlerde bulunmaktan ve kendinizi fiziksel açıdan zorlamaktan kaçınmalısınız. Spora gereken önemi vermeyi unutmayın.

2014 ASLAN BURCU SAĞLIK

Bu yıl kaza yaralanma gibi risklere dikkat edin, acele ve telaşlı hareket etmeyin. Önemli yaralanmalardan bahsetmiyoruz ancak tedbir almanızda fayda var. Yılın ikinci yarısında iş hayatınız ve günlük uğraşlarınız için daha fazla çaba harcamak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde yorgunluk ve stres yıpratıcı olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

2014 BAŞAK BURCU SAĞLIK

Fiziğine ve dış görüntüsüne son derece önem veren Başakları sağlıklı bir yıl bekliyor. Genel anlamda sağlık durumları iyi ve sorunsuz gibi gözükse de yoğun tempolu dönemlerinde Başaklar, strese bağlı boyun ve sırt ağrılarından yakınabilirler. Bunun dışında ağız sağlığına dikkat etmelerini öneririz. Yoğun tempoya bağlı olarak sağlığınız tehlikeye girebilir bu yüzden dikkatli davranmanız ve kontrolleri aksatmamanız gerekiyor, bu yüzden sağlığınızı da aksatmayın derim!

2014 TERAZİ BURCU SAĞLIK

2014 Eylül ayı sağlık problemlerinin çıkması olası sizin ya da bir yakınınızın sağlık sorunları gündeme gelebilir ancak gereksiz yere evham yapmanızın lüzumu yok olayları gereğinden fazla büyütmeyin.

Öfkelerinize hâkim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Kendinizi rahatlatacak ruhsal deneyimler, meditasyon gibi konularla ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilir, sakin ortamları tercih edebilirsiniz. Kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmekten kaçının. Manevi terapiler size iyi gelecektir kol ve bacaklarınıza dikkat etmelisiniz. Spor yapıyorsanız; ağır kaldırmamaya özen gösterin.

2014 AKREP BURCU SAĞLIK

Mide ağrıları ortaya çıkabilir. Eğer siz bir kadınsanız genital rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz. İş temponuzdaki yoğunluğa bağlı fiziksel yorgunluklar olacaktır. Özellikle iş hayatının getirdiği baskılar altında yıpranmamak için düzenli olarak sağlık kontrollerinden geçmelisiniz.

2014 YAY BURCU SAĞLIK

Bel bölgenizle ilgili sürpriz rahatsızlıklar canınızı sıkabilir. Egzersiz yaparak, kemik sistemini güçlendirmenizde fayda var. Beklenmedik olaylara veya kazalara karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Mayıs ayı gibi özellikle bir yakınınızın rahatsızlığı canınızı sıkabilir. Çeşitli kozmetiklerden kaynaklı deri problemleri de canınızı sıkabilir. Bu durumda hemen bir doktora başvurmanızda fayda var aksi takdirde bu deri olayını kafanıza takıp kendinize stres yaparak mide rahatsızlıklarını da tetikleyebilirsiniz.

2014 OĞLAK BURCU SAĞLIK

Bu yıl sağlık açısından önemli bir problem gözükmüyor ancak tansiyona bağlı olarak hafif baş dönmeleri yaşanabilir kış aylarında soğuk algınlığı gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız kulaklarıyla ilgili problem yasayabilir kulak ağrısı, duyma sorun gibi bu sorunu önemseyip hemen doktora başvurmanızda fayda var. Eğitim hayatı devam edenleriniz için de oldukça güzel gelişmeler yaşanacak.

Sağlığınıza ve uyku düzeninize dikkat etmeniz, beslenme konusunda diyetinize özen göstermeniz faydalıdır. Spora bir başlayıp bir bırakmanızın da size bir faydası yok. Sporu düzenli bir biçimde yapmaya başlamalısınız. Bel bölgenizle ilgili ağrılar ortaya çıkabilir.

2014 KOVA BURCU SAĞLIK

Saygıdeğer kova özellikle romatizmal hastalıklar konusunda dikkatli olmalısın. Boyun tutulmaları gibi sıkıntılarınız olabilir.
Kış aylarında açılan iştahınıza karşı önlem almalısınız..

Haziran-Ağustos arası mide sorunlarınız gündeme gelecektir. Katılacağınız davetlerde yeme ve içme konularına dikkat etmelisiniz. Özellikle sigarayı halen bırakamamış kovalar en azından biraz azaltmayı denemeliler. Beslenmenize dikkat ettiğiniz ve biraz da spor yaptığınız sürece bu yıl sağlık açısında sorunsuz bir yıl olacak diye biliriz.

2014 BALIK BURCU SAĞLIK

Enerjinizi doğru kullanmalısınız kendinizi çok yormayın. Bu yıl dinlenmeler büyük bir önem kazanıyor. Fiziksel enerjinizi güçlendirmelisiniz. Mide ve bağırsak problemleri ortaya çıkabilir. Midesiyle ilgili sorunu olanlar ihmal etmesin. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor özellikle makarna bu konuda sizlere en büyük yardımı yapacaktır. Spor ve egzersizler sayesinde vücudunuzu dinç tutabilirsiniz ve en önemlisi masaj yaptırarak daha fazla rahatlayabilirsiniz.

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..