Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '13

 
Kategori
Burçlar
 

2014 Burçların İş Hayatı

2014 Burçların İş Hayatı
 

Geneli yorum içerisinde 2014 iş yorumlarınızı da yazmıştım ama gene de daha detaylı iş hayatınızı öğrenmek isteyebilirsiniz diye bir gözden geçirelim istedim. İsterseniz hemen iş hayatınıza bir göz atalım, bakalım 2014 bize iş başarısını nelere dikkat edersek getirecek?

2014 KOÇ BURCU İŞ HAYATI:

Kişisel becerilerinizi geliştirmek ve  bu anlamda kendinizi daha iyi noktalara taşıyabilmek adına birçok fırsatla karşılaşacağınız bir yıl olacaktır. Maddi anlamda önünüze birçok fırsat çıkacak ve bu fırsatlar değerlendirmek için aceleci davranacaksınız. Beklentileriniz doğrultusunda size bir şeyler katacak olan 2014 yılı sizin için oldukça verimli geçecek ancak bu fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Finansal anlamda sıkıntı yaşayacağınızı söylemek saçma olur çünkü fırsatları değerlendirecek kadar zeki bir insansınız.  2014 para anlamına geliyor ve tüm sıkıntıların geride kaldığı bir yıl olarak da karşımıza çıkıyor.

2014 yılında, iş ortamınızın hızlı bir değişiklik geçirebileceğini söyleyelim. İş konularındaki yoğunluk, strese yol açabilir. Çalışma yöntemleriniz, iş yeriniz değişebilir. Bu yıl bazılarınız işverenleriyle ya da iş yerinde amiriniz konumundaki insanla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu alanlarda daha özgür olabilir ve tek başına çalışma imkânı da elde edebilirsiniz. Size özgü, daha bağımsız karar verip hareket edebileceğiniz işler içinde olabilirsiniz. Yalnız şunu belirtelim bazılarınızın yaz dönemi bir kaç ay işsiz kalması gibi bir durum olabilir ancak çok kısa sürecek bu dönemden sonra işlerinizİ rayına oturacak kendinize sıkıntı yapmayın kısa sürecek bu dönemde eşinizin desteği sizinle olacak bu dönem eşinize olan hayranlığınızın arttığını hissedeceksiniz. Evliliğinizin daha sağlam temellere oturduğunu hissedeceksiniz.

Bu arada kişisel düzeniniz, hayat biçiminiz de değişebilir, bu durum sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bir diyet uygulamaya başlayabilir, buna gerek de görebilirsiniz. Bu yıl ortak iş yapanlarınız varsa ortaklarıyla sorunlar yaşayabilir. Bazı ortaklıklar bitebilir. Özellikle yılın ikinci yarısı evinizden veya işinizden ayrılabileceğiniz gibi, yeni bir işe, yeni bir eve geçebilir veya evinizle ilgili bir tadilat işine girişebilirsiniz. Temmuz’a kadar olan dönemde iş, ev ve ailenizle ilgili hareketli gelişmelere açık olacaksınız. Şunu belirtmekte fayda var özellikle başka bir şehre taşınmak isteyenler bu isteklerini Ağustosdan sonraki dönemde gerçekleştirebilirler.

Eylül-Ekim arası sorumluluklar söz konusu olduğunda mücadele etmeyi unutmayınız. Pes ederek geri çekilmek, problemlerden kaçmak çözüm değil. Unutmayın.

Kasım-Aralık arasında masraflarınızı daha iyi kontrol etmeye bakmalısınız. Bu dönemde ekstra harcamalar yüzünden bütçeniz sarsılabilir ve parasal alanda güvensizlik yaşayabilirsiniz.

2014 BOĞA BURCU İŞ HAYATI

2014 yılında, iş ortamınızın hızlı bir değişiklik geçirebileceğinizi söyleyelim. Çalışma yöntemleriniz, iş yeriniz değişebilir. Bu alanlarda daha özgür olabilir, tek başına çalışma imkânı da elde edebilirsiniz. Size özgü, daha bağımsız karar verip hareket edebileceğiniz işler içinde olabilirsiniz. Bu arada kişisel düzeniniz, hayat biçiminiz de değişebilir, bu durum sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bir diyet uygulamaya başlayabilir, buna gerek de görebilirsiniz. Bu yıl ortak iş yapanlarınız varsa ortaklarıyla sorunlar yaşayabilir. Bazı ortaklıklar bitebilir. Özellikle yılın ikinci yarısı evinizden veya işinizden ayrlabileceğiniz gibi, yeni bir işe, yeni bir eve geçebilir veya evinizle ilgili bir tadilat işine girişebilirsiniz. Haziran’a kadar olan dönemde iş, ev ve ailenizle ilgili hareketli gelişmelere açık olacaksınız. Şunu belirtmekte fayda var özellikle başka bir şehre taşınmak isteyenler bu isteklerini hazirandan sonraki dönemde gerçekleştirebilirler.
Ağustos-Eylül arası sorumluluklar söz konusu olduğunda mücadele etmeyi unutmayınız. Pes  ederek geri çekilmek, problemlerden kaçmak çözüm değil. Unutmayın.
Ekim – Aralık arasında masraflarınızı daha iyi kontrol etmeye bakmalısınız. Bu dönemde ekstra harcamalar yüzünden bütçeniz sarsılabilir ve parasal alanda güvensizlik yaşayabilirsiniz.

2014 İKİZLER BURCU İŞ HAYATI

2014 Yılında İkizler Burcu için iş konularında zor bir dönem yaklaşıyor. Neyse ki zor zamanlarda ani çözümler bulabilecek yapıda olmanız ve eğlenceli bir insan olduğunuz için sorunlu iş ortamında doğruları bulacak ve ortamı sakinleştirecek bir kişiliğe sahipsiniz. Siz yinede dikkatli olun.

Yapılması gereken önemli işlerde sorun yaşamamak için yalnızlıktan uzaklaşmanız gerekiyor,  birilerinden fikir almanız tavsiye ediliyor. Tek başınıza karar vermek sizi başarıya götürebilir ancak dönem dönem sorunlar yaşayabilirsiniz bu yüzden büyük işlerin altından kalkmak için yakın çevrenizden yardım istemeyi unutmayın! Yarım isteyeceğiniz kişi eşiniz olabilir ya da yeni bir şey yaparak danışman ile çalışmayı tercih edebilirsiniz. İletişim konusunda sorunlarınız yok ancak ben bilirim tavırlarınızdan uzak durun ve birilerinden yardım alma önerimizi düşünün! Güçlü bir karaktere sahipsiniz ve iş hayatında da oldukça başarılı biri olduğunuzu düşünüyorsunuz ancak her şey tek başınıza hallolmaz ve bir süre sonra başarısızlık ile karşı karşıya gelebilirsiniz.

Finansal konular, anlaşmalar, miras gibi ya da yatırım benzeri konular sizi bu yıl daha fazla bağlayabilir. Bu belki bir kredi kullanımından ya da bir birikimi değerlendirme sorumluluğundan kaynaklanabilir. Eşinizin, ortağınızın parasal işleri ile daha fazla ilgilenme ve kontrol etme zorunluluğu hissedebilirsiniz. Bu konuları es geçmemelisiniz. Destek gördüğünüz veya destek verdiğiniz insanların kayıp ve kazançlarında yanlarında olmak durumunda kalabilirsiniz. Eğer kadınsanız iş yerinizde sizi kıskanan kimseler olabilir bunlara karşı kıvrak zekânızla zarar görmeden baş edebilirsiniz. İş yeriniz de zaman zaman ufak gerginlikler yaşayabilirsiniz ancak bunu eşinize yâda evinize yansıtmamaya özen göstermenizde fayda var. Burada hemen şunu da ekleyelim zaman zaman ufak tatsızlıklar dedik bu yıl iş hayatınızla ilgili canınızı sıkacak öyle büyük bir sıkıntı yok endişelenmeyin. Yılın ikinci yarısı maddi konularda kendinizi daha rahat hissettiğiniz bir döneme gireceksiniz. Ev arsa gibi bir yatırım düşünen İkizler için Temmuzdan sonra bu istekleri gerçekleşebilir. Ancak hali hazırda borç ödeyen İkizlerin ikinci bir borcun altına girecekleri işlere kalkışmamalarında fayda var. Eylül sonrası geleceğe yönelik hedeflerinizde netleşme olacak, daha hırslı ve planlı hareket edeceksiniz. Bu yönde güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz. Kendinizden oldukça emin olduğunuz yaşama arzunuzun yüksek olduğu bir yıl olacak.

Sevgili İkizler, 2014 de Yaratıcılığınızı dış dünyaya sunabilir, gizli güçlerinizi uyandırabilirsiniz. Bütün bunlar için şimdi önünüzde yepyeni bir yıl var. Hiç kuşkusuz bu yıl son derece şanslısınız ve birden ortaya çıkan imkânları değerlendirmeye bakmalı, tembellik etmemelisiniz Yılın ilk yarısında, her türlü eğitim, yurt dışı bağlantılı yolculuklar ve hukuksal konularla ilgili girişimlerinizde başarılı sonuçlar alacak ve kendinizi geliştirerek geleceğinize yatırım yapacaksınız. Bu yıl enerjiniz ışık saçacak. Kısa yollar ve uzun yollar bu yıl sizi etkileyecek. Beklenmedik olaylara hazır olun. Karşınıza çıkabilecek fırsatları lütfen geleceğinizi düşünerek iyi değerlendirin. Dostlarınızı iyi seçin. Çıkarlarınızı iyi koruyun. Kimseye kendinizden daha fazla güvenmeyin. Özellikle ortaklaşa konularda alacak-verecek hesabınızı iyi yapın. Çıkacağınız yolculuklarda bütçenizi iyi ayarlayın. Mart sonu gibi evinizle ilgili sorunlar ve harcamalar artabilir.

Mayıs sonunda ise iş ve kariyer konularında yurtdışı bağlantılarınızla ilgili beklenmedik sorunlar çıkabilir, beklediğiniz ödemelerin gecikmesinden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Temmuz ayında işle ilgili beklediğiniz bir ödeme varsa hazır olun, tahsil etme şansınız var.

Eylül sonrası maddi konularda daha sakin düşünerek temkinli hareket etmeniz gerek özellikle yeni bir yatırım yapmak olsun ev arsa almak olsun iyi düşünerek hareket edin.

2014 Eylül gibi işinizde yükselmek ya da kendi işinizin patronu olmak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, hedeflerinizi de bir bir gerçekleştireceksiniz. Sevgili ikizler burcu dizginler sizin elinizde.

2014 YENGEÇ BURCU İŞ HAYATI

Yılın ilk yarısı iş konularıyla ilgili bir görüşme için bir yere gitmeniz mümkün. Üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle karşılıklı gerilimleriniz olabilir. Ancak iş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yok. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz. 2011 in son aylarında iş değişikliği yapmamış olan Yengeçler 2014 in başından itibaren yeni iş arayışlarına girebilir. Yılın ilk ayları ocak şubat dönemi iş hayatınızda yaşanacak ani gelişmeler pek çok fırsatı ayağınıza getirebilir, ayağınıza kadar gelen fırsatları iyi değerlendirin bu şanslardan faydalanın, ofis ortamına yeni katılan takım arkadaşlarınız olacak,  bu kişiler ile son derece uyumlu çalışmalar yapacak iş ortamınızın daha keyifli olduğunu göreceksiniz.

Yılın ikinci yarısından itibaren iş yaşamında beklentileriniz gerçekleşecek. Mart ayı parasal konularda meydana gelen aksamalar sizi zorlayabilir. Bu dönemde biraz sabır! Bu ay borçlanmalar açısından çok uygun değil.

Özellikle Mayıs ayından sonra maddi açıdan rahatladığınız bir döneme gireceksiniz. Kariyerle ilgili konularda çok şanslı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Genel olarak etrafınızda iş fırsatlarının çok olduğu bir döneme olacak. Uzun zamandır beklediğiniz gelişmelere Haziran ayından sonra kavuşacaksınız iş yaşamında kazançlı bir döneme ve yoğun bir iş temposuna giriyorsunuz. İş gelirlerinizde meydana gelen artışları iyi değerlendirmelisiniz.

Haziran ayı maddi açıdan doğru hareket edeceğiniz karlı yatırımlara yöneleceğiniz bir dönem bu ay içinde sizi sevindirecek bir gelişme olacak istediğiniz bir şeye kavuşmanız söz konusu olacak. Gene bu yılsonu katılacağınız aile toplantıları ve düğünler gündeme gelebilir. Bu ay içinde aile içi ilişkilerin yoğun olacağını söyleyebiliriz. Ay sonu bazılarınız kısa bir tatil fırsatı bulabilir.

2014 ASLAN BURCU İŞ HAYATI

Değişik yerlerden ve değişik projelerden para kazanma isteğiniz bu yıl yoğunlaşabilir. Durumunuza bir an önce aydınlık kazandırmak için sabırsız davranmanız mümkündür. Kendi işinizden gelen paralar dışında, hiç ummadığınız yerlerden de gelen kısmetleriniz olabilir.

2014 Mart ayı maddi anlamda biraz sıkıntılı olabilir ödemeler konusunda zorlanabilir harcamalarınızda kısıtlama yoluna gidebilirsiniz. Mayıs ayı yoğun bir iş temposu artan kazanç görünüyor. Bu terfi etmeniz neticesinde de olabileceği gibi kendi işinizin patronu iseniz işlerinizdeki artışın ya da sizin için bereketli bir ortaklığın sonucunda da olabilir.

Herhangi bir olay veya kişi nedeniyle beklenmedik bir şekilde, yeni bir karar almak ve bu kararı yürürlüğe sokmak daha sonra pişmanlıklara sebep olabilir. O nedenle tüm planlarınızı daha sonra gerçekleştirmek üzere yeniden gözden geçirmeli ve aksayan tarafları net olarak saptamaya çalışmalısınız.

Hedefe kilitlenmek için hazırsınız ve belli başlı sorunlar ile tek başınıza mücadele etmeye kararlısınız. Kararlarınızda değişiklikler olabilir fakat bu değişimlere aldırmadan hareket etmeniz gerekiyor. Güçlü karakteriniz sayesinde hedefe kilitlenmiş bir halde yolunuza devam edeceksiniz ancak her başarılı kişinin karşılaşacak engeller sizleri de sıkıntıya sokacak ve bu süreçte birçok kişi ile de tartışmalarınızı sürdüreceksiniz. Gereksiz ve boş yere zaman kaybetmeden hangi alanda yeteneklerinizi ortaya koymanız gerektiğini tespit ediniz. Çünkü bunu yaptığınız takdirde büyümemeniz için bir neden yoktur. Yeter ki dağılmayınız. Mutlaka bir hedefiniz olsun. Belirsizliklerle karşılaştığınızda sakın yılmayınız. Hedeflerinizden şaşmadığınız sürece başaramayacağınız hiçbir şey yok. Bu yıl isteklerinize kavuştuğunuz maddi sıkıntıların hafifleyeceği belki uzun süredir planladığınız birikimi yapma fırsatı bulduğunuz bir yıl olacak. Bu belki bir ev yâda arsa alımı olabilir. Paranızı ileride memnun olacağınız sizi mutlu edecek yatırımlara yönlendire bilirsiniz

Çok yoğun ve aktif bir iş hayatı sizi bekliyor olacak. Bunca koşturmanın karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Mesleğinden memnun olmayan Aslanlar şapkasını önüne alıp düşünecekler ve hayatlarına yenilik katmak arzusu ve ihtiyacıyla yeni yollara başvuracaklar. 2014 de geleceğiniz açısından yeni olanaklar elde edebilir, karlı yatırımlara girişebilir, daha iyi gelir getiren bir işe girebilirsiniz. Tüm bunları gerçekleştirecek enerjiyi bu yıl bulacaksınız.

 2014 BAŞAK BURCU İŞ HAYATI

Başak burcu insanından dikkat gerektiren bütün işlerde başarı beklenir,  meyvesini 2014 yılında alacaksınız gibi görünüyor. Başkalarıyla olan iyi ilişkileriniz sayesinde mesleki alanda uzmanlaşabilirsiniz. Hayatınızı biçimlendirme ve yeni hedeflere yönelmeye istekli olabilirsiniz. Güçlü iradenizle olayları kendi iyiliğinize olacak şekilde yönlendirmeyi arzulayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürmeniz kendinizi yeniden keşfederek dış dünyaya sunabilmeniz açısından önemlidir. Geçmişte yaşananların gölgesi altında kalarak, üzülmek, hayıflanmak yerine kendi içinizdeki özgür insanı ortaya çıkartarak gücünüzü yeniden toplayabilirsiniz. 

İkilemler sizi zora sokabilir ve karar verme konusunda zaman harcayabilirsiniz. İş arkadaşlarınız anlayışlı insanlar ise sizi çok fazla sıkıntıya düşürmeyecekler ve bu anlamda şanslı olduğunuzu da söyleyebiliriz. Bu süreçte yalnız kalmayacağınızı unutmayın ve en yakın dostlarınız en sıkıntılı dönemde bile yanınızda yer alacak. Sorunları çözmek için onlara dert anlatmaya gerek yok çünkü eğer size değer veriyorlarsa zaten yardımcı olacaklardır.

Özellikle yılın ilk ayları gözlem gücünüz yüksek. Kıvrak zekânızla, algılama gücünüz ile, iletişim ve konuşmalarınızla etrafınızda hayranlık uyandırabilirsiniz. Meraklılığınız birçok alanda bilgi toplamanızı sağlayabilir. Bu bilgileri başkalarıyla paylaşabilir, takdir görebilirsiniz. Farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarıyla olan iyi ilişkileriniz sayesinde mesleki alanda uzmanlaşabilirsiniz. Parasal konularda kontrol dışı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Risk ve abartıdan kaçınmak gerekiyor. Lüks harcamaları bıraktığınız taktirde finansal açıdan rahat olacaksınız.

Başaklar 2014 Ocak- Şubat dönemi iş hayatında kendinize güvenin ve olmanız gereken yere gelmeniz için kesin kararlar alın ve uygulamaya geçme konusunda acele edin enerjiniz yüksek. Bazılarınızın bu dönem de terfi alabilir, iş hayatındaki pozisyonu değişebilir. İş ortamındaki başarınız karşısında bazı arkadaşlarınızın size karşı tavırlarının değiştiğini hissedebilirsiniz bu durum biraz canınızı sıkabilir.

Mart gibi sadece kendiniz adına değil, birlikte olduğunuz kişi veya kişiler adına da düşünmek, hareket etmek durumundasınız. Nisan ayı maddi anlamda sorunlar olabilir hiç hesapta olmayan ekstra harcamalar çıkabilir bu büyük ihtimalle sağlıkla ilgili yapacağınız harcamalar olacak gibi görünüyor. Bu dönemde yaşanacak bir sağlık problemi canınızı sıkabilir sizi uğraştıracak gibi.

Nisan-Mayıs aylarında Yarım kalan işlerinizi bitirin. Üstlerinizle patronlarınızla ilişkinize dikkat ediniz. Karamsar düşünmeyiniz. Bu yıl iş yerinde canınızı sıkmak isteyen sizi çekemeyen hatta ayağınızı kaydırmak isteyen kimseler olabilir ancak bu kimselerin tüm çabaları boşa çıkacak ve size zarar veremeyecekler unutmayın çevrenizde sizi sevenler daha çok.

Temmuz Ağustos Projelerinizi yürürlüğe koymadan önce iyi inceleyiniz. Kimlerle iş birliği veya temas halinde iseniz bu kişileri dikkatlice gözden geçiriniz. Parayla alakalı meselelerde aşırı bir yükün altına girmeyiniz.Ağustos ayı maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi yönden rahatlamanın verdiği cesaretle riskli yatırımlara yönelebilirsiniz ancak emin olmadığınız araştırma yapmadığınız yatırımların riskli olduğunu unutmayın. Bu dönemde bazılarınızın çok yakın bir arkadaşı ile arası bozulabilir.

Eğer özle sektördeyseniz iş arkadaşlarınız ile belli başlı sorunlarınız olabilir ve bu oldukça da normal bir durumdur. Sektörün birçok zorluğu var ve en önemlisi de arkadaş çevresi tarafından kıskanılmaktır. Gerçek dostlarınız sizleri yalnız bırakmayacak ve çevrenizden ayrılmayacaktır ancak başarınızı kıskananlar yavaş yavaş sizden uzaklaşacaktır.

2014 TERAZİ BURCU İŞ HAYATI

Bu yeni yıl sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve yatırımlarınızı değerlendirmek konusunda daha dikkatli davranmalısınız. Çeşme akarken doldurmalı cümlesinden yola çıkarak hareket etmeniz yerinde olacaktır. Böylece uzun vadede bu süreci çok daha olumlu bir şekilde geçirebilirsiniz. 2014 de iş konularına odaklanacaksınız. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz. Kazançlarınızı ve başarınızı pekiştirecek fırsatlar ayağınıza gelecek. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; yakın çevrenizin de desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bazı fırsatlar karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamlar oluşacak. Geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Eğer işsizseniz bu yıl güzel bir işin kapıları açılacak. Yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücü bulacaksınız. İşinizle meşgul olurken ailenizi ihmal edebilirsiniz.

Şubat gibi iş yaşamınızda güzel gelişmeler olacak. Ticaretle uğraşanlar yılın ilk yarısı alacakları güzel haberlerle masraflarını arttırabilir. İşle ilgili beklentileriniz gerçekleşecek. Sorunlarla akıllıca baş edeceğiniz parasal anlamda rahata erdiğiniz bir dönem. Mayıs ayı işinizde adeta parlayacaksınız. Eğitim hayatı devam edenler içinde son derece başarılı bir dönem olacak. Beklediğiniz yerlerden yeni girişimlerden para gelecek. Baştan planlı olun ki amacınıza ulaşabilesiniz yoksa para geldiği gibi gider. İşsiz olan Teraziler ise bu yıl tam istedikleri gibi olmasa da onları tatmin edecek türden bir işe yılın ilk yarısı kavuşacaklar. Bu iş maaş açısında sizin beklentiniz altında olabilir ancak büyük bir firma olması şeklinde ya da tam tersi şekilde sizi bir şekilde memnun edecek. Bu yıl mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içinde olacaksınız.

Özellikle evli olup da sorun yaşayanlar iş konularına kendilerini kaptırıp da eşlerini ihmal etmemeli. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Yılın ikinci yarısında yurt dışı bağlantılı seyahatler yapabilir ve kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Yüksek mevki arayışı içindesiniz. Çabalarınız olumlu sonuç verecek fakat rakiplerinizden de, etkileşimler alacaksınız. Onlarla savaşınız yok ama durum değerlendirmesi yaparken, üstün yönlerinizi çevreniz üzerinde kullanacaksınız. Baskıcı davranışlardan etkilenmek istemeyeceksiniz.

2014 AKREP BURCU İŞ HAYATI

2014 yılında hak ettiğiniz saygıyı ve itibarı kazanacağınız bir döneme giriyorsunuz, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yapmaya devam etmeniz yararınıza olacaktır. Kendisini yetiştirmeyen Akrepler inat edip yerinizde sayacaksanız 2014 yılı sizin için daha kötü geçecek gibi görünüyor.

2014 yılında kimileriniz kendi işinin patronu olma konusunda adım atmak isteyebilir ki bunun içinde iyi ölçüp biçin artısı eksisi nedir her konuda yakınlarınızın desteği sizinle olacak ancak risk almadan önce iyi düşünün özellikle bir ortaklık söz konusu ise ortak olacağınız kişinin referanslarına dikkat edin böyle bir girişim eylül gibi gündeme gelebilir, garantici olduğunuz adımlarınızı temkinli attığınız takdirde muvaffak olmanız söz konusu.

2014 de kendinizi gösterme ve takdir toplama şansınız olacak. İş hayatınıza gereken önemi vermek, çalıştığınız kişilere odaklanmak zorundasınız zira tempolu bir yıl sizi bekliyor. Yılın ikinci yarısı işinizle ilgili büyük gelişmeler yaşanabilir. Çevrenizde kötü niyetli kimseler olabilir fakat biraz uyanık olursanız bunları kolaylıkla anlayabilirsiniz. Artan sorumluluklar karşısında yapıcı olmalı ve çalışkanlığınızı öne çıkarmalısınız. Ortaklaşa işlerde yaşadığınız pozitif duygularla verimli çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatında artan iş temponuz sizi daha disiplinli olmaya zorlayacaktır. Bu yıl beklenmedik yer ve durumlardan elinize para geçebilir. Büyük bir kazanç getirecek olan, ani bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Yolculuklar, akademik çalışmalar, şimdiye kadar tanımadığınız kişilerle yapabileceğiniz kazançlı anlaşmalar iş hayatınız açısından çok daha fazla önem kazanabilir.

2014 YAY BURCU İŞ HAYATI

Yeni yatırımlar,  ortaklaşa işler yoluyla maddi güce ulaşmanızı, yeni ortaklıklar kurabilmenizi, ciddi ilişkiler yaşamanızı, ruh eşinizle karşılaşmanızı, parasal konularda dengeli bir bütçe ayarlamanızı, aşkın sihirli gücüyle karşılaşmanızı sağlayacak koca bir 2014 var önünüzde. Bu yıl şansınız oldukça açık olacak, kafanızın içindeki tüm soruların cevabını bulacaksınız. Bu yıl aile bağlarınız daha da güçlenecek. Yaptığınız çalışmalarda değişikliğe giderek daha hızlı ilerlemeniz söz konusu olacak.

Birikimlerinizi sağlam alanlarda ve istikrarlı yatırımlarda değerlendireceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Gereksiz harcamalarınızı kısmanız da başarıyı arttırıyor. Uzun zamandır ödediğiniz bir borç varsa bu yıl bundan kurtuluyorsunuz. Hedeflerinizi kararlı bir şekilde belirlerseniz; istediğiniz kazançlar için, daha baştan avantajlı duruma geçersiniz.

2014 yılının ilk ayı iş anlamında çok şanslısınız! Belki yeni ortaklıkların başlaması belki de kendi işinizi kurmanız söz konusu kısacası bu ay içinde size ekstra gelir getirecek aynı zamanda küçümsenmeyecek kadar da büyük sayılacak bir iş girişimi olacak. Ay sonunda çok özel bir görüşme yapacaksınız.

Mart ayında kariyeriniz işle ilgili hedefleriniz ön planda olacak, çarpıcı fikirler ortaya koyacağınız çalışmalarınız olacak. Mart ayı son derece yoğun organize etmeniz gereken çok fazla iş olacak zamana karşınıza çıkan fırsatlara göre iyi değerlendirme yapmanız gerekecek. Hayata ve olaylara karşı bakış açınızı değiştiren insanlarla karşılaşmanız söz konusu. Ay sonu yaptığınız bir yatırımın size getirisini görüp son derece memnun olacaksınız. Gene bu ayın sonunda bir gayrimenkul alımı gündeme gelebilir.

Nisan ayından sonra parasal açıdan daha akılcı ve planlı davrandığınız çok bereketli bir dönem sizi bekliyor. İstediğinizi elde edeceksiniz. Çaba gerektiren ve çok fazla yorulacağınız durumlar olacaktır. Fakat sonunda siz kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. . Kısaca kazançlarınızda artış dönemine giriyorsunuz.

Temmuz Ağustos arası Güçlü bir mevki için yeri geldiğinde atak davranmayı biliniz. Kendinizden şüphe etmek yerine farklılıklarınızı ortaya koymak için istekli olunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal ve alıngan olmasından kaynaklanan sorunlar gündeme gelecektir. Hatta çevrenizdeki kişiler de sizin aleyhinize davranabilir. İçsel sesinizi dinleyerek doğruları bulacağınızdan emin olabilirsiniz. En azından, aklınızın karışmasını önlemiş olursunuz.

Ekim ayı sonrası güzel bir iş teklifi alabilirsiniz yâda var olan işinizde yükselme olabilir. Karşılaşacağınız fırsatları anlayabilir ve yakalayabilirseniz hayatınız çok değişebilir. Kalıcı ve sağlamlığı olandan yana tercihinizi kullanınız. Her ayrıntıyı gözden geçiriniz.

Yalnız yılın son ayı sizi uyarmakta fayda var lütfen gereksiz masraflar altına girmeyiniz. Daha çok kazanmak adına arayışlarda bulunabilirsiniz. Fakat bunu yaparken ani kararlar almayınız. Her ayrıntıyı gözden geçiriniz.

2014 OĞLAK BURCU İŞ HAYATI

Bazı işlerinizin yavaş ilerlemesi canınızı sıkabilir. İlişkiler yönünden ise sizden kaynaklı sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu yıl tek başınıza kalmak istemediğiniz eşiniz arkadaşlarınız veya ailenizle birlikte aktivitelerde bulunmak isteyeceğiniz bir yıl. Bir süredir bağlantıda olmadığınız kişilerle karşılaşabilir yeniden iletişime geçerek bağlantı kurabilirsiniz.

Anlaşmalar yapmak, ortaklıklara girişmek yeni bir iş, var olan işinizde büyümeye gitmek, ekstra çalışmalar 2014 de gündeminizde olabilir.

Şubat gibi ortağınız veya iş arkadaşlarınız ile birlikte yapacağınız bir işte gerilim yaşayabilir, bazı gecikme ve aksaklıklara maruz kalabilirsiniz. Aceleden ve riskten kaçınmanız gerekiyor. Ancak güçlü bir mevki için yeri geldiğinde atak davranmayı biliniz.

Haziran sonrası Özellikle kariyeriniz adına atmanız gereken adımları kolayca atabilir, Kariyer ve hayat hedeflerinde geri dönülemez değişikliklere gidebilirsiniz. Ürettiğiniz fikirler artık sadece fikir olmakla kalmayıp, birer ürüne dönüşebilir. Ofisinizi düzenleyebilir işinize yaramayan şeylerden bu dönemde kurtulabilirsiniz

İşinden ayrılan ya da iş arayan oğlak burçları yılın ilk yarısı bulacakları işe geçici bir gözle bakabilir ve eylül gibi yeni bir işe başlayabilirler.

Ekim ayı iş hayatınızın oldukça yoğun olacağı bir dönem hatta bu dönmede bu yoğunluktan kaynaklı yorgunluğa bağlı sağlık sorunları gündeme gelebilir beslenmenize  dikkat etmelisiniz.

2014 KOVA BURCU İŞ HAYATI

İş hayatına da değinecek olursak zaten başarılı olduğunuz iş hayatınız bu dönemde biraz daha sürprizler yaparak karşınıza çıkacak ve sizleri mutlu edecektir. Destek almaya devam edin ve en önemlisi ekip çalışmalarına biraz daha önem verin çünkü bu çalışmalar sayesinde kariyer basamaklarını teker teker tırmanacak ve hedeflediğiniz noktaya çok daha kolay ulaşacaksınız. İş hayatınız başarılar ile dolu ancak bu yıl biraz daha fazla çalışarak daha kaliteli bir noktaya ulaşabilirsiniz. yine arkadaş çevreniz tarafından kıskanılabilirsiniz ancak bunları kafaya takmak yerine başarılarınızın tadını çıkarmaya devam edin çünkü sizler bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz.

Kariyer sahibi olmak adına yeniden iş hayatının içinde yer almanızı veya hali hazırdaki işinizle ilgili değişimlerde bulunarak ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayıcı tedbirleri mutlak almalısınız. İş yaşamınızda meydana gelen gelişmeler, ev hayatınızı da düzene koyabilir. Araba almayı düşünen yâda mevcut arabalarını değiştirmeyi isteyen kovalar bu isteklerini gerçekleştirebilir. İş yükünüz özellikle bu yılın ortalarından itibaren artabilir ve yeni koşullar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

İşinden memnun olmayan kovalar düzgün bir iş olmadan huzur bulmam kolay olmayacak diye düşünebilirsiniz, ancak bu yıl işle ilgili ne istiyorsanız yerine gelecek Bu yılın ilk dönemi olmasa da ikinci yarısı iş değişikliği yapmanız olası. Bu değişiklik mevcut işinizden çıkarılmanız şeklinde de gerçekleşebilir bu durum başta canınızı sıksa da hiç merak etmeyin daha iyi bir iş sizi bekliyor olacak.

Mart ayı aynı anda ilgilenmeniz gereken birkaç işin sizi bekliyor olması canınızı sıkacak ancak hiç merak etmeyin hepsinin üstesinden geleceksiniz. Planlı hareket etmeniz işlerinizi kolaylaştıracak. Bu ay sonuna doğru aile bireylerinden ya da yakın bir akrabanın ameliyatı söz konusu olabilir.

Yoğun çalışmayı sevmeyen kovalara da bir müjde verelim bu yıl işleriniz yoğun olmasa da kazancınız iyi görünüyor.
İş ile ilgili Haziran- Temmuz dönemi önemli olacak. Fırsatlara açık olduğunuz bu dönemde daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Anlaşmalar yapmak, ortaklıklara girişmek ya da sevdiğiniz kişi ile ortaklaşa bir işe adım atmak için uygun bir zaman dilimi.
Parasal konularda kazancınızı belli bir bütçe çerçevesi içinde düzenlemeniz, riskli alanlardan uzak durmanız yararlıdır.
Bu yıl  bol kazançlı, yoğun ama size zevk veren bir tempoda ki iş yaşamı sizi bekliyor.

2014 BALIK BURCU İŞ HAYATI

Bu yıl kendinizi gergin hissettiğiniz dönemlerde sakin olup sinirinizi etrafa kesinlikle yansıtmamalısınız.  Ayrıca geleceğinizi iş anlamında hedeflendirmeyi ve bir amaç etrafında hareket etmeyi başarmak durumundasınız. Kendinizi geliştirmek açısından da etkili olacak bu süreçte, hem kendinize olan inancınızı güçlü tutmayı, hem de eksik noktalarınızın farkında olarak, abartıya kesinlikle kaçmadan sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeyi ilkeniz haline getirmelisiniz.

Yoğun bir dönem nedeniyle sağlığınız ile ilgili birçok sıkıntı canınızı sıkabilir. Bünyenizi çok fazla zorluyorsunuz ve bu da sağlık problemlerini beraberinde getiriyor. Az önce de bahsettiğimiz gibi düzenli bir uykunuz yok ve uykusuzluk da sizleri bitirecek en büyük sorunlardan bir tanesi ancak bunu da enerji veren besinler sayesinde bir nebze olsun halledebilirsiniz. Uykusuz kalan bünye zaman zaman zorlanabilir fakat enerji depolayarak bu konuda sağlık sorunlarınızın meydana gelmesini sizler de engelleyebilirsiniz.

Mart-Nisan ayları parasalve maddi konular üzerine sıkıntılar yaşayabilir, hem kazanmakta zorlanabilir hem de var olanları değerlendirme konusunda endişelenebilirsiniz. Huzurunuzu ve güvenliğinizi tehdit edecek konularda tutumlu davranmak çok faydalı olacaktır. Nisan gibi paranızı borç ve alacak ilişkilerinizi değerlendirme zamanı. Bekleyen ve alamadığınız borç nafaka, miras, geri ödemeler varsa bu konularda şanslı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ortaklaşa yaptığınız işler varsa, oldukça başarılı olabilirsiniz. Ortak kazançlarınıza ilişkin farklı ve ilginç kararlar alabilirsiniz. Ani kararlar alarak para kazandığınız işten ayrılabilir, borç alarak riske girebilirsiniz. Kar-zarar dengesini iyi tutturarak bu dönemden geçmeyi deneyebilirsiniz.

Ağustos da bazı seyahat iptalleri yaşanabilir.

Eylül sonrası para ve yatırım olayları çok yoğun yaşanacak. Bazılarınız bir  bazılarınız ise borç alıp verme ile uğraşacak. Ödemeler ve bazı maddi beklentilerinize dayalı bir haber veya alacağınız bir karara olumlu yanıtı ağustos sonuna doğru yapacağınız görüşmelerle alabileceksiniz. Bazı parasal beklentiler gerçekleşecek. Ekonomik yaşamınızı sürdürmek için yaptığınız çalışmalar, kendinizi yetiştirmek için gösterdiğiniz çabalar olumlu sonuç verecek ve çevre ilişkilerinizde sizi mutlu edecek gelişmelere sahne olacak. Kişisel harcamalarınız arttıracak. Dış görünüşünüze para harcayabilirsiniz. Ancak bu yıl genel harcamalarınızın daha çok eviniz için olacağını söyleyebiliriz. Bütçenizin büyük bölümünü mutfak harcamalarına ve ev eşyalarına ayırabilirsiniz.

Ekim gibi çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem olacak. Seyahatlerde karşılaşacağınız kişilerle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Aralık ayı İş hayatınızda her şey yolunda gidecek ve sorunlarınıza da kısa sürede veda edeceksiniz. Başarılarınız ile birlikte eğitim konusunda da gelişiminizi sürdüreceksiniz ve öğrenmeye açık olan yapınız sizlere çok şey katmaya devam edecektir. Farklı projelerde yer almaya devam edin ancak yakın çevrenizi de ihmal etmeyin.

Hayatta iş başarısını da görmeniz dileği ile…

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..