Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2014 MTV Video Müzik Ödülleri Kırmızı Halı Kıyafetleri

2014 MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde kırmızı halı şıklığı...

2014 MTV Video Müzik Ödülleri Töreni, dün gece California eyaletine bağlı Inglewood kentinde yapıldı. Duygusal ve etkileyici anların yaşandığı ödül törenindeBeyonce, Michael Jackson Video Vanguard Ödülü’nün bu yıl ki sahibi oldu. Beyonce ödülünü kocası Jay-Z’den alırken, kızı Ivy Blue ile de mini bir konser verdi.

Yılın video ödülünü kazanan Miley Cyrus ise ödülünü almak için sahneye Jesse isimli evsiz bir adamı gönderdi. Her hareketiyle olay yaratan Miley Cyrus, mesaj içerikli bu tavrıyla, yine fark yaratarak gecenin en çok konuşulan isimleri arasında yer almayı başardı.

 

Gelelim, gecenin kırmızı halısına2014 MTV Video Müzik Ödülleri Kırmızı Halısı‘nda her zamanki gibi şıklık yarışı vardı.

Beyonce ödül gecesinde, transparan detaylı, siyah Nicholas Jebran kıyafeti, Lorraine Schwartz mücevherleri ve Christian Louboutin ayakkabılarıyla göz kamaştırıyordu.

 

Taylor Swift, mavi renkte seçtiği uzun kollu, üzeri harf işlemeli, Mary Katrantzou tulumu, Elie Saab ayakkabıları ve Lorraine Schwartz mücevherleriyle, gecenin en farklı stilini yansıtıyordu.

 

Jennifer Lopez ise metalik ışıltıyı üzerinde taşıyordu. Metalik gri Charbel Zoe imzalı kıyafetini, Jimmy Choe ayakkabıları ve Thale Blanc clutchıyla tamamlamıştı. Mücevherleri ise Neil Lane tasarımıydı.

 

Kırmızı halıya damgasını vuran diğer isimleri merak ediyorsanız "2014 MTV Video Müzik Ödülleri Kırmızı Halı" yazısına tıklayabilirsiniz.

Trendler ve güncel moda haberleriyle ilgili yazılarıma Pimood tan ulaşabilirsiniz.

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..