Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2015 Sokak Modasının Süet Trendiyle Buluşması

Zor kullanımıyla uzak durduğumuz, havalı duruşuyla bağımlılık yaşadığımız "süet" bu yılın en popüler trendleri arasında. 2015 ilkbahar-yaz trendleri arasında süet kendine sağlam bir yer edinirken, süet kıyafetler daha kış aylarından sokak modasında ısınma turlarına başladı bile.

Evet, 2015 ilkbahar-yaz sezonunda çok göreceğimiz süeti, soğuk kış günlerinde sokak stillerine katan ve harika kombinler yaratanlar da bir hayli fazla. Süetin hassas dokusu lekeyi çok çabuk içine çektiği için, kullanım açısından kişiye zorluklar çıkarsa da, öyle ince ve naif bir havası var ki, insan tüm zorluklarına rağmen kullanmaktan geri duramıyor. Ayrıca süet hangi parçaya dokunursa da o parçayı istediği havaya sokabiliyor. Yani yapılan tercihlerle elegan bir duruşa da, bohem bir havaya da, rock şıklığa da kavuşmanız mümkün oluyor.

Peki daha şimdiden sokaklarda görmeye başladığımız ve özellikle 2015'in ilkbahar aylarında giymekten vazgeçemeyeceğimiz süeti, hangi parçalarda kullanabiliriz ve nasıl kombinlerle etkileyici stiller yakalayabiliriz, bir bakalım.

 

BAŞTAN AŞAĞI SÜET PARÇALARLA KOMBİN YAPMAYI DENEDİNİZ Mİ?

Kombininizi oluştururken giyeceğiniz tüm parçaları süetten seçerek, iddialı kombinler oluşturabilirsiniz. Süetin bej ve kahve tonları daha çok tercih edilirken, soft pembeler de hiç fena değil.

2015_ilkbahar_yaz_süet_trendi_sokak_modası_1

 

SADE KOMBİNLERİNİZİN EN GÜZEL TAMAMLAYICILARINDAN BİRİ SÜET CEKETLERDİR!

Zahmetsiz şıklık istediğiniz günlerde ya da kombininizin detaylarına çok vakit ayıramayacağınız anlarda en büyük kurtarıcınız bir süet ceket olabilir. Sade ve tek renk tercih ettiğiniz kombininize süet ceketiniz hem renk katacaktır hem de ceketinizin tarzı tüm stilinize yansıyacaktır.

2015_ilkbahar_yaz_süet_trendi_sokak_modası_17

 

SERİN BAHAR GÜNLERİNDE ŞIKLIK KODUNUZ "SÜET PARDESÜ" OLSUN!

Süet pardesüler baharın bu ilk günlerinde sokaklara indi bile. Şıklığınıza şıklık katacağınız bu parçalarla maskülen stiller de, feminen stiller de yaratmanız mümkün.

2015_ilkbahar_yaz_süet_trendi_sokak_modası_27

 

SÜET ETEKLERLE FARKLI STİLLERE İMZANIZI ATIN!

Süet eteklerin farklı modelleriyle harikalar yaratabilirisiniz. Özellikle püsküllü süet eteklerin sıklıkla karşımıza çıktığı bugünlerde hem bohem tarzı yansıtabilir hem de şık bir topukluyla feminen bir duruş sergileyebilirsiniz.

2015_ilkbahar_yaz_süet_trendi_sokak_modası_29

 

SÜET PANTOLONLAR BU BAHAR TAYTLARIN VE SKINNYLERİN YERİNİ ALIR MI?

Süet pantolonlarda genellikle dar modellere rastlıyoruz. İnce ve uzun bacaklara sahip bayanlar için süet pantolonlar, 2015 baharında taytların ve skinny pantolonların yerine, şık bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.

2015_ilkbahar_yaz_süet_trendi_sokak_modası_34

 

SÜET ELBİSE TERCİHİYLE SIRADAN OLMAYIN, STİLİNİZE FARKLILIK KATIN!

Süet elbiseler çok tercih edilmemekle beraber, şık tarzlarıyla ve alışılmışın dışında modelleriyle tüm dikkatleri üzerlerine çekiyorlar. Evet, kullanması kolay değil ama ortaya çıkan sonuca bakınca denemeye değer, sizce de öyle değil mi?

2015_ilkbahar_yaz_süet_trendi_sokak_modası_3

 

VE AYAKKABI, ÇANTALAR!

Listenin sonunda tabi ki ayakkabılar ve çantalar var! Süetten yapılan ayakkabılar ve çantalar en az kıyafetler kadar zarif ve şık oluyorlar. Hele dizüstü çizmelerin süetle uyumu, seksapalitesi yüksek kombinlere yol açıyor. 

2015_ilkbahar_yaz_süet_trendi_sokak_modası_13

İlham alınacak daha çok süet kombin görmek istiyorsanız, "Süet Trendi" yazıma tıklayabilirsiniz.

Farklı trendler ve stil önerileriyle ilgili yazılarımın devamını blogum "Pimood"da bulabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..