Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2015 yaz bikini – mayo trendlerini açıklıyoruz

2015 yaz bikini – mayo trendlerini açıklıyoruz
 

2015 plaj modasını merak edenler, önden buyursun lütfen...


2015 plaj sezonunun açılmasına sayılı günler kala moda tutkunlarını öne alalım lütfen. Çünkü 2015 yazı bikini – mayo trendlerini açıklayacağız. Plajlar, bu sezon renkli ve cıvıl cıvıl ama yer yerde hafif seksi mayo ve bikinimodelleriyle hareketlenecek. Yenilikçi tasarımlar göze çarparken nostaljik esintiler de popüler olacak. Dikkat çeken ayrıntı ise sokak modası trendlerinin plajlara yansıması oldu.

 

plajlara yansıması oldu.

ana

Artık herkesin beklediği trend raporuna giriş yapabiliriz. Malum plaj sezonubirkaç hafta sonra açılacak. Sahilde sere serpe yayılma yarışları da start alacak. Öte yandan modayı yakından takip edenler için de başka bir yarış söz konusu: ‘Acaba en trend bikiniyi kim giyecek’ derdi şimdiden başladı. Yoksa sıcakmış, güneş yakıyormuş falan fişman bunlar dert bile değil.

Asıl sorun, trendlerden uzak  kalmadan plajın en dikkat çekici kadını olmak…

O halde 2015 yaz bikini – mayo trendlerine bir göz atalım ve bu sene hangi modeller moda olacak öğrenelim. Sonrası kolay çünkü plajın keyfini doya doya çıkarmayı biz çok iyi biliriz!

Efendim, bu sene plaj modasında yenilikler baya bir mevcut olacak. Fakat… Tamam anlıyorum, bu ‘fakat’ kelimesini gördüğünüzde biraz meraklandınız. Çok normal. O zaman merakınızı hemen gideriyorum; fakat, biraz biraz danostaljik esintiler 2015 yaz plajlarına hakim olacak, diyorum.

Fırfırlı yarim

 

 

firfir

Bildiğimiz üzere bu sene püskül trendiyle karşı karşıyayız. Ki bunun sebebi de bohem akımına yüksek voltaj tutulmamız. Bu kez, püskül modasının yanına volanlar eklenecek ve hareket kazanacak. Fırfırlarla şekillenenmodeller, cazibeyi artırırken plajda iddialı bir duruş sergilemek isteyenlerin de bir numaralı tercihi olacak.

Sportif

halter

Kıs üstler, sokak modasının en beğenilen tercihleri arasında yerini aldı. Özellikle düz bir göbeğe sahip olan kadınlar kısa üstleri giymekten çekinmiyor. Zaten onlar da bir zahmet çekinmesinler! 2015 plajları da sokak modasında parlayan bu cesur trende sahip çıkıyor. Aslen Crop top adıyla bilinen yarım bluzlar plajlarda halter yaka kesimle bikini üstlerine yansıyacak. Hem şık hem sportif…

Black and White

si

 

Tamam kabul, 2015 beachleri renkli ve cıvıl cıvıl bir karnaval havasında olacak. Ama, bazı klasik tasarımlar var ki, hiçbir zaman vazgeçilmezdir. Mesela siyah ve beyaz rengin keyifli birlikteliği gibi… Bu yüzden de 2015 bikini trendlerinin arasına siyah ve beyaz birlikteliğini de yazabiliriz.

Yüksek bel candır

yuksekbel1yusekbel2

Bu sene nostaljik esintilere yer yer rastlayacağımızı, yazının başında da belirttim. İşte onlardan biri de yüksek bel bikini modelleri. Fakat geçtiğimiz sezon yüksek bel tasarımlar bir hayli popülerdi. Bu yüzden de bu modaya çok da nostalji dememek lazım değil mi kadınlar. Öte yandan yüksek bel bikini modellerinin bu kadar da tutulmasının sebebi vücut hatlarını gizleyerek hoş bir hava yaratmasından da kaynaklanıyor.

Büstiyer çekiciliği

bustiyer

Bir diğer trendimiz büstiyer bikiniler. Yarım üstleri andıran ve hatta sokakta bile gönül rahatlığı ile giyilmeye hazır bu modeller 2015 yazının popülerleri arasında. Özellikle de bohem akımının etkisinde olan ve etnik desenlerle süslenen modeller pek bir dikkat çekici.

Her devrin modeli

straplez

Siyah beyaz birlikteliği gibi straplez bikiniler de bir kez daha vazgeçilmez olduğunu kanıtladı. Straplez modellerine bu sene de plajlarda sıkça göreceğiz. Farklı renk ve çeşitli desenlerle.

İplere asılalım

ip

İp detayı geçtiğimiz sezondan emanet aslında. Bu yüzden de alışık olduğumuz bir tarz. Fakat yeni sezon demek yenilik demek olduğuna göre ipli bikini modellerine bu sezon biraz yenilik katılıyor ve asimetrik tasarımlarla vitrinlerde yerini alıyor.

Merhaba ‘Helen’

helen

2015 yılı Helenistik tarz ile tanıştı. Modaseverler bu tarzla o kadar içli dışlı oldu ki bu tanışıklık da Helenistik vurguların plaja yansımasına sebebiyet oldu. Biraz farklı ve iddialı olmak isteyenlerin tercihi bu yöne kayabilir. Lüks bohemin vücut buldu bir trend diyebilirim.

Düşük omuz

kol

Yine sokak modasında yükselen bir trend olan düşük omuz, sahil ruhuna da dokunacak. Hoş bir görünüm ve biraz da seksi bir hava katan bu tarz bikiniler, kadınların pek ilgisini çekecek. Küçük bir uyarı, bu bikiniyi biraz bronzlaştıktan sonra giymekte fayda var aksi takdirde yamalı bir kola sahip olabilirsiniz.

Gelelim mayolardaki trendlere

Dekolte belde

pencere pencere1

Yine sokaktan plaja yansıyan bir trend daha. Pencere dekoltesi… 2015 plajlarında pencere dekolteli mayolar kadınların bir numarası olmaya aday. Bel kıvrımlarına güvenen kadınları önden alalım lütfen..

Party Girl!

partiyeni

Beach partiler, geçtiğimiz sezonlardan kalma bir alışkanlık. İşin içine parti kelimesi girince biraz da şık olmak lazım, öyle değil mi? Tasarımcılar da bu eksiklikten faydalanarak şık mayolar ürettiler. Ve 2015 plaj modasınınkucağına bıraktılar.

Uvv beybi, çok seksi

transparan

Sokakta, evde, komşuda, davette kısacası her herde seksi olmayı seven kadınlar için işte harika bir trendTransparan mayolar sahilde güneşin altında yatarken tanrıçaları kıskandıracak bir güzellik katacak.

http://blog.adimadim.com.tr/2015-yaz-bikini-mayo-trendlerini-acikliyoruz/

 
Toplam blog
: 16
: 591
Kayıt tarihi
: 17.03.07
 
 

10 yıllık gazetecilik mesleğimi hayalim için bıraktım. Ve şimdi Yaratıcı Drama Eğitmenliği üzerin..