Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2015 Yazında Pötikare Trendi

2015 Yazında Pötikare Trendi
 

Karenin en sevimli hali midir "pötikare"?

Geç gelen yazla birlikte, yazlık kombinler de hayatımıza aynı yavaşlıkta girdi bu sene. Serin giden havalardan dolayı incecik kıyafetleri de terlikleri, sandaletleri de henüz doyasıya giyemedik. Neyse ki serin günler geride kaldı ve güneşin kendini göstermesiyle birlikte sıcacık desenler de, renkler de gün yüzüne çıktı. Çiçeklerin tüm cıvıltısıyla sokakları istilasının yanında, hatrı sayılır bir diğer desenden bahsetmek istiyorum sizlere: Pötikare

2015 ilkbahar-yaz sezonu moda trendlerini yazdığım yazımda sizlere "pötikare" trendinden bahsetmiştim. Üstelik trend listesinde ilk sırayı da bu desene ayırmıştım. 

İşte artık sokaklarda bolca gördüğümüz bu trendin yer aldığı sokak stillerini ve pötikareli kombinleri inceleme vakti geldi de geçiyor bile. Bakalım bu desen en çok hangi parçalarda ve hangi renklerde kullanılıyormuş?? 

1- PÖTİKARELİ GÖMLEKLER SADE KOMBİNLERİN HAREKET NOKTASI!

Pötikareli gömlekler sokak modasında en çok tercih edilen parçaların başında geliyor. Skinny jeanlerle uyum sağlamasının yanı sıra, balon etek gibi daha klasik parçaları modernleştirmek içinde kullanılabilirler. Bembeyaz bir kombini patlatmanın en güzel yollarından biri de yine pötikareli gömlekler olabilir.

pötikareli_kombinler_4

2- PÖTİKARELİ ELBİSENİZ NASIL OLSUN? ŞIK MI? SEVİMLİ Mİ? SEKSİ Mİ?

Bu deseni daha çok spor ve casual parçalarda gördüğümüzden olacak belki de, hep bir sevimli ya da salaş olma halini hissettirir bana giyildiğinde. Oysa ki bu desenle şık ya da oldukça seksi bir bayanı yansıtmak da mümkün. Bunun da en güzel örnekleri aşağıdaki pötikareli elbiseler galerisinde.

pötikareli_kombinler_10

3- PÖTİKAREDE TERCİHİNİZ HANGİ RENK?

Pötikare deseninin kullanıldığı parçaların çeşitliliği kadar, renk seçenekleri de oldukça fazla. Bu desende en çok tercih edilen tonlar siyah-beyaz ve kırmızı-beyaz kuşkusuz. Ama mavi, sarı, yeşil ve pembe ile oluşturduğu ahengli görüntüler de bir o kadar etkileyici.

pötikareli_kombinler_17

Daha fazla pötikareli kombinden ilham almak ve pötikareleri sokak stillerinize katmak istiyorsanız, "2015 yazında pötikareli kombinler" yazısına tıklayabilirsiniz.

Trendler ve stil önerileriyle ilgili diğer yazılarım için blogum "PIMOOD" a beklerim.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..