Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2016 İlkbahar-Yaz Sezonunun En Favori Çanta Modelleri

2016 İlkbahar-Yaz Sezonunun En Favori Çanta Modelleri
 

2016  ilkbahar-yaz sezonuna damga vuracak bayan çanta modelleri...

Bir kıyafetin olmazsa olmazı, çoğu zaman da son dokunuşudur çantalar. Bu yüzdendir kadınların ayakkabılar kadar çantalara da gösterdiği özen. Dünyaca ünlü tasarımcıların bu özel parçalar için her yıl ürettiği bambaşka modeller ise, kombinlere katacağımız ışığın, enerjinin, sıradışılığın ya da zerafetin anahtarı gibi. 2016 ilkbahar-yaz sezonu yine çok renkli ve hareketli çanta trendleri ile bayanların gönlünü fethediyor. Baş sıralara koyduğum trendler ise en sıradışı olanlar...

Hayvan, yiyecek, içecek ya da obje figürlü çantalar, kombinlerine biraz espiri katmak ve farklı görünmek isteyen bayanların favorileri olacak gibi görünüyor. Çantaların üzerinde yer alan iki bakan göz de oldukça dikkat çekici değil mi? 2016 ilkbahar-yaz bayan çanta modelleri arasında değişmeyenler, püsküllü ve hayvan desenli olanlar. Bir clutch her bayanın gardırobunda olması gereken bir parça iken, yarım ay ve metalik çantalar bu sezonun iddialı modelleri arasındaki yerini aldı bile. Retro tarzı yansıtan kutu çantalar ile, daha maskülen stiller için büyük el çantaları ya da oversized modeller için "birbirleri ile yarışıyor" dersem, yanlış söylemiş olmam. 

Zincir saplı çantalar klasik tarzı seven bayanların değişmez modellerinden ama, "biraz farklılık da iyidir" diyenlerdenseniz, saplı çantaları deneyebilirsiniz. Bel ve sırt çantaları spor kıyafetlerin ayrılmaz parçalarıyken, "iki çantayı birarada tak koluna çık" devri de resmen başlamış durumda, benden söylemesi. 

2016 ilkbahar-yaz sezonuna ait tüm çanta trendleri aşağıdaki maddelerde yer alıyor. Bunları incelerken, ihtiyacınız olan bayan çanta modelleri  listesini de yapmayı unutmayın.

1- Hayvan Figürlü Çantalar

2- Yiyecek - İçecek Figürlü Çantalar

3- Obje Figürlü Çantalar

4- İnsan Yüzü Figürlü Çantalar

5- Püsküllü Çantalar

6- Bel Çantaları

7- Kutu Çantalar

8- Yarım Ay Çantalar

9- Metalik Çantalar

10- Zincir Saplı Çantalar

11- Clutchlar

12- Büyük El Çantaları

13- Kürklü Çantalar

14- Hayvan Desenli Çantalar

15- El Çantaları

16- Saplı Çantalar

17- Oversized Çantalar

18- İki Çanta Birarada

19- Grafik Desenli Çantalar

Trendler ve stil önerilerileriyle ilgili farklı yazılar okumak için blogum "PIMOOD"a uğramayı unutmayın.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..