Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2016 triko trendleri

2016 triko trendleri
 

2016 Trikoları


Kızlar bu sene takip ettiğim ve tarzıma renk veren triko modellerinden bahsedeceğim.

Bu sene modacıların yarattığı ve beklentileri karşılayan en güzel ürünlerinden birisi de sanırız trikodur. Kullanılan ipliğe göre yaz ve kış ayları içinde uygun olan trikolar özellikle geçiş dönemlerinde de kurtarıcımız olur. Serin sonbahar ve ilkbahar mevsimlerinde de kullanıldığı için aslında yılın her zamanında favori olan ürünlerdendir. Farklı ipler ile oluşturulan ve günümüz teknolojisi ile oldukça değişik şekillerde dokunma olanağı bulan trikolar bu yılda kılıktan kılığı girmiş gözüküyor.

Modelleri ve farklı tasarımları ile oldukça kullanışlı olan triko, 2016 sokak modasında başarılı uygulamalar ile bizlere sunulmuş. Farklı koleksiyonlara baktığımızda genellikle triko tuniklerve elbiseler ilk dikkatimizi çeken ürünler oldu. Özellikle değişik renklerde hazırlanmış bu hoş triko modeller kullanıcılarına pratik ve zarif bir giyim tarzı alternatifi sunuyor. Özgün tasarımların yer aldığı bu yılda gerçek anlamda sımsıcak bir 2016 kışı bizi bekliyor diyebiliriz. Pembe, açık mavi ve yeşil tonlarının da boy gösterdiği modelleri başarılı uygulamalar olmuş.

Serin havalarda hemen üzerinize alıp çıkabileceğiniz triko iri desenli kazaklar ise oldukça hoş. Beğeninize sunulan harika ürünlerde genellikle moda kış renkleri kullanılmış. Gri, siyah ve kahve elbette ki kışın vazgeçilmez renklerinden. Özellikle bu yıl geometrik desenlerde birleşen bu renkler güzel seçenekleri de beraberinde getiriyor. 2016 triko trendleri ilk anda bakıldığında salaş görünümleri ve rahat yapıları ile dikkat çekiyor. Moda modeller ile her zaman ve her şekilde yararlanabileceğiniz bu parçalardan özellikle delikli olanlar, kombin yaratmanız için başarılı parçalar olarak gözükmekte.

Resimde paylaştığım trikolar en beğendiklerim. Umarım modayla alakalı bu yazım ilginizi çeker! :)

 
Toplam blog
: 16
: 157
Kayıt tarihi
: 11.03.16
 
 

Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünde eğitimime devam ederken sürekli seyahat etmeye çalışıy..