Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '16

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

2016 yaz tatili destinasyonu: Kıbrıs

2016 yaz tatili destinasyonu: Kıbrıs
 

Kıbrıs tatili


Merhaba herkese! Bu yaz tatilini Kıbrıs’ta geçirmeye karar verdim. Hemen bu heyecanımı bir Kıbrıs yazısıyla sizlere aktarmak istedim. Kıbrıs’ı arkadaşlarımdan çok fazla duymuştum. Herkes bu kadar anlatırken gitme gereği duydum. Günlerdir Kıbrıs otelleri hakkında araştırmalar yapıyordum. Yaptığım araştırmalar sonucu elde ettiğim bilgileri sizinle paylaşıyorum hemen.

Yılın her mevsiminde farklı bir güzelliğe sahip olan Kıbrıs’a çeşitli tur fırsatları ile gitmek eskisine göre daha kolay. 2016 Kıbrıs turlarını, konaklama ve havalimanını, uçak biletlerini, otelleri ve havalimanı transferlerini kapsayan ve hepsi bir paket olan Kıbrıs turlarını sizleri bekliyor. Kıbrıs’ta yapacağınız rüya gibi bir tatil için en iyi oteller, en uygun ve en ekonomik ulaşım ve uçak hizmetlerini seçerek oluşturabileceğiniz, Kıbrıs Turları; deniz, tarih, eğlence, dinlence ve kaliteli otellerin tadını çıkaracaksınız. İşte 2016 Kıbrıs Turları ile yaz tatili fırsatlarının en uygun ve en güzelleri.

Kıbrıs Erken Rezervasyon Fırsatları

 Kıbrıs turları arasında en popüler olan bu fırsat sayesinde %30 indirim şansı yakalayabiliyorsunuz. Üstelik paket halinde sunulan bu turlarda, uçak biletinden konaklama ve havalimanı dahil tüm hizmetleri toplu halde indirimli olarak alacaksınız. Erken rezervasyon fırsatını hemen değerlendirerek rüya gibi bir tatilin tadını çok uygun bir fiyata çıkarma şansı bulacaksınız. Çok geç kalmayın, Hazirandayız! 

Sanatçılı Otellerle Eğlencenin Dibine Vuracağız!

Adanın en güzel ve en lüks otellerinde, çok ünlü sanatçıların konserlerini izleyebileceğiniz bu Kıbrıs tur fırsatında, havalimanı transfer işlemlerinden uçak bileti ve konaklamaya kadar tüm hizmetleri tek paket altında indirimli alma fırsatı yakalayacaksınız. Sanatçılı oteller (benim en çok ilgimi çekenler) oldukça eğlenceli gözüküyor!

Kampanyalı fırsatları kaçırmayın!

Kampanyalı olarak yapacağınız eşsiz Kıbrıs turu sayesinde, Hem çocuk hem de yetişkinler için çok uygun fiyata konaklama, uçak bileti ve transfer işlemlerini gerçekleştirebileceksiniz. Ailece veya yalnız gidebileceğiniz bu turlar sayesinde, hayalinizdeki tatilin tadını çok uygun fiyatlar ile çıkarma şansına sahip olacaksınız. Bu da aileler için!

Uçaklı Kıbrıs turu mu? Evet!

Uçaklı Kıbrıs turlarında şehrin tarihi yerlerini, müzelerini, batık gemiyi ve eğlence mekânlarını doya doya gezebileceksiniz. Bu tur sayesinde tarihin en derin izlerine yakından tanıklık etme fırsatını yakalayacak ve deniz ile güneşin eşsiz güzelliği ile baş başa kalacaksınız. Ayrıca gece hayatı çok eğlenceli olan bu muazzam adada da, diskolar, partiler, barlar ve Kıbrıs’ın temiz havası ile şahane bir keşfe çıkacaksınız. Sizde 2016 yaz tatilini Kıbrıs turları ile gerçekleştirmek istiyorsanız, hemen erken rezervasyon yaparak hem indirimli fırsatlardan hem de ayrıcalıklı turlardan aynı anda faydalanabilirsiniz. Benim paket turumu nereden aldığımı merak ediyorsanız hemen paylaşayım: Prontotour Herkes tarafından ve çevremdekiler tarafından olumlu olarak önerildiği için bu firmayı tercih ettim. Fiyatlar ve hizmet de gayet uygun gözüküyordu. Şimdi heyecanla beklemekten başka yapacak birşeyim yok.

Herkese iyi tatiller şimdiden! :)

 
Toplam blog
: 16
: 157
Kayıt tarihi
: 11.03.16
 
 

Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünde eğitimime devam ederken sürekli seyahat etmeye çalışıy..